.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Цитирай Първоначално написано от JustAngel
    Може да има любов без секс, но може да има и секс без любов ; ))
    подкрепям

Мога да кажа, че една връзка може да съществува дадено време без секс ... Просто една връзка ако е много силна и има голяма любов и двамата могат да чакат и с години преди да правят секс...Но пък и секса е нужен за да заздрави дадена връзка ...

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Преживява се и повече от 4-5 месеца /въпрос на воля/, зависи действително какво получаваш насреща. Досега с теб, драги ми Хаус, само си чешем пръстите и се въртим в сферата на недомлъвките.
    slun4ice, абсолютно те подкрепям за това ти мнение.
    Добре де, дай да конкретизираме малко. В името на какво ти например, би започнала да градиш връзка с един човек, с който знаеш, че никога няма да правиш секс. И дали ще си толкова всеотдайна в отношенията си с него?

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Винаги обаче се намесва тая идея със "ако съпруга замине някъде". Е нали за да ти е съпруг би трябвало да сте измачкали достатъчно количество чаршафи И от това ще следва че секса е неразделна част от ежедневието ви. А щом си заситена сексуално - няма да има проблем да потраеш Х време

Ако съпругът остане импотентен година или две след брака?

Ми зависи за какво си се оженила за него.

Калпазанке - човекът е животно, което може да мисли. И като такова не се различава от всички други животни. Факт е че някои хора ги е срам от тази истина и затова излиза идеята за "връзка без секс може", "няма да му пусна на 1-вия, 2-рия, 10-тия месец" и подобни.

По същество обаче сме просто едни маймуни с доста свободно време и ненужно голямо количество мозък които знаят как да си построят къща от кал и пръчки.

Пак ще намеся чичо ти Фройд. Както и да го въртиш и сучеш... всичко което правиш има една основна (под)съзнателна цел - секс Разликата е обекта на желанието, както и начина по който искаш да го постигнеш. Ако те е срам/страх от подобна формулировка - марш в манастир

Та така, драги ми форумции форумки.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
    kalpazanka
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ОК, искате провокация- имате я.
    babity- готова съм на връзка без секс в замяна на гражданство/зелена карта. Един вид фиктивен брак, ако ще да е и с пенсионер. Ха сега, де.
    valdesbg- чети внимателно. Намесих гаджето/съпруг в чужбина, защото съм минала през това и тази ситуация е част от живия живот, колкото и да не ти се вярва. За 2x7 месеца без секс не ми е излязло трето око, нито шести пръст на лявата ръка, нито ми е поникнал тридесет и трети зъб. Жива и здрава съм си. Няма да вляза в манастир, още повече щом ти заповядваш.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Калпазанке - чудничко. Хайде сега си спомни колко пъти сте правили онова подло нещо т.нар. секс преди и след тия 2х7 месеца. Едва ли е било както обичайно.

И отново напомням че не става въпрос за този случай, когато сте гаджета после той/тя отива някъде и след това се връща. Щото това са съвсем естествени процеси в една връзка. Аз самия съм минал през подобни периоди.

Става дума а си ходите мирно и тихо 1-2-3-5 години без да се пипнете някъде по надолу от пъпа

И прочети малко по внимателно какво съм писал за манастира

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Преживява се и повече от 4-5 месеца /въпрос на воля/, зависи действително какво получаваш насреща. Досега с теб, драги ми Хаус, само си чешем пръстите и се въртим в сферата на недомлъвките.
    slun4ice, абсолютно те подкрепям за това ти мнение.
    Що си мислиш, че просто си чешем езиците? Кое е недомлъвка? Аз ти казвам, че ако трябва да обичаш един човек, да живееш с него до края на живота си и да се ожениш за него и не можете да правите секс ще си повтаряш 1-2 години това че не можете да правите секс и след това ще почупиш куровете...или просто ще го зарежеш. Сега си мислиш, че няма да го направиш, но замисли се ще се откажеш ли от секса завинаги? Едва ли...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    isperih
    Връзка без секс НЯМА!!! И не може да има. Но пък има други методи,чрез които една двойка може да усети страстта от секса. Всмисъл, без да има същински полов контакт. Много тийнейджъри са открили методи, с които двамата партньори достигат до оргазъм и изпитват удоволствието да са един с друг. Например, ако момичето не иска да загуби девственост, може просто да го направи с гаджето си повърхностно. В този случай няма и начин да забременее. Ще кажете: "усещането не е същото", ама не. До оргазъм се стига и мисля, че е добър метод сегашните младежи да се предпазват по този начин. Така правехме и ние с гаджето ми и не чувствах после жажда да правя секс с някого, защото това задоволяваше и мен, и нея. Лоото е че няма много пози, а най-добрата е и двамата в седнало положеие, като момичето е върху момчето, т.е върху члена му

P.S А да ви кажа, вие момичеата, когато вкусите секса и ако минат няколко седмици без него, ставате луди, сами скачате върху нас, това го знам от опит!!!
    Любовта се изгася само с куршум! \m/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си