.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Той се пропи заради мен

Здравейте , Имах приятел с който бяхме малко повече от 2 години заедно. Но последните няколко седмици той започна да ме ревнува прекалено много и да ми забранява даже да се гримирам. Аз скъсах с него , а след няколко дни той дойде в къщи пиян и караше колата си. Много искам да му помогна , но аз вече нямам чувства към него даже в момента завързвам нова връзка. Моля ви помогнете ми

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Хората за това са хора, защото трябва да могат да направят свой собствен избор. Той е избрал да направи това и отговорността си лежи изцяло на неговите рамене.
    А ти трябва да се научиш като затваряш страница, да затваряш докрай.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Интересно ми е как след 2 годишна връзка си решила да започнеш нова толкова бързо?!
    Явно не си имала чувства към него още от самото начало
    Що се отнася до него - така е решил,така е направил.Ти си НИКОЯ в живота му и не трябва да се месиш в него.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Остави го човека да си пие!

Град
    Русе
    Чудно ми е,как толкова бързо реши да започнеш нова връзка..При условия,че сте повече от 2 години заедно,би трябвало и да се чувстваш зле..Но май си нямала никакви чувства към него още от самото начало..
    Както и да е..Вече си никоя в живота му и нямаш право да му се бъркаш..Но ако искаш се опитай да поговориш с него,но едва ли ще му помогнеш..Прави го,защото е наранен след тази раздяла..А ти пък даже си решила да започнеш и нова връзка...О.о.

Град
    По балкана някъде..
    Кофти му е на човека. С мен постъпиха по подобен начин. Всичко добре голяма любов ,щастие.. и за два дена всичко се срути. Вече не само , че незнача нищо за нея а съм дори и пречка...И аз бях така в началото. Почти всяка вечер пиян. Остави го . Не го търси. Според мен само по лошо можеш да направиш. Единственото е да кажеш да някой негов близък да го наблюдава и да не му дава да кара пиян за да не се утрепе човека.
    ACϟDC

Разбира се че ми е криво. Но и не сме скъсали вчера примерно , това стана преди 2 месеца.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    И два месеца са напълно достатъчно да загърбиш сериозна връзка?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Непостоянно
    Мне, не сте прави. Ако ревността му е била толкова голяма, че и е забранил да се гримира, значи и преди това е правил сцени, дори по-малки. А многото ревност обикновено подтиква точно към това, което се опитват да предотвратят. Скъсала си с него- ОК. Не сте прави и за тва, че вече е никоя и не трябва да му се меси. След 2 годишна връзка хората няма как да са си никакви, вярно че момчето не е малко дете, но нима ако има нужда от помощ, дори да не го съзнава, момичето да не му помогне ? Поговори с него, обясни му ситуацията, щом кара кола значи не сте на по 15.. и предполагам ще се разберете, нормално да му е гадно.. амаа..
    .!.

Забранявал ти е да се гримирваш ?! То бива ревност бива...но чак толкова Добре, че си го зарязала А за пиенето - остави го, нека си пие Теб това не те засяга вече
    Y soy, una chica enamorada de tus caricias ♪

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Пропии се и ти.. И че си пиете заедно без лоши чувства.. От каде знаеш че се пропил по тебе от мъка а не от радост .. ? Едни пият от мъка други от радост.. Аз от сабале!

Мега фен Аватара на babity
    Мен лично ме развълнува тази част:

той дойде в къщи пиян и караше колата си
    И в хола ли караше? Колко ви е голям хола? А каква кола кара?

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Заставам изцяло зад поста на Марина.

Бил съм и от двете страни и знам за какво става въпрос. Макар и да не ставаше дума за пиене, дилемата беше същата.

Щом сте разделени то нямате отговорност към действията един спрямо друг.

Калпазанке - откога времето за възстановяване е критерий за сериозността на връзката ти? И по важното.. защо да е критерий?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Още повече, да не говорим, че някои младежи/девойки посягат към саморазрушителното поведение с цел да предизвикат съжаление/съчувствие в бившата половинка, с надеждата, че това ще го/я върне.

Не става така. Затова й казвам да затваря страницата и каквото прави той от тук нататък си е изцяло негова отговорност.

Не може да се чувствш отговорен за всеки. Хората имат РАЗУМ. Ако не знаят как да го ползват, проблемът си е техен.

winterfresh4o, била съм потърпевша. И сега си мисля, че ако той ми беше хлопнал вратата категорично, щях да си спестя много глупости. Била съм и от другата страна, знам и колко е мъчително да си с някого, не защото го обичаш, а защото те е страх да не направи нещо "от мъка".
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    Бургас ^^
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Интересно ми е как след 2 годишна връзка си решила да започнеш нова толкова бързо?!
    Явно не си имала чувства към него още от самото начало
    Що се отнася до него - така е решил,така е направил.Ти си НИКОЯ в живота му и не трябва да се месиш в него.
    Точно това си помислих и аз.. Не те е срам ^
    Right or wrong,
    I can't hold onto the fear
    that I'm lost without you
    If I can't feel, I'm not mine
    I'm not real

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Хората за това са хора, защото трябва да могат да направят свой собствен избор. Той е избрал да направи това и отговорността си лежи изцяло на неговите рамене.
    А ти трябва да се научиш като затваряш страница, да затваряш докрай.
    Казваш край и това е!

Ами поговори с него опитай се да му налееш малко акъл в главата в крайна сметка трябва да мисли като голям човек не като лапе ... да се пропиеш не е начина болката да спре ...
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

Благодаря Ви много.

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Според мен той е извършил най-жалкото нещо,което след като двама човека скъсат може да се направи - да се опита да събуди съчувствие в теб.Някой преди в темата също го беше казал.
    Ти не си отговорна за ничий действия,освен за своите.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Браво...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове