.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 86 от общо 86
    защо се ядосваш за човек който не заслужава и да го погледнеш

Град
    Roma, Italia
    Мисля, че ladykeisy най ме разбира!
    Някой спомена,че не знам какво е да си влюбен, мисля че знам.Имах приятел без когото не можехме и секунда да не зме заедно, радваше се на успехите ми и т.н.
    Е,кажете как да не търся внимание. Унижавам се и изглупявам,само зада получа внимание и уважение. Едва ли не го прося. Къде отиде онази Симона, която вярваше в себе си, правеше на недостъпна и не бягаше след гъза на простаци?! Къде отиде самочувствието и радостта от постигнатото и стремежа за още? Къде отиде онова момиче, което ставаше и тръгваше някъде да се збавлява без да се замисля много, много и да се страхува как ще реагира той?
    И коя за Бога е тази лудата, която пали от най-малкото и сигурно, ако й кипне още малко е готова да сложи край на живота си? Коя е тази психарка, която търпи едно просто и елементарно момченце? Няма ли малко самочувствие, малко достойнство за Бога!?
    Не, тя е "влюбена" или по-скоро тя е страхливка! Страх я е да не остане сама. Страхува се, че загуби един глупак. Страхува се, защото не е самоуверена.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

мила, разбирам те, не се притеснявай.. мисля, че всяка от нас поне веднъж в живота си е попадала на подобно момче, колкото и сега да се правят на велики и да ти повтарят ама ти защо това, защо онова. И на мене не ми е приятно като звънна на приятеля ми 732854862543 пъти да не ми вдига и накрая с 300 зора да вдигне и да каже "а, не съм го чул", или да му се обадят от не знам си къде и той да литне веднага при положение, че е с мене. Но го обичам прекалено много че да задълбочавам в тея неща, просто съм го оставила да прави квото знае, като видях, че с караници не става и че просто си е такъв..
    Поговори с момчето. Очи в очи, не по телефона. Иска, или не иска да е с тебе, остави го да се оправдава и слушай много внимателно какво ти говори, защото не забравяй, че никой няма достатъчно добра памет, че да лъже безпогрешно. Все някъде ще се оплете и сама ще си извадиш изводите. Ако пък мислиш, че няма смисъл и искаш почивка от идиотщини, тогава просто изтрий номера му и си изкарай едно съвършено лято с приятели.
    Имало едно време..

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Казваш му боклук - ми прати го на боклука миличка. Защо продължаваш да се измъчваш и аз така правя и все съм виновна - затова съм решила... оставям го, не го търся вече като се сети за мене тогава да тича като куче... Много неща мога да кажа но няма смисъл. Често на тези мъже им поникват крила и се правят на важни като им обръщаме повече внимание. Натирваш го, да прави каквото си ще - кат не ще, кат се обиждате и наранявате айде има и други да не е само той... виж го ти

Престани да го търсиш.След време той сам ще се обади.

Цитирай Първоначално написано от Vasoto129
    Престани да го търсиш.След време той сам ще се обади.
    че той вече се обади, ама тя му би шута тактично
    Имало едно време..

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Цитирай Първоначално написано от gia_sena_mono
    Някой спомена,че не знам какво е да си влюбен, мисля че знам.Имах приятел без когото не можехме и секунда да не зме заедно, радваше се на успехите ми и т.н.
    Е,кажете как да не търся внимание. Унижавам се и изглупявам,само зада получа внимание и уважение. Едва ли не го прося. Къде отиде онази Симона, която вярваше в себе си, правеше на недостъпна и не бягаше след гъза на простаци?! Къде отиде самочувствието и радостта от постигнатото и стремежа за още? Къде отиде онова момиче, което ставаше и тръгваше някъде да се збавлява без да се замисля много, много и да се страхува как ще реагира той?
    И коя за Бога е тази лудата, която пали от най-малкото и сигурно, ако й кипне още малко е готова да сложи край на живота си? Коя е тази психарка, която търпи едно просто и елементарно момченце? Няма ли малко самочувствие, малко достойнство за Бога!?
    Не, тя е "влюбена" или по-скоро тя е страхливка! Страх я е да не остане сама. Страхува се, че загуби един глупак. Страхува се, защото не е самоуверена.
    Питаш къде отиде онази Симона? Онази симона е влюбена и обича човек, който 100 на 100 не изпитва същото както тя към него. Обичам това място, защото всеки си споделя проблемите и знае, че поне някой ще го разбере - е, аз те разбирам, знам че те разбират повечето момичета, които са ти писали. Не прави такива големи жертви в името на любовта - не си струва! Не давай толкова колкото даваш, защото няма да ти отвърнат. Като всяка жена ти търсиш топлота, разбиране, близост - това е нормално. Но не и като жертваш достойнството си. Щом нещата са стигнали до тук - май е по добре да се разделите. Стигне ли се до такива обиди, тежки думи и квалификации според мен няма смисъл.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Мила, разбирам те напълно, защото понякога и аз изкрейзвам така, но гледам да не го правя често и да се владея.
    Човекът, с когото се занимавам в момента е същия. Имам периоди, в които не ми се говори много-много и му го казвам, но той почва да прави точно обратното - звъни по 20 пъти и ме принуждава и аз да си изключвам телефона или да му крещя да ме остави малко сама... Била съм и от двете страни и знам какво е да искаш внимание и да го търсиш от някого, но знам какво е и да не ти се говори с никой, а да ти досаждат... В твоя случай, ако човека има чувства към теб, единственото, което според мен ще ви оправи взаимоотношенията, е да му се дръпнеш малко. Не му звъни, не го търси, като той се сети за теб и те пита нещо се прави на ударена все едно не си се сещала за него и т.н. Защото в момента с тва непрестанно търсене ти само му вдигаш самочувствието. Остави го малко и се направи на непукистка да видиш как ще се кротне и ще почне да ти обръща внимание. Това е при вариант, че му пука. За съжаление го има и другият вариант - да му е все тая. Но дори и така да е пак по този начин ще разбереш какво същност изпитва към теб. Ако има чувства и му пука като види, че си дръпната сам ще напира и ще те търси, ако ли пък не само ще се убедиш, че наистина е боклук, който не те заслужава
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

не си струва ,не се хаби за глупости гледай напред и всичко ще бъде наред чак и рима сътворих

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от gia_sena_mono
    Не е вярно! Ти си още онова момиче от преди. Проблемът е, че си си втълпила, че не можеш да си "нея". Позволявайки му да командва живота и действията ти, сама допускаш той да се държи така с теб. Имайки предвид, че това не е от скоро, може би е крайно време да предприемеш нещо.
    Той е сигурен в теб. Знае, че каквото и да ти каже, ти си готова да му простиш и забравиш, да преглътнеш само и само да получиш грам от неговото внимание. Ето там е проблемът. Не знам дали е късно, или пък не е, но спри се! Не го търси първа ти! Излизай без угризения. В крайна сметка може ли да стане по-зле? Живей за себе си, отдай се на това да бъдеш щастлива и излез от този кръг. Всичко зависи от теб.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

ей такива кат него заслужават по един куршум в главата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си