Незнам какво да направя в следния случай.Имах приятелка за 4 месеца влюбих се ужасно много в нея но тя се върна при бившият си.Такаа, след 4 дена ми звънна видяхме се на кафе работи,и пак тръгнахме и след 2-3 седмици пак скъсахме.Причината за всичко това беше,че бях твърде голямо лапе и сега искам да и докажа,че съм се променил и че държа на нея само,че тя ми изръси нещо от сорта ... за лятото искам да съм свободна и ако след лятото искам връзка ще ти звънна сега искам да купонясвам,сега ми е времето и т.н.Чуваме се от време на време но не мога да я изкарам навънка.И незнам дали постъпвам правилно като я преследвам още.И искам съвет от по опитните дали има смисъл да го правя или гоня дух.
Ще трябва да те разочаровам... "искам са съм свободна за лятото" определено моментално би трябвало да те накара да се откажеш от нея. Щом не е проявила интерес сега, няма да го има и след 3 месеца, особено след като е поставила въпроса по този начин. Успех все пак!
Късате, събирате се за две седмици, после пак късате, тя се връща при бившия си, ти пък си бил голям дечко, тя пък искала да е свободна точно, когато ти си се наканил да се променяш... Доста се разминавате в желанията си, ми се струва. Харесай си някоя друга, която по възможност да не заритва, че иска бившия си при всеки спор помежду ви.