.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните

Времена и нрави без Вучков

Много ми е интересно знаете ли,как вашите баба дядо са се събрали заедно?

Ако знаете нещо разкажете,просто ми стана интересно за любовта преди сега и как са се променили нещата.

Аз ще започна с историята на баба ми дядо ми

Действеито се развива в София,дядо ми е старши сержант в армията баба ми обикновено момиче на 19г запознават се и започват да се срещат.Но моя пра дядо не и давал много да се вижда с него защото искал да я омъжи за един по-заможен човек.Ама на пук с измъквания посред нощ бягане от казармите се виждат.И пра дядо ми разбира и говори с бабето и и забранява да напуска улицата а тя му вика''аз ще избягам с него''тук имало леко недоверие,ама след 4 дена дядо ми се уволнява и бягат на 500км в Добруджа
    А моя пра дядо си пише в дневника ''чисто и просто дъщеря ми луда глава''
    ОДИН!!!

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Баба е била на 16...Дедо лупка бабка.. Бабка бременна..Бабка и дедко на сватба..

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Понеже са от малък град - познавали са се. Така, де. Ако мога така да кажа - знаели са се. И просто са започнали да излизат. Ходели са в парка (където впрочем и аз ходя с моя приятел сега :Д) най-често. И така. Един ден са решили да се оженят.

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Баба ми е била от Габрово и е дошла във Варна да учи.. ии са се запознали с дядо ми.. и после.. сватба!
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Цитирай Първоначално написано от BiGBaDWolF
    Баба е била на 16...Дедо лупка бабка.. Бабка бременна..Бабка и дедко на сватба..
    .. You show me nothing but hate
    You ran me into the ground
    But what comes around goes around
    I don’t need you.. // Stefan Salvatore

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    На дядо ми умира първата жена, на баба ми също първият мъж загива. Дядо ми отива да я търси по поръчка на майка си, в съседното село.. и са се взели.. не знам подробности много ^^
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си