.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: проблем

Hybrid View

проблем

Здравейте,знам че сигурно вече е пускана тази тема но пак да ви попитам.Преди месец ми правиха свирка без презерватив,след това разбрах че това момиче е имало мн секс контакти.има ли вероятност от ХИВ ?моля за сериозност

За ХИВ СПИН ли става на въпрос?

..................от свирка си е ПЪЛЕН АБСУРД!

Град
    Русе
    Едва ли си заразен..

Супер фен Аватара на Passi0n
    как правите свирка с презерватив бе о.О
    бахти... по-добре да лапам някое шише, отколкото да правя свирка с презерватив

Голям фен Аватара на Utopia
    Град
    Варна
    вероятноста е малка. но я има

по добре е да не рискуваш, а да си направиш изследвания.
    Пий Бира За Да Станеш Човек

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от miishell

..................от свирка си е ПЪЛЕН АБСУРД! :lol: :lol:
    като не разбираш
    не говори глупости!

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    има вероятност, малка но все пак я има! направи си изследвания но не се притеснявай много много и докато не си сигурен че си чист не си пъхай оная работа в нечия уста без кондом.
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Има вероятност.. Но е много малка .. А ако се притесняваш толкова много направи си тест ..

Цитирай Първоначално написано от Utopia

..................от свирка си е ПЪЛЕН АБСУРД!
    като не разбираш
    не говори глупости!

Ммм я ме просветли как става номера, господинчо? Освен ако тя не е имала рана на устата, а той на пениса си е НЕВЪЗМОЖНО! По скоро ще "лепне" сифилис от колкото ХИВ!

^ а ти знаеш че нито един от двамата не е имал раничка откъде?

не мисля че той сам го споменава, не мисля че и ти уточни като се изказа и определено не мисля че си му оглеждал на него куpа или на нея устата.

като казваш нещо конкретизирай, ако той имаше раничка мисля че доста би се поразтревожил (и с право). важни са тези работи все пак СПИН-а си е СПИН все пак не е гонорея или херпес, требе му възможно най-много и най-точна информация на човека, а не твоите неправилно смели и безпочвени изказвания.
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    не си пъхай оная работа в нечия уста без кондом.
    !?
    а лубрикант да слага ли?!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Utopia

..................от свирка си е ПЪЛЕН АБСУРД! :lol: :lol:
    като не разбираш
    не говори глупости!

Ммм я ме просветли как става номера, господинчо? Освен ако тя не е имала рана на устата, а той на пениса си е НЕВЪЗМОЖНО! По скоро ще "лепне" сифилис от колкото ХИВ!
    все пак минаваш от ...
    "пълен абсурд" на "освен ако тя, а той"
    разликата е много голяма

Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    ^ а ти знаеш че нито един от двамата не е имал раничка откъде?

не мисля че той сам го споменава, не мисля че и ти уточни като се изказа и определено не мисля че си му оглеждал на него куpа или на нея устата.

като казваш нещо конкретизирай, ако той имаше раничка мисля че доста би се поразтревожил (и с право). важни са тези работи все пак СПИН-а си е СПИН все пак не е гонорея или херпес, требе му възможно най-много и най-точна информация на човека, а не твоите неправилно смели и безпочвени изказвания.
    Аз съдя по фактите, които са изложени, а в горе споменатото от г-на не се казва за никакви рани. Изказванията ми са изцяло на място и напълно компетентни, бъди сигурен/на! А и 1 на 1000000 е вероятноста и двама да имат рана..... по оптимистично gandalfepi4!

^ ми ако не знае има ли значение или не (и най-вече ако не е инспектирал на оная устната кухина с фенерче преди свирката) защо да дава такава информация а?

и при положение че от това се умира и ти се променя радикално живота преди това не виждам каквато и да е причина за оптимизъм. като му отговорих аз му казах каквото знам(ЯВНО и каквото и ТИ знаеш)-има "малка" вероятност, направи си тест. какво повече а? да му кажа "споко пич" и после да се чуди кой е заразил и кой не ли? това е нещо с което не може да подходиш ей така, не се лекува, не се живее лесно с него, трябва постоянно да внимаваш с партьорите си (ако имаш такива), да го пазиш в тайна щото половината хора на улицата като чият ХИВ и се хвърлят на отсрещната страна и с две думи не е приказка!

"по оптимистично" вика, знам че е малко вероятно да е заразена, знам че е малко вероятно да се зарази и той ако си е пъхал чурката в устата ѝ но и малката вероятност трябва да бъде взета с подобаваща сериозност! не може да му викаш че е абсурд когато не е, лъжа е най-малкото

The Bird of Hermes

Чакайте малко не разбрах и 2-мата трябва да имат рани
    Достатъчно е само момичето да има, все пак като ебeш някоя без презерватив няма нужда да имаш рана, че да хванеш спин... А то колко му е да има херпес на устата, някоя афта или некой P.I.M.P. да й е разбил устата че са скатава

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си