.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Закуска в леглото

Добър вечер на всички! Ще карам направо по същество. В събота приятелката ми ще спи вкъщи и имам намерения на сутринта да и поднеса закуската в леглото. Взел съм лубимите и неща като бишкоти, ореховки и сок от касис. Обаче тук идва пробле с това че не ми идва на ум как да ги комбинирам (аранжирам) . Бих искал няколко съвета най вече от момичетата и ако може да предложат какво още мога да вклуча. Благодаря предварително!
    " Любовта може много, но парите могат всичко! "

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Ако можеш да готвиш, направи и палачинки (sun) ^^
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Може да се пробвам.

Други идеи?
    " Любовта може много, но парите могат всичко! "

Град
    in the reality : )
    Къв е тоя педал на аватара ти дето е направил кокоше дупе? Момче с картинка на някъв "сексии" мъж нещо не върви... Ако искаш си облечи нощничката и закуската в леглото ще бъде просто невероятна..
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Мега фен
    Град
    <3
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Включи целувка по челото за събуждане и думите ''ОБИЧАМ ТЕ''

Повече от фен Аватара на razores
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL

Много е яко

Мега фен
    Град
    <3
    Ако бях на твое място щях да изпеча малко кексче и да го полея с течен чоколад и и да го поръся с шоколадови цветни пръчици. + щях да добавя една БЯЛА красива,нежна роза. По-красиви са от червените. Но пък кексчето не става за закуска...но пък аз бих го изяла. Оо ^^ Палачинките са добра идея.
    4XCOKИ

Палачинките не стават особено бързо.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Много е важно как ще го изиграеш това. Може да има положителен ефект, но има много голяма вероятност да ти изиграе лоша шега. Според мен не го прави. Ако евентуално стане много сериозно с нея и много пъти идва да спи у вас, чак тогава го направи. Иначе ще си помисли, че си шматка и едва ли не си и даденост. Ще омръзнеш прекалено бързо. Дано в плановете ти да има и секс, защото ако няма секс, а има закуска... по-добре иди на терапия.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Много,грешно си се насочил към момичетата.Навсякаде търсят майстор готвач,не готвачка.По телевизията,дават предавания,за сладкари,готвачи,световно известни и са все мъже .На мен ми идват много идей на момента..

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от umri
    Много е важно как ще го изиграеш това. Може да има положителен ефект, но има много голяма вероятност да ти изиграе лоша шега. Според мен не го прави. Ако евентуално стане много сериозно с нея и много пъти идва да спи у вас, чак тогава го направи. Иначе ще си помисли, че си шматка и едва ли не си и даденост. Ще омръзнеш прекалено бързо. Дано в плановете ти да има и секс, защото ако няма секс, а има закуска... по-добре иди на терапия.
    Страшно тъпо. Какво лошо има в тва да й направи закуска? Страшно мило е.
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Страшно мило е да й направи закуска.
    Според мен ако идеята е да не я събудиш купи нещо готово или полуготово. Моя любим взима готови палачинки които се слагат само за 2 минути в тигана. Много са вкусни. Може някакви мъфинси или кекчета да вземеш. Ако тя знае какво я очаква можеш да й направиш сам палачинките или там каквото си решиш. Аз и на един сандвич бих се зарадвала. Ако го изрежеш във формата на сърце или "нарисуваш"/"напишеш" нещо отгоре с кетчуп ще е хем вкусно хем романтично . Аранжирането не е толкова важно макар че можеш малко да декорираш с течен шоколад примерно. Всичко зависи от това какво ще й сервираш.

Голям фен Аватара на Tedchy
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Страшно мило е да й направи закуска.
    Според мен ако идеята е да не я събудиш купи нещо готово или полуготово. Моя любим взима готови палачинки които се слагат само за 2 минути в тигана. Много са вкусни. Може някакви мъфинси или кекчета да вземеш. Ако тя знае какво я очаква можеш да й направиш сам палачинките или там каквото си решиш. Аз и на един сандвич бих се зарадвала. Ако го изрежеш във формата на сърце или "нарисуваш"/"напишеш" нещо отгоре с кетчуп ще е хем вкусно хем романтично . Аранжирането не е толкова важно макар че можеш малко да декорираш с течен шоколад примерно. Всичко зависи от това какво ще й сервираш.
    ... и какво въображение имаш

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Страшно тъпо. Какво лошо има в тва да й направи закуска? Страшно мило е.
    Точно това, което ти каза.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен
    Град
    <3
    Да мило е. Какво лошо има в това? На мен ако ми направят такъв мил жест ще се зарадвам много.
    4XCOKИ

Град
    Непостоянно
    Много е якоооооооооо
    .!.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Според мен трябва добре да знаеш,какво обича да закусва.Не говоря за определена храна,а за това дали обича сладко или солено.
    Аз лично бих избягала в банята ако моя ми поднесе за закуска нещо сладко Просто организма ми е такъв,че ако дори ми замирише на нещо сладко рано сутрин и пак мога да повърна Също така не мога да ям и тежки храни по това време ...

Иначе като цяло идеята ти е супер
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Да наистина трябва да знаеш какво обича тя да закусва...Аранжировката не е толкова важна според мен каквото и да и поднесеш с думите "Добро Утро Миличко..Обичам Те !! " ще бъде перфектно !! :P

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Не той, а ти си този, който не е в час. Такива като теб, в чиито глави се върти само думичката "секс", омръзват по- бързо. Малко са момчетата днес, поднасящи на половинката си закуска в леглото и поздравявам автора за страхотната идея ..

Идеята на BiGBaDWolF, включена към добре аранжираната закуска ще бъде възможно най- хубавото начало на деня за едно момиче.

А ако не ти се занимава с палачинки, купи гофрети и някаква заливка (става и за сладолед) .. бързо и оригинално. Успех.

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Толкова е сладко това което искаш да й направиш.
    Попитай кой я любимата и храна, можеш както казаха палачинки, сандвичи, спагети, макарони.
    И ето това е много сладко http://aivanova.blogspot.com/2009/06/blog-post_27.html
    но все пак трябва да е нещо по-лесно и бързо за приготвяне, че ще я събудиш докато ги направиш. Успех
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си