Цитирай Първоначално написано от HarleyFlanagan
Звучи толкова яко, но... е трудно.

Имам приятел, който е с професионална техника и бачка заедно с един англичанин, който е и определено име - да речем, че чиракува. Имат студио, техника и всякакви джаджи за хиляди левове... и пак е трудно да си намери работа като фотограф, за да се издържа. (Чужденеца си е име и си цъка, ама на него му е друг случая)
да,а пък за тилейта там фотоапарата ти е към хиляда лева, чупиш ли го,направиш ли му нещо трябва да плащаш щетите

аз се бях навила доста за това, понеже ходиш по партите, щракаш сульо и пульо, общо взето щях да запълвам с нещо ежедневието си, пък и обичам да снимам, всичките ми приятелки аз им правя фотосесиите, че нещо не знаят как се държи фотоапарат и от кой ъгъл се снима ама с тия техники... тва не ти е телефон, дето като го счупиш тате да плати 30-40-50-60лв за ремонт и отива към по-големи суми, пък и се бях навила, че е нищо работа,ама дефакто си е сложничко и затормозяващо...

относно сватбите,рожденни дни и дрън-дрън, както се изразиха по-горе, там си наемат фотограф

пък ако търсиш нещо само за удоволствие... по училищата постоянно тромбоват разни фотографи и на скромната цена от лев-два предлагат да снимат я целия клас,я индивидуално, ти ако не си за парите навсякъде ще ти се израдват за безплатните снимки