- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- на 17 и девствена
На 17 съм и съм все още девствена.Не съм срещнала подходящо момче а и не съм от момичетата които правят нещо защото и другите го правят. Напоследък обаче попадам в компании където хората си говорят за секс(нормално,на по 16,17 са) и започвам да се чувствам зле. Понякога се срамувам заради това,че още не съм го направила, а после се срамувам че изобщо ми пука от другите...Живота си е мой все пак,но...Тези дни ми се въртят едни мисли по главата..Дали да не го направя с някой просто ей така...Немога да си представя как ще срещна момче,ще тръгнем да си лягаме и аз ще трябва да му кажа че съм девствена. Много съм объркана. А трябва ли изобщо до си го казваш. Той има ли как да разбере че ти е 1 път ако сама не си кажеш. Моля - дайте съвет!
Има как да разбере, освен ако не е мъртвопиян/дрогиран/малоумен. И кфо мн хора ще се зарадват. По добре си чакай някой на който да му пука за теб иначе шанса да съжаляваш е голям. 17 изобщо не е закъсняла възраст, ако питаш мен. Пък и лично аз съм правил секс с момичета просто ей така за спорта и от всичко най-мразя неопитни дървета, веднъж съм попадал на девственица и не мерси вече![]()
Значи първо не трябва да те е срам в никакъв случай от това че си девствена напротив трябва да се гордееш с това ,аз лично ти свалям шапка за това но наистина на 17 вече ти е време да го направиш аз си спомням как беше при мен бях на 16 като го направих за сефте и вече мислех че съм закъснял но при момчетата е друго ,както и да е според мен вече няма на каде да чакаш повече време ти е вече да вкусиш и това удоволствие от живота от тук нататък според мен ако си останеш девствена само ти губиш зашото младоста е да се живее а това включва и секса, намери си подходящо за теб момче и го направи .Надявам се да съм бил полезен
Сякаш има нещо срамно в това да си девствена на 17. Да не би да си мислиш, че ако кажеш на приятеля си, че си девствена,той ще ти откаже? А относно твойте приятели мога само да кажа че куче което лае, не хапе.
срам и позор изоставаш от модата
ОДИН!!!
Няма от какво да се срамуваш, но недей да го правиш просто ей така, защото после ще съжаляваш.Изчакай момента да си дойде сам и с правилния човек.Може би звуча малко старомодно, но това е правилното.Може да се срамуваш, ако си на 25 и си девствена, не и на 17.Дори те поздравявам за това.Успех от мен.
Да обичаш значи да страдаш!
Е че говори и ти за секс къде е проблема? Не е нужно да си го правила за да си информирана. Аз преди да изгубя девствеността си давах съвети на приятелки и си говорех с тях за това макар че нямах никакъв опит. Недей да го правиш ей така за спорта защото ще съжаляваш рано или късно. Имам приятелка която на 18 намери правилното момче и с него изживя първата си целувка, първия секс... Много си се обичат и не е било никакъв проблем това че тя е била неопитна.
Да ти хрумне да си легнеш с някой просто ей така, за да си изгубиш девствеността, е ГОЛЯМА ПРОСТОТИЯ.
Виж се какво момиче си. Имаш си принципи. Сиреч - супер точна си и имаш правилно мислене.
Не ги нарушавай.Не съм срещнала подходящо момче а и не съм от момичетата които правят нещо защото и другите го правят.
Изобщо.. много жал ми става като чета подобни излияния, защото конформизмът и желанието на хората да са като "другите" и да се вписват в кривото ни общество са толкова големи, че разклащат едни иначе здрави и достойни принципи.
Ти си на 17. Не си чак толкова голяма.
Добре е, че се пазиш за някое свястно момче.
Поне да имате някаква връзка бе, ебати. Ти какво говориш.. с 1вия срещнат просто ей така.
Не си прецаквай 1вия път, за да имаш хубави спомени от него.
И трябва да ти кажа, че момчетата може и да клатят курви, но уважават момичета, които са 'устискали'
пп. Според мен е по-добре да предупредиш, че си девствена, евентуалният ти партньор.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Омг... ти си на 17, за Бога! Нямаш причина да се притесняваш, че не си го правила. А и, да - той ще разбере, че си девствена неизбежно е.
Не виждам проблем обаче...Накъде отиват тийновете... да се притесняват, че не са се чукали от лапета...
![]()
Be yourself... there are enough other people. : )
- Weezy ♥ -
И какво като си на 17 и девствена ? Да не би да има някакъв закон,който да гласи да го направиш до 14 години![]()
Я не се занимавай с простотии..
Животът наистина си е твой,няма смисъл да се притесняваш
за такива дребни неща..
И ти един ден ще срещнеш истинското момче и така..
