.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 86
    Град
    Roma, Italia
    Мразя го!
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Но не достатъчно за да приключиш тая пародия на връзка, нали?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Пак си му звъняла, нали? Не можа да издържиш 24 часа. А той пак те отсвири показно, нали?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Само на мен ли ми изглежда детинско държанието на авторката?

Град
    пространството на Дисе
    ^Май да. Или ти не знаеш какво е да се виждаш с някого по веднъж-дваж в седмицата и да ти липсва, да искаш да го видиш, гушнеш, да ти се ще да чуеш гласа му за минутка-две, а да срещаш подобно отношение.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Авторката среща подобно отношение не от месец или два.
    Единственото, което прави, е да пуска теми по форумите и да мрънка. Главоблъсканицата продължава ли, продължава до безкрайност... Явно gia_sena_mono я устройва това положение.

Град
    В мислите на хората
    Мармаладке, хубаво се имаш за корава и можеща. Ама нали се сещаш че не при всички нещата стават с щракване с пръсти. Ако беше попрочела малко психология тук там някоя книжка щеше да видиш по какво хората се различават един от друг.

И мога да ти кажа че тука просто се изказваш неподготвена.

Че не е детинско - не е. И че не я устройва - не я устройва. Хайде сега намери ми причина поради която всичко това се случва без да споменаваш идеята за детинското поведение.

Dr. Gregory House

Причината е, че е влюбена(уж).

Не съм пускала аз темата(или в мн.ч.), нито съм си споделяла проблемите, така че надали тук е мястото да се обсъждат качествата и/или недостатъците ми. Споделям си мнението наравно с всички останали. Това, че не пасва с общоприетото, си е съвсем отделен въпрос. Сигурно съм неподготвена. Факт е обаче, че нещата за мен са черни и бели, поне в някои случаи. Свикнала съм да си решавам проблемите сама и по - възможно най-рационалния начин. Явно там ми е грешката, че не мога да възприема цялото това разтягане на локуми и давене в крокодилски сълзи.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Добре ти сама казваш ,че е боклук ,че те разиграва,че си намира тъпи извинения ,за да не ти се обажда.Тогава какво правиш още с него??
    Толкова ли си наивна и сляпа или пък подсъзнателно те харесва да му ходиш след гъза ,а той да те върти на малкия си пръст??

Нямате достатъчно контакти,взаимоотношеният ви се развалят,има прекалено много напрежение , няма я вече "магията' => край на връзката ; ) Поне аз така смятам : )

--------------------------------------------------------

Град
    пространството на Дисе
    valdesbg, може би не е била в плен на магия любовна. Затова си мисли, че с лека ръка може да пратиш 2 години по дяволите.
    Всъщност, gua_sena_mono, убедена съм, че колкото и да си му ядосана и колкото и да го мразиш, утре сутрин, когато гневът ти вече го няма, ще се сещаш за милите моменти заедно, ще се обвиняваш, че може би не го разбираш, че може би той преживява труден момент, а ти не го подкрепяш и т. н. Права ли съм?

Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Факт е обаче, че нещата за мен са черни и бели, поне в някои случаи. Свикнала съм да си решавам проблемите сама и по - възможно най-рационалния начин.
    Чудесно. Хайде сега ми кажи какво ти бърка в .. не знам къде идеята че определени хора искат да бъде по същия начин, но нямат силата/смелостта/куража/идеята как да стане това?

Представи си го като лабиринт.

В случая не става дума за.. "Аз го харесвам, дали ме харесва и той." Казах ти че си неподготвена, защото виждаш само повърхността на нещата и ги оценяваш като детинщини. Да, обаче отдолу съвсем не са такива каквито изглеждат. И реално погледнато проблема е че не може/не знае как да се оправи, а не че не иска и се навива.

Отново - различен тип/характер/темперамент от твоя.

Аз също съм против сълзливите истории, факт е обаче че в случая просто няма друга алтернатива пред авторката.

So she is innocent

А моята идея е следната - имаш си мнение, което не пасва с общоприетото. Чудесно. Давай в същия дух. Преди да си го дадеш обаче - провери дали задушаващия се човек наистина не се задушава, или получава инфаркт преди да обявиш че просто си търси внимание. А след като обявиш че е така - докажи и защо смяташ че е така. Окей?

Dr. Gregory House

Kalpazanka , маци, 2 години са много, но върпеки това, заслужава ли си заради 2-те години да го търпи още и да се измъчва? Аз имах 2 годишна връзка с момче, което така и не спря да ме тормози, а аз търпях, защото го обичах и имах надежда, че ще се усети.Накрая аз се усетих и си тръгнах. 2-те години вече нямаха значение, много трудно се разделих с него, но трябваше, защото не бях щастлива, та мисълта ми е, че ако човек не е щастлив с друг трябва да намери изход.В случая разговорите не помагат, за това да му бие шута и това е.После дори да се обвинява и сеща само за хубави моменти(което е неизбежно, този момент винаги настъпва) и я подгони носталгията, ако изтърпи да не го търси, след това ще е благодарна на себе си. Авторке, успех ти желая, мила. Много щастие и само хубави мигове.
    Да обичаш значи да страдаш!

Град
    пространството на Дисе
    ladykeisy, маци, идеята ми беше, че това не е решение, което се взима лесно. Още повече, че тя има чувства към момчето. Ако нямаше, отдавна да му е показала картона.
    За протокола аз имах близо 4годишна връзка и знам какво е.

