- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Каква религия изповядвате?
Тъкмо мислех да напиша същото!Първоначално написано от MooDy
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Официално се водя православна християнка... Но Будизмът ми е най на сърце. Но малка поправка към мнението на Калисто по- горе... Будизмът не е първата религия...
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
християнство
++Първоначално написано от LoVe3e
Уча се да отказвам неща, които биха довели до успех, ако условието е да заплатя с вътрешното си спокойствие.
попринцип съм християнка ама не обичам много тези работи църкви и там другите нещта.Далечни са ми.
![]()
И аз съм така. Не вярвам в бог и не ходя по църкви.Първоначално написано от spopi
Right or wrong,
I can't hold onto the fear
that I'm lost without you
If I can't feel, I'm not mine
I'm not real
Дискриминация на база религия не тук.
амк933
Кръщавана съм, празнувам Коледа и Великден, но съм атеистка. На нашите не съм им споделяла, те са православни християни но не са мн посветени..
I'm yours.
Първоначално написано от stelSs21
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
Християнка съм и съм много вярваща...![]()
Първоначално написано от tanch3t093
+1Първоначално написано от dPa3HuTeJl
===
===
===
:P
за мен бог няма, каквото и да ми говорите... не съм кръщаван (не че ако бях, нямаше да се случи тва, което ми се случи, за да твърдя така), не съм християнин, не съм будист, не съм някакъв вЕрващ... вярвам в себе си и това ми стига! Атеизъм - доколкото значението на думата атеизъм е да не вярвам в никакви богове - да... атеист съм в такъв случай![]()
Православна християнка
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
православен христянин (вярваш) макарче съм на мнението че всички религий са едни и същи разликата е в начина на изразяване а това дали ще се каже Бог, Алах или Буда (макарче Буда не е бог то го и пише в будизна той е пророк на Бога но както и да е) това е без никакво значение а това че някой инерпретират религията по начини по които поне аз незнам как са успяли да измислят е друг въпрос
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Християнка съм. Вярвам само и единствено в Бог.
Не знам![]()
Изповядвам ли ?![]()
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
Първоначално написано от Goddess
Нямаше логика,беше любов.
изповядвам непукизъм![]()
иначе по темата-не съм особено религиозен но съм христянин.
87% от българското население е неграмотно,ако си от останалите 59%, сложи това в подписа си!