.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 86
    Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ае ти си много зле,за кво 100 пъти си му звъняла,ясно ти е че няма да те потърси,остави го намира
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Тръгни с брат му.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Град
    in the reality : )
    Той те върти на малкия си пръст и се прави на хитър като те залъгва с тъпи извинения, а ти изпадаш в истерия и го псуваш във форум Представям си отстрани колко смешно ще изглежда.. ти му звъниш буквално през 2 мин и не схващаш намека дори когато той си изключва тела, а той си записва в тефтерче лъжите които е измислил да не ги забрави, че и без това няма много идеи.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Град
    Roma, Italia
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    аз пък си мисля, че не си пасвате. Ти си прекалено сериозна, човекът е веселяк, знае какво иска от живота, ти бързо се палиш и все имаш желание да се месиш в работите му, а той се опитва да се сдържа(съдейки по другите ти теми). "Като имал нужда от свобода - да не се обвързвал" - а ти, като не си доволна от тоя човек, защо си с него? Защо продължаваш да му мелиш на главата какъв бил и какъв не - щом си толкова оправна и рационална, остави го и си намери някой, който да ти отговаря на изискванията.
    Момчето ти е казало веднъж, че не му се говори => се опитваш да му влезеш в положението, намираш си забавление и спираш да обсебваш себе си и него.
    Tук сбърка! Веселяка съм аз, а той е темеруд (грубо казано)! Да,знае какво иска от живота- знае,че сексът е най-важното нещо и в една връзка не е нужно много, много да си говориш с другия човек.
    И не, не паля бързо - търпя, търпя и в един момент ми кипва.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Град
    Roma, Italia
    Цитирай Първоначално написано от fenastz
    Тръгни с брат му.
    Той има сестра.

Град
    Roma, Italia
    Сигурно отстрани изглеждам смешна, но на мен не ми е смешно въобще! Да, искам да поговоря с него и затова звъня, за да се разберем с думи.

Яд ме е, че не съм глупава,но когато съм с един човек му се отдавам изцяло - искам и той да го прави. А всъщност отстрани изглеждам като пълна глупачка.
    Винаги го подкрепям и се опитвам с каквото мога да му помогна или посъветвам. Мисля му доброто, а той все ми се нерви. Не съм някаква откачалка, просто искам внимание. Толкова много ли искам? Толкова рядко се виждаме. През другото време какво ще му стане, ако ми се обади за 1-2 минутки и ме пита как съм?
    Не споменах, че иска да му презвънявам, когато не сме заедно, което за мен е пълна простотия. Сякаш съм лапе в трети клас и си звънкам с някое другарче.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от gia_sena_mono
    Сигурно отстрани изглеждам смешна, но на мен не ми е смешно въобще! Да, искам да поговоря с него и затова звъня, за да се разберем с думи.

Яд ме е, че не съм глупава,но когато съм с един човек му се отдавам изцяло - искам и той да го прави. А всъщност отстрани изглеждам като пълна глупачка.
    Винаги го подкрепям и се опитвам с каквото мога да му помогна или посъветвам. Мисля му доброто, а той все ми се нерви. Не съм някаква откачалка, просто искам внимание. Толкова много ли искам? Толкова рядко се виждаме. През другото време какво ще му стане, ако ми се обади за 1-2 минутки и ме пита как съм?
    Не споменах, че иска да му презвънявам, когато не сме заедно, което за мен е пълна простотия. Сякаш съм лапе в трети клас и си звънкам с някое другарче.
    Знам,още от началото ,защо си се ядосала и че си, си в правото.Питаш се, защо ли е такъв поялник?Преди малко реших да отворя един шкаф,който не съм отварял от дооста одавна.Подредих го ,намерих си вътре бележниците от 2-6 клас.Твори и 3те клас ,имам забележки и в графите аз оценките.Четвърти и пети,някакси са ми стигнали, 6ти тук таме.Най доминиращото което пишеше "Г-жо Игнатова,моля Ви да дойдете в у-ще на дата.месец(7:30)
    Моля за Вашето съдействие!" .Сега ще си кажеш,тоя па ташак какво ме занимава с детството и забележките му.Докато завърших гимназияя,пак си правех глупостите,но не ,като тия бруталните,като хлапе..Ако той е изживял детство във вериги,за него е било доста неприятно.С търсенията,загрижеността ти,искането да сте повече време заедно,той може да го приема,като в детството си....

Град
    Roma, Italia
    Ами техните са се развели,когато е бил много малък. Майка му от 15 години е в чужбина,сестра му от 6-7 сигурно. Живял е с баба си и дядо си. Мисля,че добре са се справяли като родители.
    А иначе е по-затворен човек, но май ... май ще излезе голям измамник.

Повече от фен Аватара на Alex3nd
    Ами техните са се развели,когато е бил много малък. Майка му от 15 години е в чужбина,сестра му от 6-7 сигурно. Живял е с баба си и дядо си. Мисля,че добре са се справяли като родители.
    А иначе е по-затворен човек, но май ... май ще излезе голям измамник.
    Щом има такъв проблем не го съди, той е изживял голям стрес. Но не му позволявай да те върти на малкия си пръст. Мъжете сме такива хора, когато на моменти не искаме да сме обвързани и след няколко дни сами звъним на приятелките и им уговаряме среща. Аз лично от мой опит ще ти кажа, че в момента си го изнервила и иска малко да се 'отърве' от теб, но след няколко дни ще ти се обади, ако не го направи те е оставил по-заобиколният път.
    Имам една дума за теб: ГРЕДА !

