.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50
    Цитирай Първоначално написано от HarleyFlanagan
    Цитирай Първоначално написано от Rounder
    така и представи си че пича е почти 2 метра и е към 100 кг. на 8 ли трябва да се сгъне в тая корса ?
    мислете малко...то не трябва само да ти е ефтино,ами и конфорта за къв цирей ми е ефтино,като след това ще слизам схванат
    На 718 трябва да се сгъне...

Аз където също не съм дребен, знаеш ли колко се замислям дали да не си взема едно Поло?
    не ме вълнува колко се замисляш...карал съм Корса и Ситроен АХ еми супер гадно е краката ми една не опират във волана....а съм 180 см 80 кг.
    Просто изказвам мнение,на мен ми беше неудобно....ако искаш и смарт си вземи,не ми пука,не ти давам парите аз.

^Мисля, че това биха твърдяли хора, които са се качвали на хечбек коли под 2000 г.

Разполагам с астра '08 и корса '07, на бащата и на вуйчо, и 2-те са хечбек, аз съм 190 см 90 кг - никак не са неудобни Дори си е супер, вътре е широко а колата все пак е малка.

Та ... мисля, че разбрахте какво имам в предвид

карал съм Корса и Ситроен АХ еми супер гадно е краката ми една не опират във волана....а съм 180 см 80 кг.
    Просто изказвам мнение,на мен ми беше неудобно....ако искаш и смарт си вземи,не ми пука,не ти давам парите аз.
    Превод на червеното ще може ли?

А аз съм по-едър от теб и нямам проблем в Поло, както и в Корса и в тези малките Пежа... дали не говориш наизуст? Още повече, че помня, че не си пълнолетен...
    правилно помниш...
    колата ми трябва за работа...аа за превода искам да кажа че колената ми едва не опират в долната част на волана

Имам въпрос - Свидетелство за правоуправление на МПС имаш ли?
    НЕ...но това че нямам не значи,че не мога да карам...карам от доста време,а познавам хора който имат книжка от години,и пак са същите гауфони,не знаят знаци и правила...та те моля,недей да ми обесняваш,че застрашавам нечии живот,и куп други глупости.
    темата е съвсем в друга посока,ако имаш нещо да ми казваш....ЛС !

Не е много умно да разкриваш, че вършиш нещо нелегално.

Цитирай Първоначално написано от Serseri91
    Не е много умно да разкриваш, че вършиш нещо нелегално.
    Боли ме фара...те и без това знаят местните полицай,че карам така..

Ти сега хвалиш ли се

Оффф...както и да е,не съм длъжен да обеснявам на никогo,камоли на вас...
    темата е за съвсем различно нещо.

Защо тогава я завъртя около твоите способности ?

Не,не съм,просто изказах мнение за малките колички...не съм писал,че съм без документ,и т.н. просто казах,че съм карал такава и си написах впечетлението...
    мод. повдигна тая тема...

така и представи си че пича е почти 2 метра и е към 100 кг. на 8 ли трябва да се сгъне в тая корса ?
    мислете малко...то не трябва само да ти е ефтино,ами и конфорта за къв цирей ми е ефтино,като след това ще слизам схванат
    това абсолютно не е вярно. 180 см съм, и нямам абсолютно никакви проблеми с колата. отзад също има предостатъчно място. вътре е по-широка отколкото изглежда. не те знам какво си карал, но говориш наизуст. + това не видях да има изисквания за колата от типа на широчина и пр.

Цитирай Първоначално написано от plmn
    това абсолютно не е вярно. 180 см съм, и нямам абсолютно никакви проблеми с колата. отзад също има предостатъчно място. вътре е по-широка отколкото изглежда. не те знам какво си карал, но говориш наизуст. + това не видях да има изисквания за колата от типа на широчина и пр.
    Маи ти говориш на изуст щото съм посочил в коя кола не ми е било комфортно,но важното е да пишем без да гледаме

на мен може да не ми е комфортно и в S класа, тва е прекалено субективно. мнението ми беше насочено към автора на темата, под формата на съвет какво може да си вземе, имайки предвид, че му е първа кола, няма много пари под ръка, опит и ред др. фактори.
    не беше насочено към теб, и дали ти е било комфортно. автора да пробва, като не го кефи, да се насочи към друга..

Мега фен
    Град
    Earth...
    Щях да препоръчам Mazda 3 но като видях какви безумни цени държът в България се отказах...

