.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Поправителен по математика?

Значи имахме доста мачове и не съм влизал много втория срок и логично ме оставиха на поправителен-добре, че е само по 1 предмет -математика.
    Та, госпожата ми даде 11 теми (така да ги нареча) и се чудя, някой знае ли върху всичките ли ще ме изпитват или...? И също какво точно представлява поправителния изпит?

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    всички теми които ти е дала би трябвало да са на изпита
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

Re: Поправителен по математика?

Цитирай Първоначално написано от TheOneone
    Значи имахме доста мачове и не съм влизал много втория срок и логично ме оставиха на поправителен-добре, че е само по 1 предмет -математика.
    Та, госпожата ми даде 11 теми (така да ги нареча) и се чудя, някой знае ли върху всичките ли ще ме изпитват или...? И също какво точно представлява поправителния изпит?
    така...
    тези 11 теми си ги разработваш(даваш на някой,щом си останал явно хам хабер нямаш) и нека някой ти ги обясни как точно се решават!
    Незнам какво представлява поправителен по каквото и да било!Но мисля,че ако си научиш няма да имаш проблем!
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Re: Поправителен по математика?

Цитирай Първоначално написано от TheOneone
    така...
    тези 11 теми си ги разработваш(даваш на някой,щом си останал явно хам хабер нямаш) и нека някой ти ги обясни как точно се решават!
    Незнам какво представлява поправителен по каквото и да било!Но мисля,че ако си научиш няма да имаш проблем!
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Седни да учиш или отиди на урок. Сигурно всичките теми ще ги има щом ти ги е дала госпожата.
    Успех
    Уча се да отказвам неща, които биха довели до успех, ако условието е да заплатя с вътрешното си спокойствие.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си