.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Места и поводи за запознанства

Здрасти!
    Значи проблемът е следния: нямам трудности с общуването ,самочувствието или нещо подобно ,но просто нямам почти никакви контакти с момичета и не мога да си го обясня.Всички момичета около мен са ми приятелки и повечето не ме привличат.Та въпросът ми е къде да намеря допирни точки с момичета ?Спонтанните запознанства по улиците не ги броя като вариант ,защото всяко по-хубаво момиче вече ще е заето или поне частично ангажирано.
    Целта ми е нещо по-несериозно и бързо ,защото съм почти на 18 и е крайно време да ялардисам нещо

Супер фен Аватара на filmimilmi
    А защо да не се запознаеш с още съученички? Имаш лоша слава в училище ли? Иначе неподходящи места няма, просто подходът е важен. Поупражнявай се като за начало с приятелките на приятелките си. Запознай се с тях и лека по лека ще добиеш самоувереност. Дори току виж ти е вързало още по време на самата тренировка. Не е толкова сложно, просто се дръж готино, обличай се спретнато, гледай момичетата в очите... Има и важна тема в раздела, може да я прочетеш.

Супер фен
    Ние тука неможе да ти кажеме какво да направиш.Сам трябва да го обмислиш,но можеме оибе съвети да ти дадеме..аз ти бих препоръчала да заговориш някоя съученичка,която я харесваш, да я поканиш вечерта на кафе,итн...ти си знаеш все пак. В тия случаи нетрябва да се месят странични хора.

Мега фен
    Град
    Earth...
    а може да си обърнал резбата

Помоли приятелките ти,да те запознаят с техните приятелки.

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Шибай си ''приятелките'' и се небой !

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    а може да си обърнал резбата
    тва е сигурно
    GTA Stunting

Ямбооол е градаа ,Ямбооол е стила тихо малко с вашите обърнати резби.

Мисля ,че не схванахте идеята на темата.Не ви питам как , а по-скоро къде.Нямам проблеми в училище и не се обличам мърляво.

Повече от фен Аватара на razores
    На к**а ми нали си от Ямбол ти само до училище и обратно вкъщи ли ходиш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си