.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Чувство за вина.

От известно време постоянно се обвинявам за някакви сексуални мисли или неща който правя и ме възбуждат. Чувствам че не е нормално това и започвам да се подценявам и затварям в себе си. Някой случвало ли му се е подобно нещо и ако да как е успял да се справи с това чувство?

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    да с гадже действа без отказно
    ОДИН!!!

Имам гадже от година и 10 месеца и въпреки това не мисля че ми помага особено много!

Град
    In the middle of Nowhere
    Да не си мислиш за някоя друга и затова да изпитваш вина ?
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

да си имаш сексуални фантазий е нормално..... е вссе пак всичко си има граница, така че сподели да видим дали си я минал ?

Град
    Русе
    И за какво си мислиш,че това те кара да се чувстваш виновен..
    А и както казаха преди мен - да имаш сексуални фантазии е нормално,но да са на нормалната граница и да не преминаваш тази граница...

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Мирише ми на изневяра и вина ..

На всеки се е случвало .. аз не виждам проблем още по - малко за какво трябва да се чувстваш виновен/на ..

ако имаш приятел можеш да му споделиш ии да опитате заедно?! ..

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    II. Права и задължения на потребителите
    6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".

slun4ice
    GTA Stunting

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    А последно авторът от какъв пол е?!

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Ех,да ти имам "проблемите"
    Станислава

Цитирай Първоначално написано от GreenFairy
    А последно авторът от какъв пол е?!
    Нека го наричаме ''То'' докато стане ясно

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Поспрете се с излишните коментари!

Нормално е да чувстваш вина или да се самообвиняваш ако фантазираш или се възбуждаш от неща заклеймени от повечето като ненормални и перверзни. Сподели с партньора си за това и му обясни как се чувстваш но недей да го плашиш. Ако те обича би трябвало да те подкрепи и успокои.

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Поспрете се с излишните коментари!

Нормално е да чувстваш вина или да се самообвиняваш ако фантазираш или се възбуждаш от неща заклеймени от повечето като ненормални и перверзни. Сподели с партньора си за това и му обясни как се чувстваш но недей да го плашиш. Ако те обича би трябвало да те подкрепи и успокои.
    Като за начало момче съм. Наистина май проблема ми се основава на предрасъдъци и неща, които обществото определя като ненормални, извратени и неморални. Предполагам, че родителите ми имат голяма вина заради това, защото темата секс в къщи е табу и чувствам, че се очаква от мене да съм доста примерен и като по учебник. Говорил съм с приятелката ми и да кажем, че до някаква степен ме разбира и ми помага, но не мога напълно да се отърва от това чувство за вина. Това ми е въпроса, някой имал ли е подобен проблем и как се е справил с него?

Град
    loveCh
    еми прекарвай повече време с приятелката си. Излизайте навън, забавлявайте заедно по често, защтото според мен готато си с нея не изпитваш чак толкова много вина
    Имаш само един живот, изживей го както на тебе ти е кеф

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Може би трябва да конкретизираш.

Има някои неща, които наистина са неморални, извратени и ненормални.

Ако е така при тебе, не чувствай вина, просто не ги практикувай.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Моя любим имаше такъв проблем. Мноооого му беше трудно да сподели фантазии и ми каза че винаги се е чувствал виновен/перверзен/леко ненормален защото си пада по по-различни неща. А всъщност си е съвсем нормален и фантазиите му са като на повечето мъже! Просто родителите и бившите му (които явно са били твърде консервативни) са му насадили комплекси. Да не говорим че не е споделял неща свързани със секса нито с брат си нито с приятели което е довело още повече да се затвори в себе си. Нещата се оправят само със споделяне и доверие. Вече няма никакви притеснения и се чувства много по-добре. Трябва да приемеш себе си и да разбереш че фантазиите са си фантазии и всеки ги има. Понякога не трябва да се реализират (ако са свързани с деца, животни, родители, нараняване и т.н.т.) но в други случаи осъществяването може да помогне да преодолееш комплекса си (различни пози, места, техники, стимулирне на определени части от тялото, dirty talk, играчки и т.н.т.) . Според мен най-добре потърси инфо в интернет или в библиотеката за това за което смяташ за ненормално или потърси форум в който се говори за това.

Град
    Rousse
    Цитирай Първоначално написано от wladk0yyy
    еми прекарвай повече време с приятелката си. Излизайте навън, забавлявайте заедно по често, защтото според мен готато си с нея не изпитваш чак толкова много вина
    Ама вина за какво...?! Баси, още не мога да разбера какъв му е проблема... накрая на всеки пост пише, че въпроса му е, на кого му се е случвало.... АМА КАКВО?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си