.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

EДНА НЕСПОДЕЛЕНА ЛЮБОВ ...

Здравейте! Не искам да ви затормозявам да ми давате савети или мнения просто искам да ви разкажа в няколко стихотворни реда за една несподелена любов ....

Ти не ме познаваш макар десетки пъти да си виждал моето лице.
    А и по лесно ми е да ти кажа всичко това скрита под маската на неизвестността.
    Но това което пиша сега не е любовно писмо.
    То изразява чувствата които от много време тая но не намерих смелост да споделя.
    Аз не изпитвам към теб любов-твърде силна твърде краина дума. Не това което ме изпълва всеки път когато те видя е дори по възвишено за мен и то е възхищение.Не че някога била съм сляпа за ореола от красота които те обгръща. Но в очите ми ти винаги си бил твърде савършен и не смеех да повярвам че те заслужавам. Да не го повярвах затова сега не аз пиша това писмо а един призрак. Но доиде миг в които красотата ти превърна се в сияние и ме завладя...
    Възхиштение буди у мен лицето ти. Не веднъж се питах кои ли маистор го е сътворил. И всеки път решавам че твърде жесток е Господ бил че с такава красота един човек е надарил. Бих целунала pъката изваяла това лице...
    Но струва ми се че ти сам не забелязваш силата на своите очи с тях не само мене си пленил за това копнея да те опозная да се впусна в далбините на душата ти да погледна света през твоите очи. И същевременно се страхувам да не би ако посмея да те доближа магията да разваля. Златния прашец покрил клепачите ми ветрецът да не ми отнеме и не за първи път да осъзная че заблудата е властвала над мен.
    За това ти пращам това писмо и спокоина съм че никога не ще го прочетеш. За да не станеш твърде горд че заради теб се е вълнувало така едно сърце. Не още сега аз това писмо ще изгоря. И ще продължа своита необятна обич към теб да тая...

Това е за едно момче на което хиляди пъти казвах колко съм влюбена в него но той така и не ме ислуша...В момента съм много щастлива с едно друго момче.....Но споменът за това момче винаги ще си остане като една огромна дупка в сърцето ми !!

Благодаря на всички който отделиха от свободното си време да прочетат това !!!

Прочитайки твоето разказче нещото което ме грабна е „За това ти пращам това писмо и спокоина съм че никога не ще го прочетеш. За да не станеш твърде горд че заради теб се е вълнувало така едно сърце.”
    Според мен има 2 вида момчета. 1-те тези които , ако прочетат тези редове ще останат безразлични към думите и чувствата на момичето и 2-те .. тези които като прочетат подобно нещо и са наясно , че за тях „се е вълнувало така едно сърце” ще осъзнаят грешката си и ще бъдат наясно , че може би никоя друга не ще ги обича така .. както нараненото момиче написало тези редове. За съжаление момчетата от втория вид са изключително малко!!!!
    LoVe3e важното е , че сега си щастлива с човека до теб и не си спомняй за миналото с тъга.. вече си отворила нова страница и си загърбила станалото.. много скоро „дупката в сърцето” ти ще се запълни и напълно ще забравиш за момчето разбило сърцето ти. 

Град
    Пловдив
    А ти това "писмо" сама ли си го писала?

според мен мястото на темата е в Лично творчество.
    Ти го каза:не търсиш съвет,а просто искаш да споделиш в стихотворна форма!
    Лично Творчество!
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Писмото ти много ми хареса.Много се радвам че си открила човек който те е оценил и сега си щастлива с него.

Голям фен Аватара на Lincheto
    Град
    Варна
    Несподелената любов е най-голямото наказание.
    The blood that binds us ..till death unites us

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Имаш данни,сече ти мозъка,браво!

Голям фен
    Чуда се ква е тая несподелена ЛУБОВ как може да обикнеш някои без да имаш нищо общо с него ... а дори да го обикнеш трябва да знаеш че и тои ще те обикне такаче пак няма несподелена лубов ...

Ох ... това е уникално ... напомня ми донякъде на моя случай ...
    ...........

Цитирай Първоначално написано от RoCkSpOt
    Чуда се ква е тая несподелена ЛУБОВ как може да обикнеш някои без да имаш нищо общо с него ... а дори да го обикнеш трябва да знаеш че и тои ще те обикне такаче пак няма несподелена лубов ...
    Имахме и то много общо...Ами според теб какво е несподелена любов? а?

