- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първата Целувка
Бях на 13г. и ходех с едно момче от Свищов, но имах един приятел,който ходеше с едно момиче от моя клас.След няма 2 седмици аз започнах да го харесвам излизахме заедно но въобще не подозирах,че и той ме харесва.На другия ден братовчетка ми от Белослав ми дойде на гости излязохме вечерта с цялата помпания и той беше с нас . Взехме си бира малко се напихме,майка ми се обади и аз се отдрапнах на една страна след това ме заболя главата и отидох зад една зграда той дойде седяхме малко попитаме дали си имам гадже и аз му отговорих.След като си говорихме малко той предложи да заобиколим и и да отидем при другите аз се съгласих точно зад зградата тои се опита да ме целуне но аз се отдръпнах.На следващия ден браточетка ми си замина . На 21 юли имаше едно събиране на лолкарите в Златните и останах на плаж . След 1 седмица като се върнах излязох с това момче той пак се опита да ме целуне но аз пак се дръпнах след това като се пребирах ме попита дали го харесвам аз му казах да но ме е срам. На другия ден той замина на Варна , върна се след 2 седмици . Като излязохме ми каза,че няма от какво да се срамувам , а аз му казах че не сам целувала никога момче , той ме прегърна и ме целуна , а целувката продължи 3 мин. И така сега ходим 10 месеца и много си го обичам .
Разкажете и вие за вашата първа целувка.
Много хубава история,но вече има такава тема : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...544605#7544605 .Пусни я там.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Като видях годинките ти,си помислих,че това е поредната тема как да се целувате..Ами какво да ти кажа..
"Обичайте" се много
Първоначално написано от brutaLxxbunny
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.