.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 86
    Град
    Roma, Italia

Бясна съм !!!

Искам да си излея яда!
    Приятелят ми е голям глупак! Последният път, когато се скарахме (заради него, понеже все не се е наспал) не го потърсих. Вчера реших да му звънна, та да оправя нещата, въпреки че за мен той е виновен! Обадих му се и каза, че е на работа - постоянно с това се оправдава! Почвам да си мисля,че ме лъже.
    Все е зает, все му пада батерията на телефона, все няма къде да я зареди, не му се говори ... Surprised Каза, че когато го зареди ще ми се обади. ОК. Реших да не му преча. По-късно му презвънях, за да види, че съм се сетила за него и все пак да не ме забрави. След малко получавам смс "Ох, не ми се говори.Утре ще се чуем по някое време. Не се сърди, обичам те". Добре, реших да не го притискам.
    Днес не сети и му звънях 3 пъти - не вдигна. После се ядосах и му писах, че ако случайно реши да ми звъня, няма да ми се говори и може би някой друг път ще се чуем. После пак звъннах и пак нищо. Изключи си телефона. Звънях сигурно 100 пъти. Адски се вбесих, че ме разиграва и му теглих няколко майни! Боклук! Да не съм някоя глупачка да ми минава с тъпите си лъжи! Да върви под дяволите!
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Повече от фен Аватара на BgHtH
    Май тебе са те пратили по дяволите...
    Addicted to Addictions

Голям фен Аватара на BlueKnife
    според мене, след като си видяла, че 1-2-3 пъти си намира оправдание да не говори, е трябвало просто да спреш да му звъниш и да чакаш той да те потърси..
    the sky is the limit.

Според мен не му обръщай внимание...Не звани не прави нищо излизай с приятелки там кадето е възможно той да те види флуртуваи с други таака хем ще го накараш да ревнува и да те иска много повече и той да звани хем може да си намериш някой по свестен

Цитирай Първоначално написано от BlueKnife
    според мене, след като си видяла, че 1-2-3 пъти си намира оправдание да не говори, е трябвало просто да спреш да му звъниш и да чакаш той да те потърси..
    Съгласна съм
    .. You show me nothing but hate
    You ran me into the ground
    But what comes around goes around
    I don’t need you.. // Stefan Salvatore

Мега фен Аватара на mynichka
    Тъпак ..
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Миличка, направо си те е разкарал по заобиколния начин...

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Re: Бясна съм !!!

Цитирай Първоначално написано от gia_sena_mono
    Искам да си излея яда!
    Приятелят ми е голям глупак! Последният път, когато се скарахме (заради него, понеже все не се е наспал) не го потърсих. Вчера реших да му звънна, та да оправя нещата, въпреки че за мен той е виновен! Обадих му се и каза, че е на работа - постоянно с това се оправдава! Почвам да си мисля,че ме лъже.
    Все е зает, все му пада батерията на телефона, все няма къде да я зареди, не му се говори ... Surprised Каза, че когато го зареди ще ми се обади. ОК. Реших да не му преча. По-късно му презвънях, за да види, че съм се сетила за него и все пак да не ме забрави. След малко получавам смс "Ох, не ми се говори.Утре ще се чуем по някое време. Не се сърди, обичам те". Добре, реших да не го притискам.
    Днес не сети и му звънях 3 пъти - не вдигна. После се ядосах и му писах, че ако случайно реши да ми звъня, няма да ми се говори и може би някой друг път ще се чуем. После пак звъннах и пак нищо. Изключи си телефона. Звънях сигурно 100 пъти. Адски се вбесих, че ме разиграва и му теглих няколко майни! Боклук! Да не съм някоя глупачка да ми минава с тъпите си лъжи! Да върви под дяволите!
    Ти май основните правила на играта не знаеш. Ако продължаваш така, скоро ще ти тегли майните.
    Temet Nosce

벨야카

Боклук е наистина.

Цитирай Първоначално написано от umri
    Искам да си излея яда!
    Ти май основните правила на играта не знаеш. Ако продължаваш така, скоро ще ти тегли майните.
    Със сигурност вече и ги е теглил пред приятелите му, ако продължава така въпрос на време е и лично да и го каже.......

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Трябвало е спреш да му звъниш, когато не ти е дигал .. Сама си се вкарала във филма
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Супер фен Аватара на Passi0n
    ау... възмутих се

а сега му тегли ножа

Град
    Roma, Italia
    Цитирай Първоначално написано от winterfresh4o
    Ай ай , откога зарязаните момичета могат да наричат половинките си глупаци ;] Много се е гаврил с теб приятелят ти , но си била сляпа да го осъзнаеш :]
    Прав/а си!
    В тази случка извадена от контекста на "връзката" ни може би изглежда. че аз съм кривата, но не съм.

