.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Мега фен
    Град
    <3

Работа -> фотограф

Най-вероятно много от вас знаят за tilllate.com Виждам,че в "Снимки" има подраздел "Стани фотограф!". О,това е чудесно,но проблема е,че мразя/не обичам/не понасям клубове/дискотеки/помещения с ужасно много хора. Прочетох изискванията,мисля че ставам за щракач в тази сфера,но не искам да е по клубове и дискотеки. Сега въпроса!
    Къдее на други места може би,евентуално ще търсят хора,които да заснемат подобни събития? ^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Град
    a melancholy town where we never smile
    Не обичаш дискотеки и клубове, но същевременно искаш да снимаш подобни събития.
    Аз съм шокиран.
    disintegration will follow
    I've never felt a pain in life so hollow
    I've given up
    I'm letting go
    I'm so scared, of what will follow
    letting go of everything I used to know

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    perfekten.нещо си
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен
    Град
    <3
    Подобни...да не са в клубове/дискотеки. Оо
    4XCOKИ

Град
    a melancholy town where we never smile
    Ще обясниш ли малко по-подробно, ако обичаш, какво означава "подобни събития" /като в дискотеките и клубовете/, ама не там.
    disintegration will follow
    I've given up
    I'm letting go
    I'm so scared, of what will follow
    letting go of everything I used to know

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Перфектен.ком не е ли точно за това, което е описала, че не иска?!
    Има заведения, които не са тъпкани с хора и там също снимат например Капучино. Аз като съм ходила си е било доста спокойничко, не много шумно, без танци, не е и много тъмно. Снимаха точно от Перфектен, а и беше до към 12, което е добре.

Заглавието на темата е зле.

Голям фен Аватара на TheSadGirl
    Град
    Варна :)))
    Тук по курортите (Варна) наемат хора да снимат в хотелите. В смисъл самият хотел наема и ти си снимаш и после хората си купуват снимките, ако си харесат. И доколкото ми казаха се взимат хубави пари.
    `` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``

Ко

Аз съм баба мИчта

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Първо - не е толкова лесно да те одобрят за тази позиция.
    Второ - те те пращат по разни събития, смисъл... казват ти няколко определени, за които е нужен фотограф и отиваш...
    и така
    тилейта си е точно за събития... ако не е нянкой наркомански клуб, то ще е нещо от сорта на примерно някакъв импрозивиран конкурс с "елитни" персони, които да снимаш плюс наличието на силна музика, което пак може да спадне към типа дискотека/бар/клуб/шумно събитие...

не знам кво искаш - по театри,галерии и прочее ли да снимаш?

Мега фен
    Град
    <3
    Тва е страхотно,но съм от Плевен и няма как да скоча до Варна.

(промених заглавието...макар,че така ми се струва глупаво ^)
    4XCOKИ

Фен Аватара на Hercule
    Град
    Варна
    В Акваполис(ако изобщо така се казва) май имаше нещо такова.
    Бях там толкова отдавна, че не помня.
    Но едва ли има някъде около теб.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Сватби, балове, рожденни дни, семейни празненства, аквапаркове, плаж + аниматор, толкова много са...

Re: Работа -> фотограф

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Най-вероятно много от вас знаят за tilllate.com Виждам,че в "Снимки" има подраздел "Стани фотограф!". О,това е чудесно,но проблема е,че мразя/не обичам/не понасям клубове/дискотеки/помещения с ужасно много хора. Прочетох изискванията,мисля че ставам за щракач в тази сфера,но не искам да е по клубове и дискотеки. Сега въпроса!
    Къдее на други места може би,евентуално ще търсят хора,които да заснемат подобни събития? ^
    В tillate не плащат Само в Disco.bg (; И за да можеш да снимаш за такива сайтове ти трябва професионален апарат. Те няма да ти дадат (:
    Клик ми (:

Супер фен Аватара на m1nik
    Е ако има желание, все отнякъде се започва..
    )

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от HarleyFlanagan
    Звучи толкова яко, но... е трудно.

Имам приятел, който е с професионална техника и бачка заедно с един англичанин, който е и определено име - да речем, че чиракува. Имат студио, техника и всякакви джаджи за хиляди левове... и пак е трудно да си намери работа като фотограф, за да се издържа. (Чужденеца си е име и си цъка, ама на него му е друг случая)
    да,а пък за тилейта там фотоапарата ти е към хиляда лева, чупиш ли го,направиш ли му нещо трябва да плащаш щетите

аз се бях навила доста за това, понеже ходиш по партите, щракаш сульо и пульо, общо взето щях да запълвам с нещо ежедневието си, пък и обичам да снимам, всичките ми приятелки аз им правя фотосесиите, че нещо не знаят как се държи фотоапарат и от кой ъгъл се снима ама с тия техники... тва не ти е телефон, дето като го счупиш тате да плати 30-40-50-60лв за ремонт и отива към по-големи суми, пък и се бях навила, че е нищо работа,ама дефакто си е сложничко и затормозяващо...

относно сватбите,рожденни дни и дрън-дрън, както се изразиха по-горе, там си наемат фотограф

пък ако търсиш нещо само за удоволствие... по училищата постоянно тромбоват разни фотографи и на скромната цена от лев-два предлагат да снимат я целия клас,я индивидуално, ти ако не си за парите навсякъде ще ти се израдват за безплатните снимки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си