- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Притесняваме се от майка ми
здравейте, аз съм момиче на 15 и от няколко седмици излизам с момче, което е на 23 . всичко е супер яко, освен факта че майка ми работи на няколко метра от кафето, където работи той и всяка вечер с нея ходим в това кафе и той адски мн се притеснява от нея...аз също. но по стечение на обстоятелствата няма начин да се виждаме другаде ...моля дайте съвет какво да правя
т.7
slun4ice
Хомо връзка?
Ако да - не одобрявам. И не искаш мнението ми.
Ако си изяла едно "и" - не се занимавай с глупости. После ще има много сълзи и сополи![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Be straight...
Кирилицата е задължителна!
slun4ice
Ами ко ти пречи майка ти? Няма да е мн хепи но се съмняям да е толкова ..., че да ти кажа няма да се виждаш с него. Просто и кажи и и покажи, че си отговорна и може да се довери на преценката ти и тва е. Успех.
Той не е ли много голям за тебе ? Но както и да е..
Няма смисъл да се притесняваш..Все пак ти е майка,ще те разбере..Кажи й,че знаеш какво правиш и също така й кажи,че трябва да ти има доверие..Докажи й,че си достатъчно голяма и че може да ти се довери
Аз не разбрах кое точно те притеснява?
майка ти - има ти доверие, какво лошо, че ходи без тебе!? Няма да ти вземе гаджето споко ..![]()
I don`t care .. ;] ..
Попринцип бих ти казала да не те е грижа за мнението на майка ти. Ама лично аз ще ти дам един съвет - разликата в годините ви наистина е голяма, така че си имай едно на ум дали е искрен с теб
По добре се тревожи за разликите в начина на мислене...а не се чуди само да ме изплющи ли е дошъл, щото по вероятния отговор е не. Освен ако не е мегаточаян и не може да забие нещо отчаяно на неговите години...но силно се надявам да не е така. Честно да ви кажа едва ли ще изкарате много, но си длъжна да опиташПървоначално написано от MyHomeBooks
![]()
оле и това доживях да чуя,по темата:няма да се получи м/у вас
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Стига мрънкаПървоначално написано от soul1199
Ща изплюща
![]()
аз не мрънкам,просто се отчайвамПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
недей деПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
![]()
Първоначално написано от GregoryHouse
шшшш? внимавай с жената че да не и изневеря с тебе
няма да си дълго девствен анално
по темата кажи на майка си че искаш да идете другаде на кафе така ще си спокойна поне за малко
ОДИН!!!
Eми запознай го с майка си, и й кажи да оставя по- големи бакшиши, да може си те води напред- назад![]()
Стига мрънка и ти. Mind your own bussinesПървоначално написано от darkPaladin
Иначе последната идея е добра, вместо майка ти да ти дава пари на него да му ги оставя на бакшиши.Той ще ги харчи по теб, ти ше си купуваш кфот искаш с тях и всички са щастливи без излишни средства
![]()
Страх го е, че майка ти няма да го хареше ... Може би заради възрастта... Това е признак че държи на теб !
Стига мрънка и ти. Mind your own bussines
Иначе последната идея е добра, вместо майка ти да ти дава пари на него да му ги оставя на бакшиши.Той ще ги харчи по теб, ти ше си купуваш кфот искаш с тях и всички са щастливи без излишни средства
[/quote]хаха
ние принципно се разбираме супер добре знам че не е заради едното ebane а толкова време го чакам това момче че не е истина и няма начин да позволя нещо да ни раздели...поне на този етап
хаха,глупости на търкалета,осъзнай сеПървоначално написано от supernatural2323
а така, куцо, кьораво, сакато, щом е с дупка, то е златоПървоначално написано от soul1199
![]()
то ако му беше за това щеше да си намери някоя на неговата възраст а съм виждала голяма част от гаджетата му и са готини затова...хващам и не пускам![]()
Първоначално написано от supernatural2323
![]()
![]()
![]()
1 не разбрах много много,но яко те е страх маминка да не разбере,че ходите не си ли даваш сметка,че ако не днес-утре,то след седмица все нещо ще се издънишп и ще ви барне
2 ако те е страх да не ти мяка,че е толкова по-голям заслужава ли си изобщо да се мъчите и двамата
тази,която никога не се отказва да постигне целите си дори с цената на щастието
едно пояснение...тя знае за нас и няма нищо против проблема е че на него му е мн неудобно въпреки че се познават още преди да се запозная с него...
ем най - вероятно това да е просто някакъв срам .. или просто му е неудобно от майика ти защото разликата в годините ви доста голяма и понеже е той иска секс а никоя маика не иска детето му да започне да се е*е още от 15 годишна ............