.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Hybrid View

От един клас

Абе замислям се напоследък дали е възможна връзка между хора от един и същи клас? Имаме едни такива екземпляри в класа, но за мен те са изключение. Не пречи ли на една връзка толкова много прекарано време заедно? Имате си едни и същи съученици, едни и същи случки, тогава за какво си говорите изобщо? Случвало ли ви се е да ходите с някой от класа си и проработи ли?

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    Зависи от хората и от самата среда..Колкото до мен, не не ми се е случвало.. Би ми омръзнало през цялото време да сме заедно ;д ..но от друга страна, т`ва би сплотило и повече връзката.Пак казвам, зависи от хората..

Имала съм такава случка, но никак не я одобрявам.. Ддз може би просто става досадно или ... И като се разделите ако сте още в един клас много боли, защото не можеш да го забравиш.. Виждаш го всеки ден, всеки час и това не действа добре... При мен беше хубаво (поне за мен), обичах го и още сме от един клас, но пък сега ме той казва ме ревнува и просто мисли, че още притежава някаква част от мен..
    Аз? спокойно, приличам на останалите..

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Възможно е . В моя клас има една връзка от близо 2 години, една от 7-8 месеца и моята - около 7 месеца. Идеално си се чувстваме всички.
    Аз особено.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Имах един опит, не се получи. Но причината бешеповече, че бяхме с детски разсъдък. Сега като се замисля - на мен не би ми харесала една такава връзка. Предпочитам аз да си имам моя свят, а той - неговия. Губи ми се идеята за сбоводата, при такива взаимоотношения.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Защо не,но мисля че ще си омръзнат прекалено бързо.

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    проработи за няколко седмици... след това 6 месеца седяхме на 2та края и се гледахме на кръв
    GTA Stunting

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Сега си спомням, като бях в седми клас - ходех с две момчета.
    Първо с едното - две седмици и се разделихме, защото гаврех най-добрия му приятел, че носи цъки.Иии не си говорехме много след това.
    После тръгнах с най-добрият му приятел - около 2 седмици - разделихме се, дечурлига бяхме, само се целувахме по веднъж на края на деня. Ама с това момче и до днес сме си приятели. Нищо, че го гаврех за цъките.
    Та, тогава не ми се получи.
    Сега- да. (имам 7 месечна връзка със съученик.)

[b][i]Ми аз не съм имала такава връзка и не искам.Има някои хора, които си продължават контактите и след това... но мисля ,че не са мн тези случаи

Град
    in the reality : )
    Никога не съм ходила с някой от класа ми, но имаме едни такива особи и върви между тях.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Град
    loveCh
    Еми защто не, няма нищто лошо в това но и аз смятам че биха си омразнали по този начин доста бързо.
    Имаш само един живот, изживей го както на тебе ти е кеф

Много зависи от хората,има хора,които когато са с някого,искат да бъдат постоянно заедно,има и такива,които искат повече свобода,лично пространство :) за мен лично не..

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Зависи от хората,а ако са по-разгонени може и в час направо да се таковат,еваля
    Станислава

Супер фен
    Всичко е възможно....

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Ей тази търсачка ... Има толкова много такива теми

И да,възможно е да има връзка между хора от един клас.Аз познавам такива,едните тръгнаха в началото на 10 клас и след завършването ни все още са заедно.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

anonymous708973
    Guest
    Еми, аз имах една такава връзка - година и половина, ама не беше живот и ако сега някой ми постави същите условия, ще го отстрелям. Но той си имаше свой живот, аз мой - винаги сме имали за какво да си говорим.

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Ако хората се обичат, защо не?
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Супер фен Аватара на crazygirl13
    Град
    Враца
    От моя клас имаше такива. Миналата година си бяха гаджета а сега вече са скъсали и се държат ужасно един към друг.

Aбсурт

На мен лично не ми се случвало

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    Зависи от хората,а ако са по-разгонени може и в час направо да се таковат,еваля

мда

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Ако се обичате нищо друго няма значение .. Независимо дали са от 1 клас от 1 работа от 1 град от 1 държава. Няма значение .. !

Голям фен
    Бях така година и 5 месеца ... В класа ни знаеха точно 5 човека,че имахме отношения повече от приятелски и то тези 5 човека които и на двамата ни бяха повече от "хора с които сме длъжни да искараме 6 часа на ден " В училище се държахме просто като приятели .. Отделно той си имаше негова среда , а аз - моя ... Винаги имахме какво да си кажем ... Обичахме се ... А в момента болката е наописуема - поне от моя страна ..

Голям фен Аватара на Tedchy
    Познавам такива хора

Град
    София ^^
    Хмм..и аз много пъти съм се питала това и... всъщност възможно е, но ако връзката се прекрати найстина ще е ужасно....както казаха преди мен...ще се виждате всеки ден и все единия ще страда...а дори по време не връзката ако например момчето се заговори с някое момиче от класа....ние каквито сме ревниви..не искам да си го представям...иначе друго си е като сте сами.... но пък, да, ако се обичат двама,,..няма как. Просто трябва да сте готови за трудностите.. :/
    Life is more than black & white. .

``

Мега фен Аватара на mynichka
    преди не вярвах, че е възможно.. Но аз и приятеля ми сме от един курс, може би е различно,защото сме по- големи и все пак прекарваме доста време заедно..рано е още да казвам какво ще се случи и какво не, но дори и да се разделим няма да ни навреди- ще си останем близки
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си