Град
    Roma, Italia
    Глупакът най-сетне ми вдигна! Опита се да се опрвдаес това,че правя глупости и се чудя за какво да се сърд,но не мина! Пробва да пусне някоя шега,та да се разсмея и да забравя,но не! Казах му всичко, което мисля и дори малко преувеличих, но това е истината за мен! Един-два дена се виждаме в седмицата и да не може да ми обърне внимание, да съм му станала досадна ... Боклук! Kaзах му, че ми е писнало да моля за внимание и да ме лъже,че има проблем с телефона или е на работа. Разбира се, отрече че не ми ибръща внимание и попита какво толкова искам,че не съм го получила. Той смята, че моите причини да се сърдя са неоснователни и глупави, едва ли не смешни. След като явно му беше смешно, му казах да се подиграва на друг и му затворих! Боклук!

Като някакви психопатки сте като започнете да им звъните на пожар през 5 минути. Кога ще се научите, че мъжете имат нужда от свобода, а по този начин не само че не им я давате, а още повече влошавате нещата. Щом не ти вдига просто трябва да го оставиш сам да те потърси. Може да има нужда от време, от глътка въздух. Ако не те потърси отново, сама си прави изводите.

Това момче просто е голям лъжец и е мн долен щом е постъпил така с теб. Забрави го и продължавай смело напред за да намериш човек който ще те оцени. Успех!

Град
    Roma, Italia
    Като има нужда от свобода да не се обвързва! Не е сложно!
    Каква глътка въздух? Не се виждаме всеки ден,че да притискам! И за Бога! - да не съм го карала на сила да е с мен,че да не го притискам!
    Лайно! Мисли се за хитър! Това връзка ли е или игра?

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Не е прав... Но може да има работа кво ? Вие като имате работа ние не се сърдиме ... А ние като имаме работа ела да видиш кво става.. Веднага изневяра не знам си кво не знам си що...

Като има нужда от свобода да не се обвързва! Не е сложно!
    Каква глътка въздух? Не се виждаме всеки ден,че да притискам! И за Бога! - да не съм го карала на сила да е с мен,че да не го притискам!
    Лайно! Мисли се за хитър! Това връзка ли е или игра?
    Е това, че имате връзка значи ли, че трябва да го притиснеш до стената? Яя малко се успокой, занимавай се с нещо странично, излез с приятелки и да не ти пука изобщо. В крайна сметка той да не ти е жизнено важен? Можеш и без неговото присъствие да живееш, върши си задълженията така, както си го правила и преди той да се появи. Ще видиш как като не му обръщаш внимание ще дотича за отрицателно време

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    бездарник за къв са мисли

и аз имах едно такова типче преди доста време (години даже ) , ама спокойно, след няколко години няма и да се сещаш за този случай или като се сетиш ще се смееш доволно много
    примерно сега като се сетих за това се усетих колко глупава съм била да се навивам, че наистина имал работа/бил зает, както спомена BiGBaDWolF

е,при мен беше "болен съм от гнойна ангина три седмици" кво да се прави и аз сега минавам с тоя и други номера понякога

усмихни се, поне си научила няколко оправдания в негово лице, които можеш да използваш в бъдеще с някои досадници

е той к'во, длъжен е ако не е на работа да е с теб или да говориш с него(без значение как), а когато е на работа постоянно трябва да има връзка с него? това просто няма как да стане. да не говорим, че на всеки се случва да има гаден ден/седмица, в който просто иска да остане сам, без значение колко сте близки. ебаси.. малко търпение и ще се оправи, ако след седмица пак се държи така си в пълното право да го резнеш много грубо, ама в момента не е направил нищо.

Да върви под дяволите!
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

аз пък си мисля, че не си пасвате. Ти си прекалено сериозна, човекът е веселяк, знае какво иска от живота, ти бързо се палиш и все имаш желание да се месиш в работите му, а той се опитва да се сдържа(съдейки по другите ти теми). "Като имал нужда от свобода - да не се обвързвал" - а ти, като не си доволна от тоя човек, защо си с него? Защо продължаваш да му мелиш на главата какъв бил и какъв не - щом си толкова оправна и рационална, остави го и си намери някой, който да ти отговаря на изискванията.
    Момчето ти е казало веднъж, че не му се говори => се опитваш да му влезеш в положението, намираш си забавление и спираш да обсебваш себе си и него.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Защо си му звъняла 20 пъти, след като ти е затварял и си е изключвал телефона. Не се занимавай с хора, които само те ядосват
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Според мен,ти му досаждаш и притискаш.Той от своя страна,гледа как да те игнорира с оправданията/лъжите си.При такива отношения ,трябва да се разберете с думи,всеки казва какво не му изнася и какво - му изнася...
    Трябва да има консенсус или раздяла,вашето дередже го доказва..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си