.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Ако някой може да ми разясни..

Каква е разликата между " МИНИ ЛАПТОП " и " НЕТБУК " Питам защото искам да си взема нещо до 10,11 инча до 600 лв.Благодаря на всички отговорили

Голям фен Аватара на MissDeadly
    Ами мисля, че нетбука си е мини лаптоп.. така или иначе не вярвам да има кой знае каква разлика между двете

Цитирай Първоначално написано от MissDeadly
    Ами мисля, че нетбука си е мини лаптоп.. така или иначе не вярвам да има кой знае каква разлика между двете
    Според мен има хора който знаят Трябва ми по доброто нетбук-мини лаптоп

Голям фен Аватара на Utopia
    Град
    Варна
    като цяло се смята
    че нетбуука е по слаба машина без ЦД/ДВД и служи единствено за работа в нета

а минилаптопа е просто умален лаптоп, със всичките си производителности

от информацията която намирам тук, там. последните години, .. двата термина определят една и съща машина и се спори по въпроса как трябва да се казва 10инчовия лаптоп.

из магазините също не се намира нещо насочващо
    като цъкне нетбуук в техномаркет ти се показват всички лаптопи

в мултирама всичко е преносим компютър

в ардес нямат 10инчови компове.

моя съвет е като отидеш в магазина просто да го гледаш да има достатъчно херци, две ядра:?, мин 2гб рам, ДВД, и уаерлес!
    Пий Бира За Да Станеш Човек

Само да вмъкна, че оптично устройство до колкото знам няма вградено в малките лаптопи. Дори бизнес клас като Dell Latitude E4200 са с външно DVD.

Супер фен

Re: Ако някой може да ми разясни..

Цитирай Първоначално написано от transformable
    Каква е разликата между " МИНИ ЛАПТОП " и " НЕТБУК " Питам защото искам да си взема нещо до 10,11 инча до 600 лв.Благодаря на всички отговорили
    По-добре си вземи нещо като за интернет+тук там някоя игра и програми.Вече един лаптоп с 3 гб 15.6 хд екран и интегрирана интел видео карта

Нетбук

Нетбук (от английски език: Net - мрежа и Book - книга) е малък лаптоп. Обикновено е с екран от 7" до 13" инча. Леки са и са със специални мобилни процесори. Първият нетбук, който също така прави рекорд в продажбите на лаптопи, е нетбукът на ASUS EEE PC 701. Лаптопът е със седем инчов екран и само 4 GB SSD хард диск. Идва със инсталираната Линукс дистрибуция Xandros OS. Тя е пригодена спецално за малкия екран на нетбука. Процесорът е Intel Mobile - само 900 MHz. Въпреки това нетбукът работи сравнително бързо. Средната цена е 400 BGN.

За мини-лаптоп нищо не намерих...

Голям фен Аватара на Utopia
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Reaper93
    Нетбук

Нетбук (от английски език: Net - мрежа и Book - книга) е малък лаптоп. Обикновено е с екран от 7" до 13" инча. Леки са и са със специални мобилни процесори. Първият нетбук, който също така прави рекорд в продажбите на лаптопи, е нетбукът на ASUS EEE PC 701. Лаптопът е със седем инчов екран и само 4 GB SSD хард диск. Идва със инсталираната Линукс дистрибуция Xandros OS. Тя е пригодена спецално за малкия екран на нетбука. Процесорът е Intel Mobile - само 900 MHz. Въпреки това нетбукът работи сравнително бързо. Средната цена е 400 BGN.

За мини-лаптоп нищо не намерих...
    малко по горе съм обяснил
    но мерси за урока по история :)
    Пий Бира За Да Станеш Човек

Не съм ти чел коментара..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си