.
Затворена тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Супер фен Аватара на SpiritInBlack

Адски побой заради любов ?

Повечето от вас , които са в Пловдив предполагам знаят какво стана снощи в околностите на Занзибар.Един познат , който от доста време се слави с избухлив характер просто промени физиономинята на вече бившата му приятелка , която пък имала неблагоразумнието да преспи с някой , който я привличал. Е ще знае вече . Според вас дали момчето е прекалило , но в интерес на истината наистина я харесваше , а малката курветина тръгнала да се прави на какичка. И преди да ме нападнете защо не съм го спрял , не бях там ;]

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ако я обичаше, щеше да строши нещо друго, не физиономията й.
    По написаното от автора си вадя изводи, че тук по-скоро става дума за наранено его, наранена мъжка чест. Не му пука толкова за чувствата й или за причините, довели до изневяра, а му пука от това, че го е направила рогоносец.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Аз не бих наранил една жена ако я обичам!

Дори и 1000 пъти да му е изневерила не е това начина,насилието поражда само омраза между хората.Ако просто я беше оставил щеше да постъпи много по-благоразумно.А и до колкото знам за тези случаи деянието му няма да е безнаказано.Пък едвали я бие за първи път.

До момичетата:никога не бъдете с мъж склонен към насилие няма ''аз го обичам'' и тем подобни,бие ли ви насилва ли ви въобще наранява ли ви ДАЛЕЧ ОТ НЕГО
    ОДИН!!!

Хм , мисля , че не разбрахте ситуацията.Пичът не е сериен побойник .Вярно глезено лапе , свикнало да получвата каквото желае.Обаче ако приятелката ми изневери , ше и се случат същите неща.

Град
    пространството на Дисе
    А ти ако й изневериш, тя дали ще успее да ти надвие и да те прати в реанимация?

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    За пореден път се убеждавам,че повече от момчетата са безчувствени същества..Как може да я бие..О.о..Боже,колко мъка има по тоя свят...О.о
    Както вече казаха - няма да остане безнаказан..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    планета на маймуните
    Цитирай Първоначално написано от SpiritInBlack
    Хм , мисля , че не разбрахте ситуацията.Пичът не е сериен побойник .Вярно глезено лапе , свикнало да получвата каквото желае.Обаче ако приятелката ми изневери , ше и се случат същите неща.
    Пич за такъв побой трябва смелост,той няма изведнъж да я пребие така
    ОДИН!!!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от darkPaladin
    Пич за такъв побой трябва смелост,той няма изведнъж да я пребие така
    Каква смелост се изисква да излезеш пред жена, сигурно двойно по-малка от теб на размери, и да я пребиеш?

Интересно, аз нищо не съм чула.

Постъпката е КРАЙНО жалка, да я беше унизил по някакъв начин, щеше да я заболи много повече отколкото като я пребие.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Град
    планета на маймуните
    Спам.
    kalpazanka

в полицейската статистика повечето такива случаи се касаят за редовно насилие има изключения но са малко за това мисля че не му е за първи път СОРИ ЗА СПАМА
    ОДИН!!!

Чак пъл жалка ? Нали знаете , че има момичета , които дори и да видят свои голи снимки не би им пукало много.Но лол , ето , че го защитавам.Може би не е взел най-доброто решение , но какъвто и да е вид изневярна не бих простил и аз . Всеки си носи последствията - малката курва е сгрешила като изневери.Нека се научи.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Тоя явно е голяма п*тка щом си решава проблемите със сила и пада толкова ниско,че да посегне на момиче (за автора на темата се отнася същото щом би посегнал на момиче)
    Що се отнася до момичето - ако съм на нея ще му стъжня живота на тоя,било то в съда или като платя на някой да го на*бе и пребие
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Чак пъл жалка ? Нали знаете , че има момичета , които дори и да видят свои голи снимки не би им пукало много.Но лол , ето , че го защитавам.Може би не е взел най-доброто решение , но какъвто и да е вид изневярна не бих простил и аз . Всеки си носи последствията - малката к***а е сгрешила като изневери.Нека се научи.
    И така ли ще се научи?
    Боят не учи, това е удоволствие за някого, не урок.
    И да - жалка е, защото издевателството над по-беззащитно същество от теб е наистина най-жалкото нещо.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

хахах тва в Смирненски ли бе аз как не съм разбрал
    Мизерници .