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Добре ти сама казваш ,че е боклук ,че те разиграва,че си намира тъпи извинения ,за да не ти се обажда.Тогава какво правиш още с него??
    Толкова ли си наивна и сляпа или пък подсъзнателно те харесва да му ходиш след гъза ,а той да те върти на малкия си пръст??

Нямате достатъчно контакти,взаимоотношеният ви се развалят,има прекалено много напрежение , няма я вече "магията' => край на връзката ; ) Поне аз така смятам : )
    Много е прав/а !!! Съгласна съм напълно
    .. You show me nothing but hate
    You ran me into the ground
    But what comes around goes around
    I don’t need you.. // Stefan Salvatore

Ти просто не си случила на човек за следващия...Помни остави телефона си намира.Човек който е зает и не е на линия нон-стоп е ВИНАГИ по-интересен и търсен

Град
    В мислите на хората
    Късно се включвам.

Калпазанке времето не е определящо за стабилността и дълбочината на отношенията ти с даден човек. Въпроса е какво си правил през това време с тоя човек.

Така че не двете години правят решението трудно, трудно е заради всички спомени и моменти, които авторката има с пича.

Dr. Gregory House

Град
    пространството на Дисе
    valdesbg, защо винаги извърташ думите на другия както ти е удобно?

Не го задушавай , всеки има нужда от свобода , когато ти каже не ми се обаждай днес ще съм зает просто не му се обаждай , дръж се така че той да има нужда да ти се обажда и да те чува , иначе ще гледа на теб като на лепка ... все пак това е мойто мнение а и не съм много наясно с вашите отношения
    Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...

Град
    В мислите на хората
    Въобразяваш си калпазанке

Нека обясня какво имам предвид.

Затова си мисли, че с лека ръка може да пратиш 2 години по дяволите.
    Естествено че може. Ако нищо съществено и сплотяващо ги не са правили тия две години... Което в случая е наполовина вярно.

Още повече, че тя има чувства към момчето. Ако нямаше, отдавна да му е показала картона.
    Точно това имах предвид. И 5 години да се точи тоя сапунен сериал тя пак ще е с него заради чувствата, които ТЯ има към него, а не заради времето(като период), прекарано заедно.

Още един пример:

Може за 2 дена да ти се случат достатъчно нови/интересни/важни/значими неща за теб(повишение до мечтана позиция, екскурзия до мястото Х, да ти се роди дете, брат ти да ти прости, баща ти, когото не си виждала от доста време, защото е военен примерно и непрекъснато го пращат по разни мисии, да ти се обади точно на рождения ден и да каже че те обича и т.н.) за да ги помниш повече от 20 годишния брак с господин Х, който поддържаш просто защото ти е удобно.

Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на babity
    О, и ти ли психология? Добре, само на мен ли ми изглежда, че говорите едни и същи неща, ама се кълвете един друг, 'щото единия вика врат, пък другия шия.

Град
    В мислите на хората
    Надя... Калпазанката държи да е по нейното. Окей, нека бъде по нейния начин казано. Аз просто изяснявам че сме от един отбор

Dr. Gregory House

Kalpazanka , знам какво е, аз живеех с момчето.Посред нощи ме е гонел от тях или от собствената ми къща.Псуваше ме за "Добро утро", удряше ме, обиждаше ме редовно, дори и майка ми е обиждал(пред мен, но на мен ми е тежко), отнасял се е с мен като с животно.Забранено ми беше всичко, освен да си стоя вкъщи и да чакам да се видим, когато му скимне.Дори секса беше кофти, но аз го обичах и бях с него, с надеждата той да се промени.Един приятел казва "Човека може да излезе от селото, но селото от човека - не". Колкото и да обичаш някого и колкото и трудно да ти е да се разделиш с него, щом не си щастлив, трябва да прекратиш това.Не може да живееш във вечен ад, не може! Трябва поне малко да уважаваме себе си. Знам, че не й е лесно.На мен също ми беше много трудно, но постепенно го направих.Давах шансове, давах и накрая видях, че всички обещания за промяна и т.н. са напразни и всичко ще си е по старо му.В крайна сметка никой не е създаден, за да бъде нечия подметка или играчка.Всеки заслужава да бъде обичан, щастлив, желан, обгрижван и най-малкото - лъган, при това от хора, които има за близки.Може и да не се съгласиш с мен, но смятам, че това най-правилното.Тя сега се измъчва, плаче, унижава, защото го обича, а той се гаври с нея.Нека му тегли чертата.Той все някога ще се усети и ще се върне да се моли, винаги е така, но дано да е късно, защото "вълкът козината си мени, но нрава не".
    Да обичаш значи да страдаш!

Авторке,изобщо не се занимавай повече с него.Две години не са никак малко,но той не те заслужава и явно не му пука за теб,щом се държи така.Спри да се измъчваш и ядосваш,не мисли толкова за него,излизай повече с приятели,запознай се с нови хора...и ще го забравиш,дори може да намериш някой,който да те уважава и заслужава

Супер фен
    Виж мила, мъжете мразят да им досаждат,остави го той да звънне и да пише.Ако не го направи,значи не е държал достатъчно на тебе и не си заслужава.

Град
    пространството на Дисе
    ladykeisy, чертата ще я тегли. Въпрос на време е. Просто ми стана болно, понеже се нахвърлихте срещу нея кат' вълци на агне и изразих разбирането си към авторката. Отстрани е най-лесно да я упреквате, но тя в момента най-малко има нужда от това да й размахвате назидателно пръст с думите "аз нали ти казах в една друга тема".
    valdesbg, така го беше формулирал, все едно съм казала обратното.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си