- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Филми ..
Здравейте,първо искам да кажа ,че това не е мой профил ,второ искам да кажа , че се извинявам за правописните си грешки,също така ще помоля без убиди и такива неща , защото темата може и да изглежда смешна .. Та ето какво .. моята мечта е да стана филмов Актиор и да се занимавам с актиорско майсторство ( да знам , че актиор не се пише така но нз каде ми е другото ми е другото ио ;Д ) ..Виждам всеки ден деца,на по 10 - 17 години да участват във филми и така нататак ( Знам ,че сега ще следват коментари " Еми да просто всички имат богати родители и всички са връзкарчета) , Аз с високо вдигната глава мога да заявя , Имам талант..да мисля го , имам волята,и ще се боря за тази моя мечта,мисля ,че имам талант да стана актиор , мисля , че мога да отида в Холивуд , да се занимавам в чужбина,защото в българия няма такива неща ( след като завърша университет,защо да не отида в чужбина за да се развивам в тази насока? ) , а , аз съм на 14 ( знам малък сам ) и седя и се чудя,защо да пропилявам таланта който мисля че имам ? .. Въпроса ми към вас е такъв .. ще ми кажете ли как мога да почна? да почна уроци в тази насока? да ходя на кастинги , и ако да къде точно да се явя и кво да направя,къде да намеря информация и т.н ,всичко може да кажете,което мислите ,че ще ми е полезно .. аз за сега смятам да уча в НАТФИЗ след 12 клас ако ме приемат и така нататак , а после някаде в чужбина,защото тук няма предпоставка за тази насока ..е аз лично не виждам с какво се различавам от Том Круз,Брат пит , Анжделина Джоли, все пак какво? и те са били колкото мен , и теб..и те са имали мечти и така нататак ..знам , че за тях е било по лесно , защото са били в Щатите или на друго място което има предпоставка за тази насока ,но все пак
) , е моля ви казвайте всичко което може според вас да ми е от помощ ..ще помоля ОТНОВО да не убиждате,знам че имам много правописни грешки,но бързам .. също така ако ми кажете ,че в България никога няма да стана актиор , и по-добре да намеря някоя работа в България,нещо скучно което да не ме влече,излишно е! Ще пренебрегна тази драсканица,се пак може да я напишете за да си трупате мнения! МЕРСИ ,че сте прочели темата..
Пич колко пъти ще пуснеш една и съща тема ?!![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Ще извиняваш,обаче това ми е първата тема в този форум ,а другите от Деижид Джоунс не съм ги чел щото ен ме интересуват тряяше ми само да напиша тема и да видя кво мислите
не предполагах(преди да отворя темата),че е "подобна"(въздържам се,макар и трудно)
Следвай си мечтата,но съвет не мога да дам!![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Гледате Роки ставате боксиори...Гледате други простотии ставате актИОри... Като си толко на зор ходи на кастинг..Не ни питай нас сам си намери..
Абе, трудно е да пробиеш, но ти желая успех, може и да успееш някакси.
Слушай кво бигбадЛОЛФ ли къв си , аз питам ,защото това ми е важно на мен,нали за това е сайта ? НЕ Е ЗА : НА КОЛКО МОМЧЕТА СТЕ ПРАИЛИ СФИРКИ,СТАВАТ ЛИ ВИ ЧЕРНИ ХОДИЛАТА , НА КОЛКО ГОДИНИ СТЕ СИ НАПРАИЛИ ПЪРВАТА ЧИКИЯ и още и още безмислени тмеи които никой не ги интересува
Първоначално написано от Daveyjones
Мене не ме интересува твойта тема ... За това спирам да пиша в нея![]()