- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- проблем
^ ми ако не знае има ли значение или не (и най-вече ако не е инспектирал на оная устната кухина с фенерче преди свирката) защо да дава такава информация а?
и при положение че от това се умира и ти се променя радикално живота преди това не виждам каквато и да е причина за оптимизъм. като му отговорих аз му казах каквото знам(ЯВНО и каквото и ТИ знаеш)-има "малка" вероятност, направи си тест. какво повече а? да му кажа "споко пич" и после да се чуди кой е заразил и кой не ли? това е нещо с което не може да подходиш ей така, не се лекува, не се живее лесно с него, трябва постоянно да внимаваш с партьорите си (ако имаш такива), да го пазиш в тайна щото половината хора на улицата като чият ХИВ и се хвърлят на отсрещната страна и с две думи не е приказка!
"по оптимистично" вика, знам че е малко вероятно да е заразена, знам че е малко вероятно да се зарази и той ако си е пъхал чурката в устата ѝ но и малката вероятност трябва да бъде взета с подобаваща сериозност! не може да му викаш че е абсурд когато не е, лъжа е най-малкото![]()
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes