.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Искам да се променя

Проблема ми е ужасно гаден в даскало има едно момиче с което си приличаме само по това че имаме очила и имаме един и същи цвят коси и всички ни питат дали сме близначки дори ни казват че сме близначки това за нея не е проблем а за мен е ужасен тя е метълка а аз не съм имаме доста големи различия дори я мразя офф кажете ми как мога да се променя не искам да приличам на нея

Град
    In Your Mamma's Pussy
    лещи и боя за коса?
    Аз пък си немам подпис, да ва е яТТТ!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Да ти имам проблема..И това ли те дразни..О.о
    Не ми се вярва да се промениш само заради това,че си приличаш с една метълка..О.о.
    Я не се занимавай с глупости...Остави другите да те сравняват с нея и какво от това..Хорското мнение да не те интересува..

Но ако си пък твърдо решена - боя за коса ?
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен
    Град
    София
    Е какво толкова те дразни!? Не им обръщай внимание, иначе те ще смятат, че ти се интересуваш от всяка "обида" или нещо, с което те дразнят и ще продължават! Като пък искаш да се промениш - +1 за предишното и по-предишното мнения!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Готова си да се откажеш от себе си и от своята визия само защото си приличаш с някой ?

Голям фен Аватара на Ankh
    И кво като тя е Метълка?! Ти да не се мислиш за нещо повече от нея.
    Убий я,за да не ви сравняват и да не се налага да се променяш.

Представям си на нея какво и е,да я сравняват с теб.

Град
    Шумен

Re: Искам да се променя

Ахахах .. мразиш я, защото е метълка ли не разбрах .. ?
    ей такива персонажи като теб най-много ги мразя..
    Къв ти е проблема бе? Що не вземеш пример от нея и не им обръщаш внимание?
    Защото не можеш да се примериш, че не си център на внимание ..
    Нямаше да ти се карам ( ) ако не беша споменала така пренебрежително 'тя е метълка', ебахти, това ли е най-важното ..
    според мен това е качество, че момичето не е чалгарка като 90% от обществото ..

айде да не е офтопик: смени цвета на косата си .. нали за това ви бъркат? (защото очилата не можеш да махнеш) .. елементарно
    еб*ти деградиралия човек .. оправи си ценностната система
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

Повече от фен Аватара на twilightHeart
    Град
    в леглото
    " ... тя е метълка, а аз не съм.. " О, Боже!! Явно това я прави по-малко човек. Бъди си ти.

Ако пък си решила, че ще се променяш заради подобно нещо - отиди на фризьор. Промени си прическата, вместо да си гориш косата с боя. Контактните лещи не ти ги препоръчвам, тъй като могат да увредят зрението ти и най-вече периферното.

gabi7u напълно съгласна съм с теб. Просто в момента е важно да си руса, топирана, чалгарка, която клатят по дискотеките, център на вниманието и най-голямата кучка в даскало. Тва ценят повечето момичета в днешно време... Лигли заблудени..
    airplanes..

Град
    Шумен
    Цитирай Първоначално написано от twilightHeart
    " ... тя е метълка, а аз не съм.. " О, Боже!! Явно това я прави по-малко човек. Бъди си ти.

Ако пък си решила, че ще се променяш заради подобно нещо - отиди на фризьор. Промени си прическата, вместо да си гориш косата с боя. Контактните лещи не ти ги препоръчвам, тъй като могат да увредят зрението ти и най-вече периферното.

gabi7u напълно съгласна съм с теб. Просто в момента е важно да си руса, топирана, чалгарка, която клатят по дискотеките, център на вниманието и най-голямата кучка в даскало. Тва ценят повечето момичета в днешно време... Лигли заблудени..
    да и всъщност не осъзнават колко са смешни..
    Ти авторката, какво? искаш да си ралзична от една метълка, но еднаква на всички ку*ви? Знам аз, всичките това искате ..
    -You, obviously. *smile*
    _________

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Цитирай Първоначално написано от Abbey
    Готова си да се откажеш от себе си и от своята визия само защото си приличаш с някой ?
    +

Супер фен
    Град
    София
    Немога да разбера едно - ти се дразниш, че те сравняват с една "Метълка"! И какво от това, тя пък може да каже "Мен ме сравняват с една Чалгаджийка!" Мразя хора като теб, които се смятат за нещо повече от другите!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

