.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Голям фен Аватара на Chery

Затруднено дишане

Здравейте,от 3 часа някъде не мога да дишам...не мога да си поема въздух,нещо ме спира и не мога...пробвах да заспя,но не можах ,защото имах чувството,че ще се задуша...и преди бях така и ходих на невролог и ми каза,че е на нервна почва...Но не знам много ме е страх...то се е видяло,че днес няма да се спи .. от 1 час съм си поела 2-3 пъти въздух..

Мега фен Аватара на L0ST
    Слънце, ако за 1 час си си поела 2-3 пъти въздух, да си умряла отдавна.. Тей де схванах горе-долу какво имаш в предвид - не си си поемала хубаов и дълбоко въздух? Ами щом е нервна почва ние няма как да ти помогнем... Нямаш ли някакъв валериан примерно у вас ? Друг начин, но не знам дали ще е ефективен при теб - легни и почни да си броиш (колкото и смешно да звучи) ... брой на ум, представяй си даже числата в главата си, че тоално да се отделиш от другите си мисли и дано заспиш...

Не е редно младо момиче (предпоалгам си теен) да стига до такова нещо от нервна почва.. Мъчи се да се контролираш някак си, ако трябва говори със специалист..
    Lexynnka

Мерси много...мисля си за друго,ама пак имам чувството,че ще се задуша...сега ме е страх да легна,да не би да ми стане нещо още по-зле ;((

на 13 съм..

Мега фен Аватара на L0ST
    Не съм лекар, но според мен акое нервна основа няма да ти стане нищо по-лошо

Сега се успокой и спри да мислиш за него.. Лягай, взимай книжка или списание и забрави за това
    Lexynnka

Утре ако не се оправя ще отида на лекар...

Мерси много

Мега фен Аватара на L0ST
    Не..ти дори и да се орпавиш трябва да идеш на лекар той да те по успокои малко, не можеш цял живот да караш с притеснения

Айде лека нощ
    Lexynnka

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Малко е дълго моето, но може и да ти помогне! Имам го същия проблем, но той си е ОТКАКТО СЕ ПОМНЯ! Ужасно е, само въздишам, но някак си го усещам все едно дробовете ми са пълни с много въздух и не мога да го поема, и това ме кара да изглеждам все едно съм отегчена, малко е гадно, гледам да не го правя пред хора, но не мога да се удържа дълго. А миналото лято стана още по-зле! Тогава пък не можех и да преглъщам, каквато и течност да е, дали вода, дали някаква манджда, това ставаше предимно през нощта. Ходих на лекар преди 3 месеца, за да ми кажат от какво е това, майка ми мислеше, че е заради третата ми сливица, но се оказа, че аз изобщо съм нямала такава Имам си две сливици, но са по-големи от нормалното и това някак си ме затруднява да дишам. Доктора тръгна да ми бърка в устата с едни инструменти, но ми ставаше гадно и буквално му хващах ръката и блъсках на заде, даже една от лекарките (Помощничката му или там каквато се води) му вика "Да дойда ли да й държа ръцете?", аз тогава чак се стреснах, много ми става гадно, като ми бъркат в гърлото. После нямаше начин и с една тръба ми гледаше в ушие, накрая реши, че трябва да ми направят промивка на ушите (Не ме разбирайте погрешно, чистя си редовно ушите, всеки ден! Но тук става въпрос, че в ушите има много тръбички, нали все пак за това се нарича "УНГ", всичко е свързанно в едно, и там нещо се е запушило.) И ми пръскаха вода в ушите и честно казано от тогава нямам никакъв проблем, лекаря каза, че ми няма нищо, просто трябва да се науча да дишам през носа. Все още така "въздишам" и то МНОГО често и е малко дразнещо, но поне вече си поемам въздух За това ти препоръчвам и ти да идеш на УНГ (Уши, нос, гърло) и да те прегледат, ще ти е от полза Надявам се да съм ти помогнала поне малко. И много искам да се извиня ако имам много грешки, просто пиша много бързо и после направо си пускам мнението без да го чета ..
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    присипнал ли ти е гласа?
    ОДИН!!!

Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas
    Малко е дълго моето, но може и да ти помогне! Имам го същия проблем, но той си е ОТКАКТО СЕ ПОМНЯ! Ужасно е, само въздишам, но някак си го усещам все едно дробовете ми са пълни с много въздух и не мога да го поема, и това ме кара да изглеждам все едно съм отегчена, малко е гадно, гледам да не го правя пред хора, но не мога да се удържа дълго. А миналото лято стана още по-зле! Тогава пък не можех и да преглъщам, каквато и течност да е, дали вода, дали някаква манджда, това ставаше предимно през нощта. Ходих на лекар преди 3 месеца, за да ми кажат от какво е това, майка ми мислеше, че е заради третата ми сливица, но се оказа, че аз изобщо съм нямала такава Имам си две сливици, но са по-големи от нормалното и това някак си ме затруднява да дишам. Доктора тръгна да ми бърка в устата с едни инструменти, но ми ставаше гадно и буквално му хващах ръката и блъсках на заде, даже една от лекарките (Помощничката му или там каквато се води) му вика "Да дойда ли да й държа ръцете?", аз тогава чак се стреснах, много ми става гадно, като ми бъркат в гърлото. После нямаше начин и с една тръба ми гледаше в ушие, накрая реши, че трябва да ми направят промивка на ушите (Не ме разбирайте погрешно, чистя си редовно ушите, всеки ден! Но тук става въпрос, че в ушите има много тръбички, нали все пак за това се нарича "УНГ", всичко е свързанно в едно, и там нещо се е запушило.) И ми пръскаха вода в ушите и честно казано от тогава нямам никакъв проблем, лекаря каза, че ми няма нищо, просто трябва да се науча да дишам през носа. Все още така "въздишам" и то МНОГО често и е малко дразнещо, но поне вече си поемам въздух За това ти препоръчвам и ти да идеш на УНГ (Уши, нос, гърло) и да те прегледат, ще ти е от полза Надявам се да съм ти помогнала поне малко. И много искам да се извиня ако имам много грешки, просто пиша много бързо и после направо си пускам мнението без да го чета ..
    Мерси многоо Сега ми е добре..дишам си,ама като дойде време за лягане и умирамм .. А и от вчера едното ми окото се е подуло там и като пипам малко под окото и мн ме боли,и е розово

Ходих на лекар..нищо не ми каза само ми предписа едно за нерви

Град
    Somewhere On East =]]
    То тези неща предимнно стават през лятото по-късно вечерта.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от Chery
    ... А и от вчера едното ми окото се е подуло там и като пипам малко под окото и мн ме боли,и е розово

Това е ечемик на окото, и аз съм го имала. Подува ти се окото и даже понякога не можеш да виждаш с едното око, там от гнойта ти залепва или просто е прекалено подуто. А това също значи и признак, че трябва да носиш очила! Ако искаш да не ходиш на лекар, а така да ти спадне, пробвай с домашни нагревки с канче гореща вода и кърпа, кърпата я намокряш с горещата вода и я слагаш на окото, така по няколко пъти на ден, а вече ако се наложи, отиди на Очен Лекар, за да види дали не се нуждаеш от очила!
    ♥ 2PAC ♥

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Пропускаш изследването на кръвна захар освен рефракцията. И те съветвам да не раздаваш диагнози наляво и надясно!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas
    Цитирай Първоначално написано от Chery
    ... А и от вчера едното ми окото се е подуло там и като пипам малко под окото и мн ме боли,и е розово

Това е ечемик на окото, и аз съм го имала. Подува ти се окото и даже понякога не можеш да виждаш с едното око, там от гнойта ти залепва или просто е прекалено подуто. А това също значи и признак, че трябва да носиш очила! Ако искаш да не ходиш на лекар, а така да ти спадне, пробвай с домашни нагревки с канче гореща вода и кърпа, кърпата я намокряш с горещата вода и я слагаш на окото, така по няколко пъти на ден, а вече ако се наложи, отиди на Очен Лекар, за да види дали не се нуждаеш от очила!
    Аз си имам очила от 2 години

Град
    пространството на Дисе
    Това не пречи да изследваш рефракцията отново.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Алергия? Астма? И аз имах същите симптоми като бях малка. Оказа се че имам бронхиална астма и куп алергии. И до сега вечер ми е по-трудно да си поема въздух от колкото през деня. На какъв лекар ходи и как реши че е на нервна почва? И на мен астмата ми се обостря при стрес ама все пак си взимам лекарства за астма а не успокоителни .

Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    ^Пропускаш изследването на кръвна захар освен рефракцията. И те съветвам да не раздаваш диагнози наляво и надясно!
    Просто помагам на момичето, проблем ли има??? Помагала съм на много хора, защо пък точно и на нея да не помогна, минавала съм през същото все пак!
    ♥ 2PAC ♥

Град
    пространството на Дисе
    13. Да НЕ публикуват мнения или теми, в които се посочват лекарски диагнози или се предписват лекарства! Изключение правят хранителни добавки, витамини и лекарствени препарати, които се рекламират масово в медиите и се продават без лекарско предписание.. (Пример: Аспирин, Ефералган, Аналгин, Нурофен и т.н.) Подобни нарушения ще бъдат модерирани или изтривани по преценка на модераторите!

Нямаш право и точка. Ако ще да постнеш снимка на средния успех от следването и дипломата, ако ще chordeolum internum и chalazion да са били темата на доцентурата/професурата ти, пак нямаш право.

Град
    Somewhere On East =]]
    Добре, поне не се заяждайте с мен! Какво толкова съм направила? Айде, изтрийте поне спама! Нямам думи, не знаех, че да помогнеш на някого е грешка, но не искам да се заяждам с никой Извинявам се, ако съм Ви обидила (kalpazanka) Айде, Peace :P
    ♥ 2PAC ♥

От 2 дни си спя спокойно Нямам вече такива проблеми с дишането,само вечер като легна 10-15 мин .но после заспивам И окото ми вече е добре,правих му компреси 3 пъти и то се оправи за 2 дни

Град
    Somewhere On East =]]
    Ето, за компресите си бях права Не съм сгрешила с нищо, радвам се, че се оправи
    ♥ 2PAC ♥

Мерси много,златна си

Супер фен
    Купи си инхалатор, има и по 6 лв.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си