- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- обичам ама....
здравейте... имамм проблем и незнам какво да правя..
харесвам едно момче.. и той ме харесва.. обаче неиска аверка сега.. много ми е кофтииииииииииииии![]()
Той ли ти каза,че не иска?..Или ти си ги помисли?Има разлика!
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
kalpazanka
Последно какво стана- обичаш ли го или го харесваш?
Ако е само за харесването, след това отрязване ще ти мине.
Относно обичта- насочи я към обект, който би я оценил.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Нито той те иска, нито ти го обичаш. -> Next!
Точно, кратко, ясно.Първоначално написано от GregoryHouse
Right or wrong,
I can't hold onto the fear
that I'm lost without you
If I can't feel, I'm not mine
I'm not real
Напълно съгласна съм с мнението на GregoryHouse.Замисли се над това.![]()
мого па се аресвате бре, ха така!като не ще аверка.. сеш' се кви мераци има .. тва са най- вероярно, чисто и просто някви зародиши на симпатияя :P
Щом не иска ''аверка'' значи не те харесва и не иска да има връзка с теб ... Истината боли а ?
Не те харесва достатъчно....
6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
kalpazanka