.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Първи впечатления.

Въпроса ми е към момичетата. Кога за първи път видяхте чисто голо момче и по точно половият му орган и какви са ви първите впечатления.

еми полов орган .. какво трябва да се оглежда толкова?! ..
    Важното е да има лична хигиена момчето ..

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Аз много се стреснах,изчервих се и се обърнах на другата страна.
    Но то си е като домашен любимец-свикваш му с присъствието
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

НА каква възраст получи този стрес , и при какъв повод?
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Аз много се стреснах,изчервих се и се обърнах на другата страна.
    Но то си е като домашен любимец-свикваш му с присъствието

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    На 16.Всъщност след секунда се усетих,че се държа лееееко глупаво,ама съм си срамежлива по принцип.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Винаги ми е било интересно дали желанието на момчетата да опознаят момичетата на тази възраст е вярна и в обраният случай.

Град
    In the middle of Nowhere
    Ем вярна е и на мен ми беше интересно...Аз не си помня реакцията,попринцип съм неебателна и не реагирам на нищо,на 15 бях..
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Кво може да им е впечатлението.. То не хапе..Но ако го уплашиш с тъпото си държание може да не те погледне повече ..

Май бях на 12.. ходихме на пикник и аз си слушах музичка в колата на приятеля ми, който беше пийнал в повече.. изчезна за 5 мин.,а като се върна беше със събути гащи............ Реакцията беше :

"ААААААААААААААААААА" Заключих вратите и бях готова да тръгна с колата, но той си дигна гащите!

Голям фен Аватара на Callisto
    Първият път, когато видях пишка беше на братовчед ми. Имаме 4 месеца разлика във възрастта и са ни отгледали заедно, къпали са ни заедно, такаче всичко съм му видяла.
    Иначето първият път, когато видях пишката на мое гадже беше на 14 годишна възраст. Закрих си очите с ръце и се изчервих. Беше ме страх да го пипна, но 2 дена по-късно го превъзмогнах.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си