на мен не ми пречи че е метълка но се дразня постоянно да ни казват че сме близначки

I ♥ machoka Супер фен
    И какво като ви казват близначки?
    Ясно ми е че искаш да приличаш на онея '' куклички '' ... '' модерните '' и се чудиш как да се промениш...ама си смешна,мноооого смешна Просто бъди себе си!
    П.С - За да не е спам просто си направи нещо косата,подстрижи я,боядисай я

Цитирай Първоначално написано от neeDaBosS
    И какво като ви казват близначки?
    Ясно ми е че искаш да приличаш на онея '' куклички '' ... '' модерните '' и се чудиш как да се промениш...ама си смешна,мноооого смешна Просто бъди себе си!
    П.С - За да не е спам просто си направи нещо косата,подстрижи я,боядисай я
    не искам да съм кукличка както си мислиш ами просто искам да спрат да ни наричат така

I ♥ machoka Супер фен
    Няма значение,искаш промяна.. на каква възраст си? незнам защо,имам странното чуство че си на 13 и надали вашите ще ти позволят да се боядисаш

I ♥ machoka Супер фен
    Няма значение,искаш промяна.. на каква възраст си? незнам защо,имам странното чуство че си на 13 и надали вашите ще ти позволят да се боядисаш

хахахах първата тема щом са я заключили нещо не те ли е навело на мисълта ,че тук не и е мястото или няй-малкото е супер глупава , отиди при пластичен хирург да ти смени пола и целия външен вид и да се надяваме че няма да си приличате с това толкова страшно момиче носещо името МЕТЪЛКА иначе като цяло проблема е сериозен жива да те оплачем
    Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...

Мега фен Аватара на iiordanova
    Да не ти пука какво казват другите за теб!
    Ако толкова искаш да се промениш - носи лещи , промени стила си , визия ..

Повече от фен Аватара на PsychoBitchFromHell
    Град
    В ада

Re: Искам да се променя

Цитирай Първоначално написано от emmie
    Проблема ми е ужасно гаден в даскало има едно момиче с което си приличаме само по това че имаме очила и имаме един и същи цвят коси и всички ни питат дали сме близначки дори ни казват че сме близначки това за нея не е проблем а за мен е ужасен тя е метълка а аз не съм имаме доста големи различия дори я мразя офф кажете ми как мога да се променя не искам да приличам на нея
    Обличай се със светли цветове , гримирай се (умерено) , прави си прически , боядисай се . Пускай си чалга - така другите няма да мислят , че си метълка

На другото момиче според мен му е в пъти по-гадно, че го сравняват с теб...

Какво да направим ние от форума, че да се промениш. Обикновено хората с еднакви прически не ги бъркат за близнаци, защото иначе излиза че всичките 17000 чалга шаврантии са близначки Явно наистина си приличате, примири се... никой не е уникален

Всеки си има зло копие

az i moqta bff si prili4ame vsi4ki mislqt 4e sme sestri no za men tova nqma zna4enie za6toto i dvete sme si super i vs ni haresvat

Град
    Шумен
    Цитирай Първоначално написано от an4itoyo
    az i moqta bff si prili4ame vsi4ki mislqt 4e sme sestri no za men tova nqma zna4enie za6toto i dvete sme si super i vs ni haresvat
    уау сериознооо
    и ние к'во?

ии Flopper - де да бяха само 17000
    -You, obviously. *smile*
    _________

Цитирай Първоначално написано от an4itoyo
    а стига бе малееее всичките до една сте невероятно прости мастии

Град
    Шумен..*
    Момичето поиска съвет а не да говорите за чалгата и метъла .. И кат почнете да казвате на всяка чалгарка ку**а нещо ли печелите? И за мен НЯКОИ метъли и метълки са ужасно гнусни и миризливи същества но не споделям мнението си публично.

По темата:Да не ти пука дали ви сръвняват или не.В моето училище има една дето прилича на мен но тва изобщо не ме дразни но ти ако искаш толкова много няква промяна носи се по различно от нея.

wsяka sytrin iskam dа ме цеlluwаш.. wsяka weчer samo mene da sъnywaш ..[h]
    Оbiiчам tе bеbч0 <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си