- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бясна съм !!!
Искам да си излея яда!
Приятелят ми е голям глупак! Последният път, когато се скарахме (заради него, понеже все не се е наспал) не го потърсих. Вчера реших да му звънна, та да оправя нещата, въпреки че за мен той е виновен! Обадих му се и каза, че е на работа - постоянно с това се оправдава! Почвам да си мисля,че ме лъже.
Все е зает, все му пада батерията на телефона, все няма къде да я зареди, не му се говори ... Surprised Каза, че когато го зареди ще ми се обади. ОК. Реших да не му преча. По-късно му презвънях, за да види, че съм се сетила за него и все пак да не ме забрави. След малко получавам смс "Ох, не ми се говори.Утре ще се чуем по някое време. Не се сърди, обичам те". Добре, реших да не го притискам.
Днес не сети и му звънях 3 пъти - не вдигна. После се ядосах и му писах, че ако случайно реши да ми звъня, няма да ми се говори и може би някой друг път ще се чуем. После пак звъннах и пак нищо. Изключи си телефона. Звънях сигурно 100 пъти. Адски се вбесих, че ме разиграва и му теглих няколко майни! Боклук! Да не съм някоя глупачка да ми минава с тъпите си лъжи! Да върви под дяволите!
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...