- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kак да го омаем оЩе от първа среща [фор гърл]
Лелей, ами сега? вече отвори очите на всички
Ама какви са тея глупости![]()
За първа среща както казаха по горе дадени9те хора трябва да се опознаят, да разберат кой какво харесва и т.н. Това са глупости което си написала
Имаш само един живот, изживей го както на тебе ти е кеф
Аз днес имам среща и ще спазя всички правила ! А вие сте комплексари !!![]()
.!.
"да не се барнеме като манекенки" .. еми извинявай, ама като клошарки ли да ходим.. обличаш си дрехи, които ти харесват .. и си себе си, ами я си представи, че по твоите съвети тръгнете примерно, уж ще се 'обичате', пък то какво се оказва - че играеш роли пред момчето и то 'обича' не самата теб, а тъпия образ, който си изградила пред него .. тц ..
![]()
Ох, май съм в настроение днес. И говориш пълни глупости.Първоначално написано от cw3tty
Понятията манекенка и клошарка по никакъв начин не са противоречиви. Те са противоположни! Можеш да се облечеш съвсем семпло и елегантно, например. И не, не играеш роли пред момчето. Не играеш роли пред никого. Това, че си научала малко повече от етикета, не е роля. Това, че знаеш малко повече за езика на тялото и за жестикулацията, не е роля. Това да си добър слушател не е роля. Това да умееш да водиш интригуващ разговор не е роля.
П.п. Много модерен стана този израз да си себе си...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Не мисля че това помагапълни глупости
![]()
Кой ти позволи да пишеш такива глупости?!?!!
Аз бих го казала с едно изречение: Бъдете себе си!![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Аз пък съм съгласна с момичето. Спечелих моя сладур по същия начин. Ако момчето е интелигентно ще оцени това...![]()
Ми бъди себеси щото трябва да бъдеш...ся да речеме ти може да си се облякла перфектно ма като човек хич да те няма...нали би трябвало да му покажем що за хора сме,а не какъв ни е гардероба...ся аре нищо против нали да си облечена читаво ама е по важно що за човек си,другото за темите за разговори си идва от самосебеси..ами ако си момиче което преди това е имало гадже,стараеш се да не говориш за него,ама той разказва за бившите си?С една дума всичко е хубаво като не е прекалено...а по съветите ти мноооооооооооооого неща са прекалени...(можеше да кръстиш темата "Как да стана стара мома в 9 прости стъпки" ще е успешна)
Точно тва обяснявах, че много ясно, че ще облечеш нещо, което ти харесва, а е логично да не излезеш като клошарПървоначално написано от MaLkaTa_LaDy
![]()
Ало женския пазар,почнахте като бабичките на пейките пред блоковете....
По-темата.Ако отиваш на среща и предварително си ,си направила план,нещата винаги вървят от зле, надоло.Не мисля ,че да спечеля едно момиче,имам нужда от някакви заучени правила и фрази от нета...
Първоначално написано от VinDiesel
![]()
![]()
![]()
Ooo QQПървоначално написано от woshata
Всичко мина идеално, спечелих момчето на живота си с тези съвети ! Опитайте всички, няма да съжалявате !!Първоначално написано от britzy
![]()
![]()
.!.
СуперПървоначално написано от woshata
![]()
![]()
MисУиш ли,че се вързахПървоначално написано от woshata
![]()
Ти на колко си ?? Сама ли си извади тея изводи, защото ми се струват доста погрешни. (не съм чела другите мнения)Първоначално написано от loris
Right or wrong,
I can't hold onto the fear
that I'm lost without you
If I can't feel, I'm not mine
I'm not real
трудна работа, не е лесно да си "безграмотен"Първоначално написано от winterfresh4o
![]()
1) Гласът трябва да е съблазнителен.Не бива да мънкаш или да предъфкаш думите.
Мм, ако е през компа (чат примерно).. какъв викаш да е гласа?
2) Да не се правите на мн отворени.
Защо не, по-добре ли е да сме от най-срамежливите, където момче не са виждали в живота си? ;дддддд
3) Да се избягва прекалената жестикулация,което е знак за нервност,но и да не стоите неподвижна като бъстун.
Хмм, не е ли както му е удобно на човек?О.О аз пък съм свикнала да се изразявам не само с думи.. това не значи че съм нервна
4) Да не критикуваш вкуса на момчето,с което имаш среща.
Е ако не ни харесва и сме излезли с него по погрешка (или искаме да го разкараме) ?
5) Да не дрънкаш само за себе си.
О да, ще го питам как е майка му
6) Да търсиш пбщи теми,за да не се почувства отегчен.
Не може ли той да търси общи теми, що аз трябва да го забавлявам? Ако не иска да е отегчен, мога да се съглася да му покажа къде е цирка
7) Да бъдеш мила.
Пф
8 ) Да не се кискаш на всяка глупост за да му се харесаш.
Най-тъпото.
9 ) Да не се барваш като манекенка и фолк певица.
Ааа, какво?
И много важно!
Да не му разказваш нищ0 за бившите си гаджета(ако някма такива,да оставиш впечатлението,че си ги имала)
Като не му разказваш нищо за тях, как ще остане с впечатлението, че си ги имала?!![]()
![]()
Тотална глупост ! Прилича ми на поста на една неграмотна хлапачка, тип "емо", която беше пуснала нещо подобно, но беше още по-голям ад и от това. Не се излагайте момичета.Не ви отива.
Да обичаш значи да страдаш!
вяра97?Първоначално написано от ladykeisy
![]()
that's the b***hПървоначално написано от Lexynnka
Ооо..Да! Много ясно, че иска да види тяло, това е доста важно за тях явно. Пък и аз вчера се "барнах" като манекенка /бая късичка пола и голямо деколте/, така се виждаше и вратле, и крака. Момчето нямаше ама АБСОЛЮТНО нищо против този начин, нали съм с него и само той ще си ме гледа.Първоначално написано от loliii
![]()