- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Оригинален подарък
Здравейте...На 5ти юли гаджето ми има Р.Д и незнам какво да му взема,ходиме от доста време и искам да му купя нещо хубаво,но в момента не разполагам с много пари и нямам възможност,исках да му зема телефон защото неговия е счупен,и си мислех да зема някъв с договор,с карта,аз си бях зела такъв много хубав за 40лв,обаче като казах на майка ми и тя ми вика ''Глупости на теб кой ти подарява такива подараци,мрън,мрън'' и така сега се чудя какво да му зема,още държа на това с телефона...
Като ми извади едни хартиени пръчки,започнах да гледам малко Оо.17 лева по една стотинка,обвити в хартиено тиксо(направено на няколко пръчки).Най отдоло имаше листче,згънато на 2838238283823 с пожелание.
Това ми е бил най-интересния и най-скъп подарък,от любим човек.Парфюми,пари,сувенир от магазина и етц,не ме вълнуват.Харесват ми подаръците от сърце и въображение![]()
според мен доста тъп подарък ще бъде ако му подариш телефон ...незнам по добре нещо от сърце с въображение както бяха казали по горе.![]()
Мразя очите си,защото те видях.
Мразя устните си,защото те целувах.
Мразя ръцете си,защото те докосвах.
Но мразя и себе си,защото те обичах!
Аз пък измислих най - якия възможен подарък на света. За 6-ти юли е. Не мога да те посъветвам, просто те дразня.![]()
Ефтино, оригинално, с гарантиран ефект. Отиваш до цветарския или в магазин, където опаковат подаръци. Взимаш от онези връзки ей като тая http://kolednikartichki.com/data/med...newyear420.jpg и си го връзваш около 5-6 пръста под пъпа. След което се очаква и подобаващ савършек. Ще има много по-голям ефект, от каквото и да било.Първоначално написано от allaballaaaa
Temet Nosce
벨야카
вас двамата на снимка в рамка
негова карикатура
хубава тениска или риза
нещо лов риболов ако е запален може да му вземеш нещо символично :?
не го познавам човека за да ти кажа конкретно. :?
Пий Бира За Да Станеш Човек
Зарежи го на Р.Д-то му,това ще помни цял живот(в кръга на шегата)
По темата: Щом ходите предполагам,че знаеш какви интереси има,хобита и др.Може да избереш нещо,като тениска,гривна или нещо,което ще носи. Дано съм ти помогнал![]()
+ после секс с някакви извращения.Първоначално написано от cherinka
![]()
Щях да напиша джапанки "одибос" ма след като ти прочетох мнението реших да ти кажа че това с телефона е най-голямата простотия която може да направиш!!! Ако на мене някой реши да ми подарява договор то той сам си копае гроба!
+1Първоначално написано от Utopia
![]()
![]()
Земи му телефона тогава, и не е нужно да разбира майка ти.
Абе ти ташак си правиш ?!?! Как телефон ше му подаряваш леле![]()
![]()
Първоначално написано от RoCkSpOt
Има и евтини телефони на договори ,а и без тях пак има евтини.Ако не знаеш...![]()
Е що пък да не му подари нещо,от което има нужда?!Първоначално написано от RoCkSpOt
И мое бившо гадже ми беше подарило телефон. (да не говорим,че и нашите това ми подариха)
Само ми е чудно авторката,какво ще я прави тази друга карта?!Или мисли да му подари телефона с нея и той да си плаааща всеки месец ...![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Защо трябва да му копуваш нещо? Направи му сама.
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Има много други теми кадето подробно са описани много подаръци но ето пак ще повтаряме...
1.Можеш да вземеш билети за кино и там да му подариш някакво сладко и малко подаръче.
2.Можеш да направиш нещо като книшка кадето да залепиш ваши снимки, да напишеш разни споменчета, да напишеш ваще най-хубави смс-и и т.н ..
3.Можеш да купиш един ключ да му сложиш панделка и разни такива и да напишеш на картичката "Не знам какво друго да ти подаря освен ключа към сарцето си"(но този подарък е повече за годишнина отколкото за рожден ден)
4.Парфюм,риза,тениска,дънки, сувенир и много други.
5.Просто нещо от което се нождае.....
Щом можеш да му купиш телефон (бил той за 40 лв) значи имаш прилична сума. Защо не му подариш примерно сребърна гривничка? Провери къде има намаления..
Или избери нещо, свързано с хобито му. Ако обича да рисува - комплект нови четки и маркови бои, например? Ако е футболист - футболна топка с надпис от едната страна. Спомни си - все има случай, когато е казвал: Ее, ако имах малко пари, щях да си взема ей тая книга/ей тая мишка/ей тия слушалки... Не знам.![]()
хах аз като се замисля той винаги ми е подарявал плюшена играчка, никога нещо друго,а аз винаги се чудя по 2 седмици какво да му купя и се му зимам някви готини неща...хах сега и аз ще му зема една плюшена играчка...щом той никога не си прави труда да ми подари нещо различно, и от сърце,защо аз да го правя?....