.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Re: Как да и кажа,че неможе да сме заедно без да я нараня?

Цитирай Първоначално написано от Team
    Значи ходя с едно прекрасно и сладко момиче от около 2-3 месеца но днес една приятелка ми каза че ме харесва и...на мен ми стана мн кофти щото тя наистина ме харесва но аз вече си имам момиче което обичам лудо та искъм да ви попитам как да и кажа че между нас няма да се получи без да я нараня щото тя е мн чуствителна а и аз мн даржа на нея като приятел!! мн ви моля за помощ
    2 варианта. Да вършееш и 2-те или да разкараш новата. Казваш и "Готина си харесвам те, но знаеш, че си имам приятелка, която обичам. Искам да си останем приятели."

Аз това никога не бих го казал, но като те гледам как пишеш и колко си чуфффстфителен ще ти е баш по мярка.
    Temet Nosce

벨야카

Град
    Wonderland
    'обичам приятелката си,съжалявам'

тва е.

Голям фен
    Град
    Varna
    Ами ако много те харесва и наиситна е много чувствителна както и да и го кажеш ще я нараниш, но все пак бъди мил и не и го казвай по телефон или скайп, щото е много тъпо.Все пак тя трябва да те разбере, щом си имаш приятелка и да се опита да запази приятелството ви, ако държи на теб.

Няма начин да й спестиш болката, но можеш да запазиш достойнството й, като й го кажеш по начин, който няма да я унизи. А ако е толкова чувствителна, колко я описваш, това донякъде ще й бъде нужно - все пак в живота далеч не винаги останали ще вземат на предвид, че е лесно ранима, в отношенията си с нея. Бъди кратък - многото обяснения не винаги водят до добри резултати. Също и по-добре известно време да се отдалечиш от нея - остави я да те позабрави.
    Може би там и тогава друга съм била ...

Град
    Maina Town
    А тя всъщност как ти е казала за чувствата си към теб и ти какво си и казал тогава, че имаш време да пишеш тема и да й кажеш по-късно?
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Супер фен
    Карай направо,инче повече ще я нараниш ,ако умотаваш и лъжеш...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си