- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да и кажа,че неможе да сме заедно без да я нараня?
2 варианта. Да вършееш и 2-те или да разкараш новата. Казваш и "Готина си харесвам те, но знаеш, че си имам приятелка, която обичам. Искам да си останем приятели."Първоначално написано от Team
Аз това никога не бих го казал, но като те гледам как пишеш и колко си чуфффстфителен ще ти е баш по мярка.
Temet Nosce
벨야카
Ами ако много те харесва и наиситна е много чувствителна както и да и го кажеш ще я нараниш, но все пак бъди мил и не и го казвай по телефон или скайп, щото е много тъпо.Все пак тя трябва да те разбере, щом си имаш приятелка и да се опита да запази приятелството ви, ако държи на теб.
Няма начин да й спестиш болката, но можеш да запазиш достойнството й, като й го кажеш по начин, който няма да я унизи. А ако е толкова чувствителна, колко я описваш, това донякъде ще й бъде нужно - все пак в живота далеч не винаги останали ще вземат на предвид, че е лесно ранима, в отношенията си с нея. Бъди кратък - многото обяснения не винаги водят до добри резултати. Също и по-добре известно време да се отдалечиш от нея - остави я да те позабрави.![]()
Може би там и тогава друга съм била ...
А тя всъщност как ти е казала за чувствата си към теб и ти какво си и казал тогава, че имаш време да пишеш тема и да й кажеш по-късно?
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Карай направо,инче повече ще я нараниш ,ако умотаваш и лъжеш...