.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

HELP .. !! Немили-недраги

моля ви .. от това зависи дали ще излизам през лятоо .. до 5 часа се очкава от мен да я прочета .. а аз не мога .. може само накратко да ми разкaжете сюжета .. аз четох до там където организират театър за да съберат пари за убийството на Абдул Азис .. нататък какво става .. моля vii .. имам нужда от помощ .. ще ми отиде лятото ..

Мега фен Аватара на ameli
    вместо да се вайкаш - сядаш и четеш.. даже нз дали книжката има 100 страници..
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Голям фен Аватара на LeDa
    тАя книга за максимум час и половина ще си я прочел

Мега фен Аватара на December
    Почвай да четеш.Книгата е малка.
    http://liternet.bg/publish/vazov/nn/1.htm
    Доста гадно свършва.Всички освен Македонски умират.
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

После пращат Македонски до Васил Левски, за да уговорят дата за въстанието.Македонски преминава през заледения Дунав с риск за живота си, но все въстанието не успява.Въстанието запова по-рано и всички умират при Гредетин, освен Македонски, чиято лява ръка изсъхва.
    И Македонски мете тям на някакъв чорбаджия къщата и това е краят на живота му. И накрая автора казва
    " Бедни, бедни Македонски, защо не умра при Гредетин ?! "
    Ne poznawam chowek ,koito me obicha

Накрая българи и черногорци се бият на страната на Сърбия в Сръбско-турската война в битката при Гредетин. Хъшовете също участват и проявяват изключителна смелост и героизъм, но не успяват да победят многобройните турски орди и умират. Само Македонски оцелява, но ръката му е ранена и по-късно изсъхва. Няколко години по-късно в освободена България той работи при един писар, като мете пода. И тук Вазов разкрива своето послание, че героите,които са се борили за свободата на отечеството, са унижени, а идеалите им са забравени. Това и горните коментари са най-важното от творбата , но определено трябва да я прочетеш.
    ХААААААААААААААА!

еее седни да четеш и докъдето стигнеш невярвам че няма да ти позволят да излизаш цяло лято Просто са те поизплашили за да четеш но гледай да прочиташ по 20 страници дневно и после целия август месец ще си свободна

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    тва са 100 страници нищо работа не е
    ОДИН!!!

Книжката е много малка по обем. Какво ще ти попречи да седнеш за 1 час и да я прочетеш.
    Уча се да отказвам неща, които биха довели до успех, ако условието е да заплатя с вътрешното си спокойствие.

може да срича вие не помислихте за т'ва

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си