И моят баща беше така, но причината беше разводът му с мама. Тя ме отне от него и не ми даваше да го виждам и баща ми се пропи от това. На всичкото и отгоре пушеше като луд непрекъснато. Е ето няколко години след този инцидент вече мога да се виждам с баща си когато поискам. За мен той е невероятен човек, Никога не ми е посягал, не ми е викал, позволявал ми е всичко. Забавляваме се редовно заедно като най-добри приятели и наистина сме такива. Обичам го повече от всичко, но за жалост онзи период в миналото му докара рак. :S Има към 2 месеца живот според лекарите, но според мен е много по-добре, от колкото казват. Никога не съм му казвала мразя те. Понякога ме е ядосвал, но никога не съм испитвала омразя. Редовно му казвам колко много го обичам и искам да го знае. Каквото и да става м/у теб и баща ти седнете и поговорете. Намерете начин да поговорите и баща ти да се чувства отпуснат и добре в този момент, за да не му е трудно да говори. Кажи му всичко, което ти е на сърце. Накарай го да проумее, че го обичаш и, че не искаш той да пие.