.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Продължение на странна любов...

Здравейте отново, ако си спомнят някои скоро писах една тема тук - Странна любов. Случи се това, че се свързах с момчето, то й си е в неговия град(на няколко ниви разстояние ), казах му да се срещнем и като че ли и той искаше да ми казва това и май се зарадва, но се оправда че бил доста зает и това може да стане след известно време, чудя се дали да не хукна към неговия град, но ме спира това, че там нямам нито роднини нито приятели и не мога да си намеря извинение да отида пък и ни знам как ще реагира. Нуждая се отново от съвети - дали не го е страх да се видим или пък е поредният женкар или просто се лигави с мен? Как мислите? И бихте ли ми казали как мога да си намеря оправдание да ида в неговия град или как да го убедя да дойде скоро? Помощ!

Град
    София
    Стой си на гъза, ако му е зор да те види сам ще дойде!
    Грубо ли е ако питам: Курво, как си?

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Nike - just do it (:

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ibojilow
    Стой си на гъза, ако му е зор да те види сам ще дойде!
    подкрепям

Re: Продължение на странна любов...

Цитирай Първоначално написано от mouzar
    Здравейте отново, ако си спомнят някои скоро писах една тема тук - Странна любов. Случи се това, че се свързах с момчето, то й си е в неговия град(на няколко ниви разстояние ), казах му да се срещнем и като че ли и той искаше да ми казва това и май се зарадва, но се оправда че бил доста зает и това може да стане след известно време, чудя се дали да не хукна към неговия град, но ме спира това, че там нямам нито роднини нито приятели и не мога да си намеря извинение да отида пък и ни знам как ще реагира. Нуждая се отново от съвети - дали не го е страх да се видим или пък е поредният женкар или просто се лигави с мен? Как мислите? И бихте ли ми казали как мога да си намеря оправдание да ида в неговия град или как да го убедя да дойде скоро? Помощ!
    Не си спомням старата ти тема,всъшност за пръв път чета твоя тема mouzar,доколкото помня де!
    И така недей да тичаш след него и задушавайки го да си го върнеш.Ако иска да е с теб все ще измисли нещо нали?!Явно или наистина е зает и дори да отидеш при него,няма да ти обърне нужното внимание,при което ставаш жалка и смешна!..Или пък просто се е оправдал за да те разкара!
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Град
    Русе
    Я си трай

... Обичам те Ники ! ~*> (h)

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Я си седни на гъза..Щом е толкова зает,остави го да си свърши работата и след това ако искаш отново опитай..
    Но въобще не отивай сама в неговия град,не се знае какво ще стане,
    какво ще се случи - така,че няма смисъл да отидеш до там..
    Стой си на мястото и не мърдай от там
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си