- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- СПЕШНО! Windows 7
Здравейте. Имам един проблем от около 5-6 дена. Попринцип съм с Уиндоус 7, но естествено съм с неоригинално копие и започна да ми излиза, че съм жертва на нещо си, с всяко включване ме пита дали искам оригиналната версия, ама то кой в днешно време е с оригинална версияНе ми се дават пари И за това. Попринцип чаках до сега, мислех, че ще се махне това предупреждение, но уви. Всеки път ми повтаря едно и също и не се маха, което е досадно. А мноого скоро заминавам далеч за цялото лято и въпроса ми е дали това ще продължи с предупрежденията и нищо няма да стане, или ще предупреждава и най-накрая ще хване да не се включи тоя компютър, защото ми е мноооооооооого ценен, имам важни документи и прочие. Това е, мерси предварително!!
Преместена от HarleyFlanagan
дръпни си последните активатори качени в замунда там пише и следваш стъпка по стъпка моя е оригинал![]()
всеки вториПървоначално написано от BadEmotion
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Ми сигурно. Да пробва!Първоначално написано от Reaper93
http://zamunda.net/details.php?id=122623&hit=1
Без опит няма резултат (:
Тва дет си го дал, го пусках в моита тема, май...Първоначално написано от MajeStic
И видях един комент там --> " :thumbsdown: Не работи за WINDOWS 7 !!! :angry:"
ЦъК!
Ето инструкции за ползване:
1. Стартираш програмата като Администратор.
2. Избираш си някакво лого.
3. Изчакваш потвърждение, че се е инсталирало успешно.
4. Цъкаш на бутона Install 7loader.
5. Изчакваш да завърши и го оставяш да се рестартира.
Това е.![]()
има значение кой уин е инсталнат. кой билд
иначе с грешния лоудер
става ОПААА
и последва нова инсталация :/
Пий Бира За Да Станеш Човек
RemoveWAT от piratebay свърши работа при мене.![]()
What do you think about high efficiency and flexibility, avast antivirus review? Which ones can be used on Linux and how effective is it? I just recently switched from Windows.
Последно редактирано от Hlefert : 01-05-2019 на 14:26