- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Q:Може ли няколко съвета
Значи имам си приятелка и всеки път когато съм с нея всичко е ок като почнем да се целуваме, и като я докосна или тя мен аз се надурвям още не сме го правили ако е от значение, а ако и кажа ще ми е много неодобно кажете какво да направя да не се надурвям така щот ми е неудобно някак си
Споко бе това е нормално...
А ако забележи и ако имаш нещо повече в гащите си най-много да се впечатли.![]()
Baby Bash ft. Pitbull - Outta control [music]] [sunn]
Е нали натискането, целуването и като цяло петинга е целта за да се възбудите? Вие ако го правите за друго, значи аз съм в грешка![]()
Нормално е да се надървяш, ненормално щеше да е ако не ти става![]()
Ако не се надървиш след натискането е проблем ...
Какво му е на надЪрвянето? По - лошо би било ако не се надървяш...Първоначално написано от mkfly
It's too late...
Нека се радва мацката... пък и да го оползотвори някак си... :P
Знаеш кво викат хамериканците... ква е разликата между добрия и лошия дърводелец - че при добрия "no wood gets wasted"![]()
Why care?
Всеки нормален мъж се дърви при подобни обстоятелства.
при мен беще доста неловко когато разбра но бързо се разбрахме![]()
както се натискаме и тч ме пита какво е това коети ми ръби![]()
![]()
бе6е изключително неловко
![]()
ако ми доиде музата да напиша нещо ще го направя
E тя пък как не се е сетила? о.О
По въпроса: Еми, нормално е... Ти кога искаш да ти стане? След секса ли?
Тя е усетила, 100%, и би трябвало да й е приятно, че може да те възбуди.![]()
абсолютен смешник такива са за бесилката FACEPALMПървоначално написано от mkfly
![]()
На теб ако не ти става, значи, че си гейПървоначално написано от Arieca
![]()
Честито...
It's too late...
Аве ти си пълен педал зн ли?Или се още не са ти го казвали?Чоека иа проблем и ти му се дървиш-на къв се праиш ве лапе скапано?Я млъкваи че мн съм ти набрал.Спамиш в чатове глупости и се праиш на велик а си пълен мишок.Дееби преебания педераст.![]()
![]()
Kiss ma' Ass Biach))
За кого говориш ?Първоначално написано от su1c1d3
It's too late...
Живея в заблудаПървоначално написано от WeCouldBeTheSame
![]()
![]()
It's too late...
Що никой не спами!?Аз за ко се регистрирах ебахти....![]()
Kiss ma' Ass Biach))
аз пред хората надървен си ходя,ама никой нищо лошо не е казал,а само ме гледат в гащите,т'ва нормално ли е?![]()
ми виш ся , ако не мислиш за това което правиш няма да имаш този "проблем". но.. не бих казал че това е проблем![]()
teeeen !!
Ако толкова държиш да не ставаш на хуй,мисли си за някоя комшийка над 75г. успех![]()
Брато както казаха по - горе нормално е.Би било малко смешно, ако не носиш бельо , щот ако ти е достатъчно голям се вижда в кой крачол отива![]()
![]()
Като тръгнах със сегашната ми приятелка в рамките на 2-3 месеца даже като се прегръщахме ми ставаше и гледах да не я притискам мн в мен,щото ме беше срам
След т`ва като не ми пукаше толкова (не ме беше срам)започнах да я притискам и тя се изкефи,че ми действа така
Нормално е..даже според мен ще се зарадва :P
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.