.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Остро Главоболие !!!

Проблема е следния. Аз съм момче на 12 години. Напоследък винаги когато мастурбирам и получа оргазъм почва много остро да ме боли главата . Толкова остро, че не може да се опише !!! Моля ви отговорете колкото се може по-бързо! Не издържам повече.

БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО

Повече от фен Аватара на elizabethg
    Леле...на 12 си и мастурбираш??? Все повече се отчайвам от Света,ЧЕСТНО!!!

Цитирай Първоначално написано от elizabethg
    Ами защо това грешно ли е !? Аз мислех, че да мастурбираш е съвсем нормално !!! Както и да е аз искам да ми отговорят на проблемния въпрос! Не искам да ме критикуват или да ме съдят за това

Остро Главоболие !!!

Пичага споко ... аз бия чекии от 3ти клас .. Сега по темата. Ами незнам на мен никога не ми се е случвало това ... може да е от това, че още не си достатъчно порастнал ... нямам представа ..... да отидеш на доктор, кво ше кайш .... "Докторе като лъскам и се празна, след тва мноо яко ме цепи главата " нестава ... Спри със самозадоволяването и след 2-3 седмици пак, ако пак те боли просто не си бий чекиики успех

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    даа

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
    kalpazanka

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Превъзбуда..

ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ БЕ?МОМИЧЕТАТА МАСТУРБИРАТ, А МОМЧЕТАТА ЛЪСКАТ!!!НАУЧЕТЕ ГО!И между другото когато лъскаш недей да стигаш до оргазъм...Пробвал ли си...

Повече от фен Аватара на elizabethg
    Цитирай Първоначално написано от zaiche98
    ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ БЕ?МОМИЧЕТАТА МАСТУРБИРАТ, А МОМЧЕТАТА ЛЪСКАТ!!!НАУЧЕТЕ ГО!И между другото когато лъскаш недей да стигаш до оргазъм...Пробвал ли си...

Да...аз в началото си помислих,че е момиче...

Цитирай Първоначално написано от zaiche98

Да...аз в началото си помислих,че е момиче...

ЛЪСКАМ...обувки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си