- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Поправителен по математика?
Значи имахме доста мачове и не съм влизал много втория срок и логично ме оставиха на поправителен-добре, че е само по 1 предмет -математика.
Та, госпожата ми даде 11 теми (така да ги нареча) и се чудя, някой знае ли върху всичките ли ще ме изпитват или...? И също какво точно представлява поправителния изпит?
всички теми които ти е дала би трябвало да са на изпита
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
така...Първоначално написано от TheOneone
тези 11 теми си ги разработваш(даваш на някой,щом си останал явно хам хабер нямаш) и нека някой ти ги обясни как точно се решават!
Незнам какво представлява поправителен по каквото и да било!Но мисля,че ако си научиш няма да имаш проблем!
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
така...Първоначално написано от TheOneone
тези 11 теми си ги разработваш(даваш на някой,щом си останал явно хам хабер нямаш) и нека някой ти ги обясни как точно се решават!
Незнам какво представлява поправителен по каквото и да било!Но мисля,че ако си научиш няма да имаш проблем!
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Седни да учиш или отиди на урок. Сигурно всичките теми ще ги има щом ти ги е дала госпожата.
Успех
Уча се да отказвам неща, които биха довели до успех, ако условието е да заплатя с вътрешното си спокойствие.