.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40
    Мега фен
    Град
    <3

ъх...убийствена тема ^^

В много филми се е случвало да питат бащата (по принцип) кой да спасят - майката или детето...
    Как мислите...кой е по-добре да живее? Майката,която може да има и още деца или бебето,което пък ще живее без майка? ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на xoxi
    Всяка майка би жертвала себе си, за да спаси детето си. Всеки нов живот, заслужава своят шанс..
    И спря да се върти за миг земята..

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Създала е семейство, видяла е повече от живота и мисля, че е ред на малчото. А и като се има предвид, че няма да бъде разглезено...

това и по психо тестовете го има до колкото знам

таа... майката, според мен.

аз бих избрала (да спася) майката, щом говорим за неродено.

липсата на майчина грижа в детството жигосва по един неприятен начин(за цял живот);
    а да виждаш в очите на някого (за когото се предполага, че трябва да се грижиш и да обичаш безрезервно и пр. в същия дух) смъртта на любим човек...

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Според мен никой не е човек, докато не е в телефонния ми указател. Затова най-добре майката да бъде спасена.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Ако съм на мястото на таткото - избирам майката.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Всяка майка би жертвала живота си за детето си, за нея няма по важно нещо от детето. За детето пък няма по важен човек от майката. Тя ще бъде винаги до него, тя го е създала. Според мен майката, тъй като както казахте, може да направи друго дете, макар че ще страда за това. Но как би било детето без майка - това е ужасно.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Аз ако съм мъж бих спасила детето си. Ако съм майка - пак същото.
    ^ Детето нима след време няма да направи свои деца?
    И двете неща са травмиращи, но като че ли по-травмиращо е родител да погребе детето си...

В случая не майката питат дали ще жертва себе си, а бащата.Той едва ли изпитва същите чувства към новороденото, или все още нероденото дете като нейните, а любовта е най - силното чувство.Ако аз бях на мястото на бащата щях да избера майката.

Мега фен
    Град
    <3
    Тъкмо си помислих "брей кога успях да я пусна тая тема..." и се сетих ^^
    4XCOKИ

Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)
    Аз бих избрала майката, ако бях на мястото на бащата...

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Детето.

А темата е гадна.

ПП:Имаше един филм,в който една майка трябваше да избира да спаси сина си или племенника си.Момчетата бяха пропаднали от една скала и тя ги държеше единия с едната си ръка,а другия с другата.После сина й(който беше много гаден и хитър) започна да й се моли да спаси него,а не братовчед си.Горкото братовчедче само гледаше към леля си и към другия и мълчеше...И майката избра племенника си.

Град
    Wonderland
    детето като че ли.
    щото жената вече е изживяла половината си живот,а пък на малкото тепърва му предстои

Супер фен Аватара на mlakniwe
    Филма The Box накрая много гадно свършва...

епа дйетйето требе живее
    .

Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
    За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<

.

Яко сте във филма.
    Кой лекар би поставил човешки живот в ръцете на един баща, който не може да разсъждава трезво в този момент? И въобще, колко е трудно да се направи такъв избор в нормално състояние, камо ли в някакъв момент на ужасно притеснение.

Град
    a melancholy town where we never smile
    В реалния живот такъв въпрос не съществува. Първо няма обстоятелства, при които медик да има достатъчно време да разсъждава кое да спасява детето или майката, камо ли да пита бащата за "експертното" му мнение. Дори обаче да има такъв случай медикът преценява на място какво да прави и после просто съобщава новината. Това са хора с хипократова клетва, не го забравяйте.
    Аз ако съм лекар и трябва да избера да спася детето или майката ще спася детето на принципа на по-малко живелия човек. /ако няма увреждания/
    disintegration will follow
    I've never felt a pain in life so hollow
    I've given up
    I'm letting go
    I'm so scared, of what will follow
    I've never felt a pain in life so hollow
    letting go of everything I used to know

Супер фен Аватара на m1nik
    детето
    )

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от SilentGrey
    Аз ако съм лекар и трябва да избера да спася детето или майката ще спася детето на принципа на по-малко живелия човек. /ако няма увреждания/
    О.О Значи повече живелия човек е половин човек? ех сетих се за доктор Хаус...имаше един епизод,в който един разсъждаваше като теб,а Хаус му каза:

"А вас кога ще ви отпишем?"

или нещо такова...
    4XCOKИ

Град
    Бургас
    Някой по-нагоре беше написал, че такъв въпрос не съществува. Е, аз ще го опровергая и ще кажа: Съществува. Съществува, защото в тази ситуация е бил поставен баща ми - да избира между мен и майка ми, защото не се е знаело какво ще стане. Избрал е да спасят майка ми, но Господ явно е решил, че и аз трябва да живея.
    Аз обаче напълно подкрепям не само баща ми, но и всеки поставен в такава ситуация, за избора му да бъде спасена жената, която обича. Вярно, че травмата да загубиш така дълго очакваното си дете е огромна, но имаш възможността да имаш друго дете със същата жена, която обичаш. Да израстнеш без майка е предполагам повече от ужасно и затова всеки ден благодаря на Господ, че майка ми е до мен.
    I do what I want, I do what I please
    There ain’t a soul who will stop me
    I take what I want, get whatever I need
    There ain’t a soul who will stop me

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Бих спасила майката/бащата/любимия човек, с дълги безсънни нощи след това, но все пак бих избрала любимия човек. Не знам какво е усещането да си майка и ако имам дете, мнението ми може да се промени. Не знам какво е да носиш дете 9 месеца в корема си и колко го заобичваш, когато е още там вътре. Дано никога не ми се налага да съм пред такъв избор, не го и пожелавам на никого.

Град
    гр. Пловдив
    Детето трябва да се спаси според мен.
    The Nuts!

Бих спасил майката, защото тя може да си направи ново дете, докато детето не може да си направи нова майка.

Едва ли може да се говори за правилно решение в този случай.
    Audio ergo sum

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си