Град
    Roma, Italia
    Да, но не го прави за пръв път. Когато се скараме все аз трябва да го търся, без значение кой е предизвикал караницата.
    ОК, проблем, но не може това да го оправдава цял живот.

Повече от фен Аватара на Alex3nd
    Да, но не го прави за пръв път. Когато се скараме все аз трябва да го търся, без значение кой е предизвикал караницата.
    ОК, проблем, но не може това да го оправдава цял живот.
    Обади му се и му кажи, че обстоятелствата са такива, че вашата връзка няма бъдеще и му затвори. Един вид го отрязваш и после не си дигай ти телефона да види, какво ти е било на теб
    Имам една дума за теб: ГРЕДА !

Град
    Roma, Italia
    Предполагам,че даже няма и да звънне. Или ако звънне ще е 1-2 пъти и всичко до там.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Може пък да се осъзнае..

Град
    Roma, Italia
    Едва ли. Толкова време не го разбра, та сега ли.
    Писах му утре да ми се обади и да поговорим, ако не го направи - то няма да правя повече компромиси (не че той не е правил,но ...) .

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    мда, ако не звънне утре, ти ше дръпнеш един тигел от "пропуснати повиквания", щото той няма да ти отговаря евентуално... да видим колко си държиш на думата, щото и от други хора, имащи се за много силни по характер, съм чувал "аз повече няма..." и пак си знаят тяхното...

в крайна сметка ти си решаваш, но...

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Едно време ти приказвах едни нещица. Да ме беше послушала, сега нямаше да си блъскаш главата с глупости.

Има една приказка "Да е уй да му го набиеш... ама то акъл".

Не че ще ме послушаш де...

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен
    Град
    Earth...
    Скоро ще му простиш... Просто го очаквам

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    Скоро ще му простиш... Просто го очаквам
    Колкото и невероятно да е... фак'т.

Което поставя въпроса ние за какво си смучен неща от пръстите, при положение че... няма да има ефект?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Подкрепям те. Не се виждате всеки ден, това разбирам от постовете ти, та е нормално и съвсем в реда на нещата да се чувате по два пъти на ден, за да се попитате как сте и обичайните неща, едно смс-че също няма да навреди.. Това според мен е в рамките на нормалните неща и не граничи с досаждането.. Все пак е много важно.. от колко време сте заедно? И на колко сте и двамата?
    Преди време имах едно такова дето се сещаше за мен като си почеше топчиците , ама беше преди две години и наистина като се сетя как само аз съм го търсила ми става смешно, но наистина не се унижавай повече.. или ще те потърси той или ти потърси... ама някой друг

Ох, авторке думи нямам!

Само докато четох първоначалният разказ ме хвърли не знам къде...Как може да му звъниш 1 милиард пъти в рамките на 2 дни
    Човек трябва малко да се усеща кога нахалства и кога е досаден..
    ДА, знам че търсиш отговори на въпросите си и то веднага, но по цялата тема съдя, че човекът до теб не е много убеден в чувствата си или се чувства объркан (може би) от всички твои изтрещявания
    Преди време и на мен не ми се обадиха няколко дни, а той беше в чужбина и много се притеснявам(знаете как е катастрофи и глупости) и звънях.Накрая той ми вика да спра да с еобаждам и така 5 дни нито ме търси нито нищо.Почувствах се смазана и прекършена, но след това той се обади!Може би просто му трябва една малка почивка.Без да се виждате.Без да се чувате.Без да си пишете.Общо взето прекъсни всякакъв контакт с него за определен период от време.И виж дали ще ти липсва, дали ти на него и ако няма промяна, мисля че тогава сама ще отговориш на въпросите си

Но в никакъв случай не му пиши или да му се обаждаш!Ако продължаваш с тези обаждания ще си останеш с пръст в устата!Ако искаш още да се излагаш - продължавай

м да е .. бъхтии .. кът виждаш че не става - не става .. АПФ ..трябваше `да го пратиш подяволите` не на 100ния път,а на втория когато не ти дигне .. ша е*а и тъпанара му .. ! [/i]

Град
    Roma, Italia
    Заедно сме от 2 години.Аз сън на 20,той също.

Днес се обади. Казах му всичко,което ме тормози. Разбира се той отрече да е вярно. Стана му смешно на човека и каза,че нещата които казвам са излишни и само търся за какво да се заяждам едва ли не. След като не прие на сериозно това,което очевидно е проблем, му казах,че щом
    всичко,което казвам е излишно,значи и аз съм излишна ... и затворих.

И м/у другото за оправданието с работата и телефона - казах му,че щом все е на работа и телефонът му не е наред да си купи нов. А той "Аз да нямам 2000лв." ?!?! - Купи си един обикновен телефон,но явно не в телефона е проблема ти!

И аз съм много ядосана на моя приятел писна ми от ревността му вече прекалява адски много в последно време все е зает за мен няма време снощи се скарахме много жестоко и той ми каза че 1 седмица нямало да ми говори апфффффффффф МАЙНАТА МУ!!!

охх извинете трябваше да споделя с някой

Град
    Roma, Italia

Сега сме си дали почивка - нито той ме търси нито аз него И няма да го потърся!! Той е виновен!Той да ме търси

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си