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Тоя явно е голяма п*тка щом си решава проблемите със сила и пада толкова ниско,че да посегне на момиче (за автора на темата се отнася същото щом би посегнал на момиче)
    Що се отнася до момичето - ако съм на нея ще му стъжня живота на тоя,било то в съда или като платя на някой да го на*бе и пребие
    Лол , откога тупите путки могат да говорят .Марш в къщата , жено . И хаха , нали знаеш , че не всички сме бедни . А за боя , просто питайте за водката * това съм аз * и да видим дали някой би посмял да го докосне :].

Тва(пребитото) момиче,ако има родители представяте ли си какво им е???
    Пускат дъщеря си навън,а тя се прибира цялата в кръв и синини(така си го представям аз)!
    Не забравяй авторе,че ти също ще имаш някога дете,и то може да е дъщеря!Какво би направил ако някое момче и посегне заради това,че му е изневерила???

Колкото до момичето,не я защитавам,но тя също има права!Какво като той е по-силен физически,това не му дава правото САМ да раздава правосъдие! И от него има по-силни,така че...
    А момчето,би трябвало не да се гордее и хвали с постъпката си,а да го е срам да се покаже!Аз лично ако се запозная с подобен човек,за който се носят такива слухове изобщо няма да си правя труда да го опознавам!

ТАкива хора си заслужават изневерите!
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Цитирай Първоначално написано от Elenichkaa
    Пускат дъщеря си навън,а тя се прибира цялата в кръв и синини(така си го представям аз)!
    Не забравяй авторе,че ти също ще имаш някога дете,и то може да е дъщеря!Какво би направил ако някое момче и посегне заради това,че му е изневерила???

Колкото до момичето,не я защитавам,но тя също има права!Какво като той е по-силен физически,това не му дава правото САМ да раздава правосъдие! И от него има по-силни,така че...
    А момчето,би трябвало не да се гордее и хвали с постъпката си,а да го е срам да се покаже!Аз лично ако се запозная с подобен човек,за който се носят такива слухове изобщо няма да си правя труда да го опознавам!

О , аз ако имам за дъщеря изневеряваща курва , ще и пожелая успех с в живота :] .

И в квартал Прослав по-скоро :]

Цитирай Първоначално написано от Elenichkaa

О , аз ако имам за дъщеря изневеряваща к***а , ще и пожелая успех с в живота :] .

И в квартал Прослав по-скоро :]
    не бъди толкова сигурен каква дъщеря ще имаш!
    и каквато и да е,тя ти е дете и 100000% ще я защитиш!
    И като всеки български "мъж" ще се ядосаш,няма да се стърпиш и ще си го върнеш на "момчето"!ФАкт!
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Лол , откога тупите п**** могат да говорят .Марш в къщата , жено . И хаха , нали знаеш , че не всички сме бедни . А за боя , просто питайте за водката * това съм аз * и да видим дали някой би посмял да го докосне :].
    Тоя пък. Големият форумен герой... Хора с твоето мислене..кви хора, вие сте боклук.. са ми отвратителни. Ае мъж съм, момичето харесало някъв друг, а не е тръгнало да ми огажда на прищявките, пък що да не го пребия? Не знам как може да се наричате мъже. То и при момичетата има много зле, но да отидеш и да я пребиеш заради нараненото си его трябва да си някъв пълен олигофрен.
    Криете се зад маска на фалшиви принципи и се мислите за кой знае какво.
    То прякора и самочувствието ти показват къв си. Повърхностен и себичен комплексар. Само пълни с комплекси и без грам мозък "мъже" биха направили такава простотия. Квото и да казват, няма оправдание да посегнеш на момиче, освен ако не е опряла нож в гърлото ти...ужас. Такива като тебе и бой няма да ги оправи..въпреки че си го заслужавате. И после мъжете сме били еди кви си... заради такива като теб.
    "I have seen the universe yawning, Where the black planets roll without aim - Where they roll in their horror unheeded, Without knowledge or luster or name."

