.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 59 от общо 59
    Цитирай Първоначално написано от SunnyGiirl
    Боже..Пълни глупости си писал/а..
    Това е първа среща..И целта на тази среща е да опознаеш
    даден човек,а не за това - как да се държиш и какво да правиш
    точно
    F**K YOU! -__________----_____|]= ==
    ...../_==o;;;;;;;;_______.:/
    .....), ---.(_(__) /
    ....// (..) ),
    ...//___//
    ..//___//_________uu$$$$$$$ $$$$$$$$$$uu__ ________
    _________u$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$u______

като е толкова тъпа темата, спрете да я ъп-вате.
    REGGAE BOOM <3

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Малко екстази и е омаян
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Четири страници се изписаха за такава тъпа тема .....

--------------------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Четири страници се изписаха за такава тъпа тема .....
    +1
    .. You show me nothing but hate
    You ran me into the ground
    But what comes around goes around
    I don’t need you.. // Stefan Salvatore

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SladkotoPoly
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Не ми слагай думи в устата! Не съм казала да си като по учебник, ама ок - барни се като фолкпевАчка, прави се на много горда и надута, говори само за себе си и оплювай всичко - да видим дали ще има момче, което да те хареса!
    Добре мила, и к'во като отида на среща да мисля к'во трябва да направя и какво не и какво да кажа и какво не да не би случайно да объркам нещо.Оле мале аз ако ги мисля всичките тези неща,незнам направо няма да чувам и виждам момчето,пък и различни момчета,различен вкус може точно момчето с което съм излязла да иска да му говоря за себе си,може да е толкова влюбено, че да иска да знае всяка подробност за мен и той да няма кво да разкаже и да иска да ме слуша или може да е някой надут и да иска и аз да съм такава,че да сме си таман Така чее....
    Ех, как обичам да завършвате с "Така чеее", все едно говорите неоспорима истина, когато е неоспорима ... ами, глупост!
    Това какво да кажеш или не, ще ти идва отвътре! Не би следвало да ти идва отвътре да му критикуваш дънките, нали? Не би следвало да ти идва отвътре и да говориш за бивши гаджета?! Или не, ти ще бъдеш себе си - тоест типичното мрънкало (пример, не съм казала, че си такава) и ще кажеш "Оооф, тва кафене е супер тъпо... оф, що за музика, оооф кви дънки си сложил".. Ама нали все казвате "бъди себе си"?! А всъщност е доста глупав съвет... Няма да споря по този въпрос сега. Влади има разни планове да напише два реда за "бъди себе си".
    А за теб не знам, но аз с такива, които са влюбени в мен, още преди да сме излезли на първа среща, не се занимавам - това са детински работи... А в повечето случаи надутите не си търсят надути, а някого, когото да мачкат и който да ги боготвори.

Повечето момчета си търсели курвенско облечени момичета или манекенки?! Що за глупости?!?! Четох една хубава мисъл: "Когато един мъж разглежда модел на Плейбой, той не си задава въпроса дали е добра по характер и дали може да готви." А аз бих допълнила: "Но когато търси потенциална партньорка, се интересува дали случайно мацката няма прякор "Общата", дали се сваля на всеки и въобще не му пука дали е с тяло като на манекенка - момчетата отдавна приемат недостатъците ни, защото са наясно, че всеки има такива"... На такива смешни изводи отдавна им мина модата.

Ъъ .. бъдете естествени ..
    няма нужда от преструвки ..
    ако не ви хареса, значи не е за вас ..

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от tanch3t093
    Ох Боже трябва да бъдеш себе си! Винаги .. ! А не да се стремиш да спразваш някви правила .. тъпо е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си