- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kак да го омаем оЩе от първа среща [фор гърл]
точноПървоначално написано от SunnyGiirl
![]()
![]()
F**K YOU!![]()
![]()
-__________----_____|]= ==
...../_==o;;;;;;;;_______.:/
.....), ---.(_(__) /
....// (..) ),
...//___//
..//___//_________uu$$$$$$$ $$$$$$$$$$uu__ ________
_________u$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$u______
като е толкова тъпа темата, спрете да я ъп-вате.
REGGAE BOOM <3
Малко екстази и е омаян![]()
![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Четири страници се изписаха за такава тъпа тема .....![]()
![]()
--------------------------------------------------------
+1Първоначално написано от BlueFace
![]()
![]()
![]()
.. You show me nothing but hate
You ran me into the ground
But what comes around goes around
I don’t need you.. // Stefan Salvatore
Ех, как обичам да завършвате с "Така чеее", все едно говорите неоспорима истина, когато е неоспорима ... ами, глупост!Първоначално написано от SladkotoPoly
Това какво да кажеш или не, ще ти идва отвътре! Не би следвало да ти идва отвътре да му критикуваш дънките, нали? Не би следвало да ти идва отвътре и да говориш за бивши гаджета?! Или не, ти ще бъдеш себе си - тоест типичното мрънкало (пример, не съм казала, че си такава) и ще кажеш "Оооф, тва кафене е супер тъпо... оф, що за музика, оооф кви дънки си сложил".. Ама нали все казвате "бъди себе си"?! А всъщност е доста глупав съвет... Няма да споря по този въпрос сега. Влади има разни планове да напише два реда за "бъди себе си".
А за теб не знам, но аз с такива, които са влюбени в мен, още преди да сме излезли на първа среща, не се занимавам - това са детински работи... А в повечето случаи надутите не си търсят надути, а някого, когото да мачкат и който да ги боготвори.
Повечето момчета си търсели курвенско облечени момичета или манекенки?!![]()
Що за глупости?!?! Четох една хубава мисъл: "Когато един мъж разглежда модел на Плейбой, той не си задава въпроса дали е добра по характер и дали може да готви." А аз бих допълнила: "Но когато търси потенциална партньорка, се интересува дали случайно мацката няма прякор "Общата", дали се сваля на всеки и въобще не му пука дали е с тяло като на манекенка - момчетата отдавна приемат недостатъците ни, защото са наясно, че всеки има такива"... На такива смешни изводи отдавна им мина модата.
![]()
Ъъ .. бъдете естествени ..
няма нужда от преструвки ..
ако не ви хареса, значи не е за вас ..