Цитирай Първоначално написано от Lancelot
    Лол , откога тупите п**** могат да говорят .Марш в къщата , жено . И хаха , нали знаеш , че не всички сме бедни . А за боя , просто питайте за водката * това съм аз * и да видим дали някой би посмял да го докосне :].
    Тоя пък. Големият форумен герой... Хора с твоето мислене..кви хора, вие сте боклук.. са ми отвратителни. Ае мъж съм, момичето харесало някъв друг, а не е тръгнало да ми огажда на прищявките, пък що да не го пребия? Не знам как може да се наричате мъже. То и при момичетата има много зле, но да отидеш и да я пребиеш заради нараненото си его трябва да си някъв пълен олигофрен.
    Криете се зад маска на фалшиви принципи и се мислите за кой знае какво.
    То прякора и самочувствието ти показват къв си. Повърхностен и себичен комплексар. Само пълни с комплекси и без грам мозък "мъже" биха направили такава простотия. Квото и да казват, няма оправдание да посегнеш на момиче, освен ако не е опряла нож в гърлото ти...ужас. Такива като тебе и бой няма да ги оправи..въпреки че си го заслужавате. И после мъжете сме били еди кви си... заради такива като теб.
    Лол , пак ли ме обърка със себе си , брато.Комплесите ги показвай пред баща ти ако ги търпи.Ама чакай , лекетата като теб не знаят кои са башите им , зашото майките им са известни в цяла България , нали така .Идиот , кво съм ти виновен , че момичето ти иска мъж , а не путка .Мен не ме бърка колко момичета са лесбийки или би , за мен винаги е имало ,повече или по-малко.Спри да ми мрънкаш по нета , изрод.Не съм я пребил курвата аз . Ако искаш мога да ти дам телефония и номер да и изразиш съболезнованията си.Момчето , коет познавам е пич и не заслужаваше тая курветина . Тя си е виновна лол . Като не го харесва да му каже. Ше изневерява селската пръчка.Айде марш в кухнята.

пф, самият факт, че го подкрепяш въпросния пич говори достатъчно...няма кво да ти обяснявам.
    Бъркаш понятията. Мъж не е този, който пребива по-слабите защото са му наранили егото.

То и заглавието не е точно. Ако имаше и грам любов нямаше да я пребие.

пп. Да ти имам и аргументите.. Схванах само обидите, пък и те са доста изтъркани вече. Постарай се повече. Айде марш да се боцкаш.
    "I have seen the universe yawning, Where the black planets roll without aim - Where they roll in their horror unheeded, Without knowledge or luster or name."

Лол , още ли не си се изтекал в кенефа , наркоман нашмъркан . Не знам за познатия ми , обаче ако някой ми стъпи на интересите ,било по-силен или по-слаб , бия през пръстите.Хайде отивай да се правиш на рицар пред 14 годишната ти приятелка и да и четеш за Артур и останалите рицари.Жалка картинка си.Стани супергерой :] Не ми пука кво мислиш за мен , курвата си получи заслуженото , независимо дали го одобряваш или не.Аз излизам , ти си кисни във форума ;]

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Re: Адски побой заради любов ?

Повечето от вас , които са в Пловдив предполагам знаят какво стана снощи в околностите на Занзибар.Един познат , който от доста време се слави с избухлив характер просто промени физиономинята на вече бившата му приятелка , която пък имала неблагоразумнието да преспи с някой , който я привличал. Е ще знае вече . Според вас дали момчето е прекалило , но в интерес на истината наистина я харесваше , а малката курветина тръгнала да се прави на какичка. И преди да ме нападнете защо не съм го спрял , не бях там ;]
    Много жестоки комплекси има тоя. Понякога си го заслужават, но не е това начина.
    Temet Nosce

벨야카

Град
    пространството на Дисе
    Авторът пожела ключ. А и да не беше, 100% някой колега би й ударил катинар.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си