Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
Като ви чета, оставам с впечатление, че животът на човека с нищо не се различава от този на компактдиска- въртене около една дупка!
Връзка без секс не можела. Ако съпругът/приятелят замине на гурбет /а вие твърдите, че имате чувства/, бихте ли прекратили връзка само защото вече ви е спукана саксията и прозорецът на детската стаичка отдавна е счупен?
Не ставаше дума ТОЧНО за това. В една връзка винаги има някакви взаимни чувства, химия, сексуално привличане. kalpazanke, не ми казвай, че си способна да бъдеш с един човек години наред, без веднъж да го пожелаеш сексуално.

Съвсем, ама СЪВСЕМ различен е въпросът, когато "съпругът" (с когото няма как да не си правила секс) замине гурбет и ти наложи временно въздържание. Естествено, че мога без секс дълго време и липсата му не означава край на връзката.

Сексът си е неизменна част от любовта, но това не прави животът ми е като този на компакт диска. Нито служа на дупката си, нито ми е висша цел. Но преживяването е прекрасно и когато веднъж го направиш с човек, когото обичаш, вече искаш това да се повтаря отново и отново.

Аз пък не разбирам защо толкова омаловажавате секса. Напрво е смешно да се разиграва чак такъв морал, когато това е нещо естествено и може да бъде невероятно красиво.

All work and no play makes Jack a dull boy... тей ли беше цитата...