- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Места и поводи за запознанства
Здрасти!
Значи проблемът е следния: нямам трудности с общуването ,самочувствието или нещо подобно ,но просто нямам почти никакви контакти с момичета и не мога да си го обясня.Всички момичета около мен са ми приятелки и повечето не ме привличат.Та въпросът ми е къде да намеря допирни точки с момичета ?Спонтанните запознанства по улиците не ги броя като вариант ,защото всяко по-хубаво момиче вече ще е заето или поне частично ангажирано.
Целта ми е нещо по-несериозно и бързо ,защото съм почти на 18 и е крайно време да ялардисам нещо![]()
![]()
А защо да не се запознаеш с още съученички? Имаш лоша слава в училище ли? Иначе неподходящи места няма, просто подходът е важен. Поупражнявай се като за начало с приятелките на приятелките си. Запознай се с тях и лека по лека ще добиеш самоувереност. Дори току виж ти е вързало още по време на самата тренировка.Не е толкова сложно, просто се дръж готино, обличай се спретнато, гледай момичетата в очите... Има и важна тема в раздела, може да я прочетеш.
![]()
Ние тука неможе да ти кажеме какво да направиш.Сам трябва да го обмислиш,но можеме оибе съвети да ти дадеме..аз ти бих препоръчала да заговориш някоя съученичка,която я харесваш, да я поканиш вечерта на кафе,итн...ти си знаеш все пак. В тия случаи нетрябва да се месят странични хора.
а може да си обърнал резбата![]()
Помоли приятелките ти,да те запознаят с техните приятелки.![]()
![]()
![]()
Шибай си ''приятелките'' и се небой !
тва е сигурноПървоначално написано от Nakadah
GTA Stunting
Ямбооол е градаа ,Ямбооол е стилатихо малко с вашите обърнати резби.
![]()
Мисля ,че не схванахте идеята на темата.Не ви питам как , а по-скоро къде.Нямам проблеми в училище и не се обличам мърляво.
На к**а ми нали си от Ямбол ти само до училище и обратно вкъщи ли ходиш