- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Характеристики
хъх и аз имах отметки на "активно" на сичките.
Същност само на тва за закъснениятя не ми беше така![]()
![]()
Класната не ми даде само мойта и са тре в понеделник с родител за да си я взема.![]()
Ти ше свириш, а аз народни песни ше пея
Не ми харесва частта за толерантността към други малцинствени групи..Тя нормална ли е, аз не съм расист, ахаха ужас...
Не, не съм доволна въобще, изобщо, тая жена не знае нищо за мен.
The sky's the limit ..
Класната прекарва само 1 час седмично с нас, който протича със караници за отсъствия и оправяне на дневника.![]()
Въпреки това, горе-долу съм съгласна с писаното за мен, но като цяло за класа е леко нереално.
Не ми харесва тая работа с характеристиките.![]()
Аз само на организационни и спортно-туристически умения имам "добре" вместо "отлично"..ама то си е така. С нашата класна искарахме заедно 2 години и мога да кажа, че е супер учител и всички ни познава МНОГО добре
![]()
аз също получих характеристиката,нашите са с отлично,добро , и има нужда от подобрение моето всичко е отлично и 2има с добро иначе съм общо взето доволна![]()
![]()
![]()
![]()
аз съм доволна от характеристиката си
Доволен съм, но не съм съгласен с характеристиките. Даскалът ще може, пък аз не мога да го характеризирам?!? Няма и аргументи в характеристиката - примерно аз нямам много музикални способности(хич даже), обаче той ми е писал отлични, щото баща ми е кмет(тц)? Е затова не искам да има характеристики. Само с извънкласните дейности не съм съгласен - писал ми е добри, а не отлични, въпреки че ходих на 6 олимпиади и 2 пъти в полицията(пак покрай даскало).
...
понеже бях 7ми клас всичко ми беше ОТЛИЧНО![]()
"пише домашните си и носи всички материали за училище"![]()
"интересува се от изван класни занимания"![]()
поредното объркано хлапе
хъм доволна съм, щот само ме хвалят.
Има много добра памет![]()
![]()
![]()
т'ва като го прочетох и просто
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
За мяота ахрактеристика съм доволна какво пише и как ме е оценил класния.Но когато четох на приятеля ми ... няма почти нищо общо.Много неща,които му се отдават доста добре и са му на ниво класния му е писал "добър" и т.н. ... повечето класни не се занимават чак толкова, за да е така,както трябва всичко в тези характеристики.Мисля, че са малко безсмислени,но все пак не го решавам аз.
Ааа тоя моя класен кви простотий беше писал![]()
![]()
Още не съм я прочелсамо знам за графата за допълнителни занятия , че писа за състезанието по информационни технологии във Монтана
![]()
Не ходих последния ден на даскало... даже и не знам какви са тези характеристики... бележника също не съм си го взел, ама знам, че завършвам отлично![]()
Не ходих последния ден на даскало... даже и не знам какви са тези характеристики... бележника също не съм си го взел, ама знам, че завършвам отлично![]()
Бе получих я, от целия ми клас само аз нямам никакви препоръки...
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Като за начало всички класни ръководители първо говорят как ще кажат всичко в характеристиката, но много рядко е възможно това.. Аз лично харесах всичко кеото пишеше за мен освен това, че работя ПОД възможностите си.. ми извинявай, но аз толкова възможности си имам.. Но наистина много съм доволна![]()
В крайна сметка, сезоните се менят.Също така и градовете.Хора идват и си тръгват от живота ти.Но е много приятно да знаеш, че тези които обичаш винаги са в сърцето ти… ♥
На мен абсолютно всичко ми е отличноМалко ми е странно...Но аз съм си добричка и кротичка........(само ако не ме ядосат)
![]()
Не съм получил подобна шитня![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
омг аз изобщо не съм съгалсна с моята но щом тя така е преценила ... понеже нашата класна е мн добра и излиза че едва ли ен съм перфектна![]()
![]()
може и да е съм съгласно със сигурност съм доволна
![]()
![]()
![]()
![]()
Като цяло нашите характеристики са сбор от мненията на всички преподаватели. Лично моята е много добра и се гордея с това..очаквах нещо...хм.
И при мен е така ама не се оплаквам само дето нашият класен ни каза че тва било много важно за кандидастването (излъга естествоно изобщо не ми потрябва)Първоначално написано от vanity23
![]()
![]()
![]()
Амиии пълен блок.. Тъпата класна толкова я мраза..
Написала 25 еднакви характеристики от 29, мързела ще я убие някой ден.. дано поне е преди 12 клас, че само ще ми пропилее нервите..
Не съм доволна от моята, около 80% беше истина, а останалите 20% най - важните ми бяха еднакви с кифлите от класа и всички останали..
Те определено не могат да имат, като моите качества, тъпачка!
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.