Според мене Мазда 3 е перфектната кола за тиин

-хубав дизайн
    -евтина подръжка
    -не претенциозна
    -върви добре

Голям фен Аватара на D3NG3rZ0N3
    Алфа Ромео 156- красив дизайн, 150 кончета, дизел.

Цитирай Първоначално написано от D3NG3rZ0N3
    150 кончета на първа кола не е разумно.

От всички италиански боклуци дето се внасят "нов внос" алфа да си купиш е най-голямата грешка!Особено ако е от Италия ... МНОГО МНОГО ГОЛЯМА ГРЕШКА!!!
    Vive la vida minuto a minuto
    Y encontraras en cada uno de ellos
    Un motivo por el cual conducirte
    En la forma correcta
    Te lo aseguro!

що бе !? тои да не милионер да си купува на 18/25/30 год. различна кола
    кво искаш да кажеш,че ся като е зел книжка трябва да земе някоя малка,след време някоя голяма,аиде глупости,ти да не си правил така...големи моралисти се изкарахте полувината...
    единствените нормални мнения бяха на Serseri

Мега фен
    Град
    Earth...
    Господа,

Вие пренебрегвате 1 много важен фактор, или по-точно не сте запознат с него!

HP = Max Speed
    Torque = Acceleration

Когато казвате че много конски сили за първа кола не е добре имате предвид че голям Torque за първа кола не е добре. Също така като говориме за Torque/HP моля взимайте в сметките и тежеста на колата, защото при различно тегло 1 кола със 1 и същи характеристики върви по различен начин.

Защо не се препоръчва кола с голям Torque за млад щофер? Защото много скача/дърпа и шанса да направи катастрофа(като потегля) е по-голям. Също така с кола която дърпа повечко е по-трудно да се научиш/свикнеш да караш.

Аз предлагам и автора на темата да се включи, защото все пак тази тема се върти около него, а ние не сме видяли негов пост в тази тема.

И ти си прав,важен е въртящият момент

що бе !? тои да не милионер да си купува на 18/25/30 год. различна кола
    кво искаш да кажеш,че ся като е зел книжка трябва да земе някоя малка,след време някоя голяма,аиде глупости,ти да не си правил така...големи моралисти се изкарахте полувината...
    единствените нормални мнения бяха на Serseri
    точно това искам да кажа.
    не се изкарам моралист, просто ВИЖДАМ.
    само от моя град знам 4-5 момчета и момичета, които останах сакати след разни изпълнения с бая мощни коли от магазина, които мама и тате с много пари им ги взеха. и това са само тези, които аз познавам.

колко народ се размазва всеки ден по асфалта и не могат да ги съберат - гледай статистиките. сещам се за онзи дето беше взел s класата на баща си, и някъде около София се беше блъснал, x метра мантинела минава през колата и него. аз не желая същата съдба.

колкото и да си разумен, имаш ли яка кола, рано или късно се изкушаваш. предприемаш рисковани изпреварвания, не преценяваш правилно и айде. за това ми е и такъв съвета - да взима нещо малко да му е мирна главата и да си знае силата. поне докато натрупа някъв опит..

това,че ти мислиш така...не значи,че е така,ако имаш достатъчно акъл няма да се правиш на герой...
    а,това винаги ми е било смешно,че когато имаш мощна кола може да се убиеш...
    ми то и с една корса може да се убиеш...като нямаш и грам акъл...може и с колело....

това,че ти мислиш така...не значи,че е така,ако имаш достатъчно акъл няма да се правиш на герой...
    ми то и с една корса може да се убиеш...като нямаш и грам акъл...може и с колело....
    ами да си го кажем направо - поечето нямат достатъчно акъл и се правят на мъже. да, и с Корса можеш да се убиеш, може да се спънеш и да се удавиш в локва. въпреки това казаното от мен е валидно.

ами да си го кажем направо - поечето нямат достатъчно акъл и се правят на мъже. да, и с Корса можеш да се убиеш, може да се спънеш и да се удавиш в локва. въпреки това казаното от мен е валидно.
    За мен не е,но въпреки това спазвам ограничения,и никога не съм я настъпвал с повече от 110/20....никога,не ми е минавало през акъла,да я въртя,или каквото и да било...такаче спирам с спора,щото за мен е безмислен....то ако си проЗ на 15,ще си тъп и на 45....така че....

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    Без претециите да разбирам много смятам, че като за нашите пътища и за млади шофери Опел и Фолксваген са най-подходящи. (сега ако е по-заможен е друго)
    Корса, Астра, Голф, Поло и т.н

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си