- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Доказателство..
Ето ще докажа че ние "малките дечурлига" можем да се обичаме..
В момента съм на 14, имам си приятелка от 1 година.. много се обичаме и сичко е на 6.. не си спомням да се караме,нито да мислим само за секс.. излизаме по ресторанти,кино,кафета .. абе каквото ни дойде на ум.. гледам доста теми със заглавия като това >> да спя ли с него << и гледам вътре 13 годнишни .. и само за секс .. бреййй .. толкова ли е важен секса? може да звучи странно от момче.. но не сичко е секс .. =) та.. както виждате има и свестни "дечурлига" но има и много глупави за жалост..![]()
Съжалявам за грешките,ако има... сега ставам от сън ..![]()
И в какво се изразява едногодишната ви обич?!![]()
Я ми обясни,защото все си мисля,че въобще не знаете що е това Любов![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Да съгласна съм с теб не всички "малчовци" са безрасъдни и не знаят какво искат ... Продължавайте все така и се обичайте все повече![]()
![]()
Обичайте си сеАма като ви засърби пак пишете да ми кажете дали тогава не искате секс и дали можете без него
![]()
мхммПървоначално написано от 3oPuTy
Right or wrong,
I can't hold onto the fear
that I'm lost without you
If I can't feel, I'm not mine
I'm not real
Защо все се оправдавате за правописните си грешки? Или знаеш,или не знаеш.
По темата: ..браво на вас.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
комент___*бахти доказателството!
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Все едно си от Електро значиПървоначално написано от Bianc0
![]()
![]()
![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Още много любов.
Хубаво си с това момиче от доста време , но ще видиш скоро как ще ви се приискат и по-интимни неща..
** Така и ли не разбрахте , че независимо дали ти се спи или... ПРАВОПИСЪТ ти не зависи от това ! В момента съм на достатъчно бири , но не виждам затруднение да пиша.
The world is something you cant predict ! That's what it makes it fun !
браво
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!