- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изисквания кЪм идеалната красавица
1) Средна или умерено висока на ръст.Краката- в нощта дълбока.Прави и елегантни.Джоланчетата-слабички.
2) Гладка кожа с лек загар (да се знае,обаче,че солариумът може да бъде и вреден).
3) Гърди-според този,на когото искаш да се харесаш.Ако е мутра,борче или баровче-по кило и половина силикон.Ако е геймърче,рокерче,хипарче или сладурче-каквото дал Господ.
4) Очите-големи.Устните-сочни.Носът и ушите- не повече от 300 грама (това е на шега,разбира се)
5) Тънък кръст и стегнато дупе.
6) Грация и елегантнст на движенията.(Защ0 ти е идеално тяло,ако вървиш като мотика,препъваш се ...)
7) Лебедова шия и гъста блестяща коса (спорвд боята и шампоана,който използваш).
... извинявам се за грешките
Ти още колко тъпи теми ще пуснеш днес???![]()
.. You show me nothing but hate
You ran me into the ground
But what comes around goes around
I don’t need you.. // Stefan Salvatore
Момче, тъп си !![]()
![]()
![]()
Глупостите ти край нямат.
Бих казал, че това е кифла![]()
My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...
Тънки,дебели,високи,ниски.. като няма нищо в горният етаж е = на 0.
![]()
Първоначално написано от loris
ако се извиниш и за темата се приема!![]()
![]()
(тежка въздишка)
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Май и за съществуването да се извинява трябва...
О,майко...Поредната тъпа тема
Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'
А бе какво го нападате.Това е идеала на момчето)
Спри да пускаш тъпи теми ве![]()
т. 11