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Верно е несподелена ...Нищо хич да не ти дреме

Цитирай Първоначално написано от BiGBaDWolF
    А ти нали знаеш за кой се отнася ?

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Цитирай Първоначално написано от LoVe3e
    Цитирай Първоначално написано от BiGBaDWolF
    А ти нали знаеш за кой се отнася ?
    Знам ..

Мега фен Аватара на nyxu
    Град
    На Лунатаа.. *
    Прекрасно е !
    Дрън-дрън

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Lincheto
    Това според мен е най-тежкото наказание...аз съм наказван много пъти,незнам с какво съм го заслужил,но и продължавам да бъда наказван по този начин никой не може да разбере какво е това и оклко е тежко докато не го усети!
    >>DjBelev<<

трудно бих се изкефила на творчество от този род но това е добро и едно Евала имаш щото умееш да мислиш .. ;]
    който търси - намира . ^^

Град
    Пловдив
    Нищо лично към теб, авторке на темата, но е низко да си присвояваш чужд интелектуален труд (макар че не съм сигурна, че си го направила - просто всички решиха, че след като си го публикувала, си го написала ти). Това тъй наречено "писмо" не е написано от теб... и неговата авторка случайно попадна на твоята тема тук.
    Както и да е, съжалявам за твоята несподелена любов! Пожелавам ти оттук нататък да преживееш много истински, красиви и споделени чувства!

Мега фен Аватара на mynichka
    Прекрасно
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Писмото наистна е стрхоно ... БРАВО )

Повече от фен Аватара на Scouser
    Град
    on the pitch
    Цитирай Първоначално написано от Lincheto
    А чувала ли си за неизживяна любов?
    If you told me to cry for you - I could.
    If you told me to die for you - I would.
    Take a look at my face.
    There`s no price I won`t pay
    to say these words to you ..

Боже какви филмари има по тоя свят ..........
    Имах едни приятел ......... супер изрод беше не се къпеше , не излизаше от тях , по цял ден седеше само на компа .
    Беше се филмирал , че е "влюбен" в едно момиче и си пропиля 3 години от живота в депресия . Такива хора не ги разбирам .......... Та вие дори не сте ходили , а вече някви тежки сърцераздирателни писма , мании и т.н.
    Ма то и аз бях така като малък ....... Още преди да съм ходил с която и да е било ......

Град
    on the pitch
    Цитирай Първоначално написано от Housemusikk
    Имах едни приятел ......... супер изрод беше не се къпеше , не излизаше от тях , по цял ден седеше само на компа .
    Беше се филмирал , че е "влюбен" в едно момиче и си пропиля 3 години от живота в депресия . Такива хора не ги разбирам .......... Та вие дори не сте ходили , а вече някви тежки сърцераздирателни писма , мании и т.н.
    Ма то и аз бях така като малък ....... Още преди да съм ходил с която и да е било ......
    Оу меен, говориш за "филмари" и "филми" , а само ти използваш тази дума.. Да не би този приятел, за когото говориш да си бил ти? И понякога е хубаво човек да се замисли, защото на някой хора може да не и е толкова тежко, но винаги има такива, които наистина имат сериозни проблеми, но няма кой да им помогне, сеш се?
    Take a look at my face.

Цитирай Първоначално написано от Scouser
    Оу меен, говориш за "филмари" и "филми" , а само ти използваш тази дума.. Да не би този приятел, за когото говориш да си бил ти? И понякога е хубаво човек да се замисли, защото на някой хора може да не и е толкова тежко, но винаги има такива, които наистина имат сериозни проблеми, но няма кой да им помогне, сеш се?
    Не не бях аз и помоща ми се изразява в това да покажа до какви състояния може да се докара човек и колко време може да изгуби - ЗА НИЩО ..... та те дори не са ходили , не са се цункали а авторката вече ще и излезе душата ...... стига глупости

Град
    Пловдив
    Всъщност душата на авторката никъде не е ходила, стои си безмилостно залостена в тялото й.

Град
    on the pitch
    Цитирай Първоначално написано от Scouser
    Не не бях аз и помоща ми се изразява в това да покажа до какви състояния може да се докара човек и колко време може да изгуби - ЗА НИЩО ..... та те дори не са ходили , не са се цункали а авторката вече ще и излезе душата ...... стига глупости
    Аз говорех по-принцип, а не по темата, карай да върви.
    Take a look at my face.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си