Карай го по-полека. Когато си готова ще разбереш. А и не е лошо да се пообразоваш малко.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
оооф
много добре си е, че си още девствена
по-добре да бъдеш девствен на 17, отколкото отворен на 12 -.-
така че... Не си прави труда да правиш секс с първия срещнат
все някой ден ще намериш човек, подходящ за теб
А и какво срамно има, когато легнеш с момче и той разбере, че си девствена?
Всеки си е различен, аз си бях казала, че ще го направя на 16 и го направих, но важното е че имах желание, никой не ме е пришпорвал. Прави са тези, които ти казаха, че младостта е да се живее и тя включва и секса, като започнеш ще разбереш колко е важен. Просто според мен колкото по-голям става човек, по-трудно се дава![]()
И да, няма как да не разбере, че си девствена![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Немога да спра да се удивлявам от нещата които правят момичетата на моята възраст...Може би просто аз съм назад с "модата". Винаги съм си мислела че ще го направя само с дълбоки чувства,когато съм сигурна че го искам и държа на човека! не искам да вървя срещу принципите си. Чувствам че съм от 19 век,а живея в 21 и някак си мястото ми не е тук. Виждам как мои приятелки влизат в тоалетните в дискотеките с надеждата с няколко свирки да спасят връзката си. такива неща разбиват моите представи. Никакво уважение,та камо ли чувства. Запознанство в дискотека,кафе на следващия,след 2-3 срещи секс на гнусно и миризливо място и до 5 дена вече се подминават...И всичко това е нормално за повечето хора. Не бих правила секс в тоалетна! И ако трябва ще си остана девствена още много време, но когато го направя ще е истинско и красиво, а не безпаметно.нека съм си старомодна за другите.
Добре де момиче...Ти сама казваш, че искаш да намериш подходящото момче(и правилно мислиш). => Когато намериш това момче и той те цени заради самата теб, повярвай ми ИЗООООООООООБЩО няма да се притесниш нито ти, нито той, че си девствена. Даже би трябвало да бъде радостен от този така ''срамен'' за теб факт.Първоначално написано от strahotna_777
Ще усетиш това, когато му дойде момента и човека. Ако не по друго - по това ще разбереш. Просто човека,на който ще подариш този момент ще те кара да се чувстваш комфортно и да споделяш тези неща с него.
Сега мооооооляя те, спри да си мислиш, че на 17 години си изпуснала последния влак едва ли не... толкова е нелепо. А когато приятелите ти говорят за това просто намери начин да им покажеш, че не си с нищо по-назад от тях. Пусни някоя шега.. просто покажи, че не ти пука от това. + това факта, че не си го правила не пречи да си говорите за това и да знаеш туй онуй.
Вижте има и нещо такова, че не за всеки любовта е причината, а секса следствието. Аз лично не съм влюбчива, не съм се влюбвала и нз кога ще стане това, но по тая логика, че секс се прави с любов да се пазя до 30 ли?
Всеки си има виждания, просто зависи кви принципи има авторката![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ъм... твоите "приятелки" и познати са чисти курвички -.-Първоначално написано от strahotna_777
Защо трябва да правиш това, което даже и не искаш
казах ти вече, ще му дойде времето, когато ще намериш човека, с който ще го направиш за първи път
Напълно те разбирам. И аз съм в същото положение. Но не мисля, че ми е късно. Никога няма да е късно ако съм с човека, с когото се обичаме. Аз наистина имам старомодно мнение по въпроса, но се гордея, че не съм го направила само защото в компанията ми се коментира кой какви пози харесва, на кой гаджето му не го вдига и защо и тн...![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
ега нейния мозък да побере тва дет си написала .. и да се опиташ да им обясниш няма да те разберат..Първоначално написано от Punisherrr
Exorcism !
Пази се за правилния човек.. Няма смисъл да се хвърляш на първия тапак.. Сигурен съм че ако се обичате с първият ти много много ще ти се израдва![]()
В такъв свят живеем и затова се чувстваш странно.Това че си девствена не само че не трябва да е повод за срам ,ами трябва да е за гордост.Дано попаднеш на човек ,който ще го оцени.Успех
Лично на мен би ми станало повече от приятно да разбера,че съм първия на някое момиче,особено пък ако тя е важна за мен.Най малкия проблем трябва да ти е това,че той ще разбере,че си девствена-дори трябва да се радваш.Сигурен съм,че което и момче да е би се зарадвало,че приятелката му е девствена.Както гласи един по заден пост "момчетата може да клатят курви,но се възхищават на въздаржалите се момичета" повярвай ми така е,казвам ти го и от мъжка гледна точка![]()
Пази се за правелния човек сама ще усетиш, че на него можеш да му се дадеш. С него ще изпиташ това чуство все пак се помни цял живот надали ще искаш да си спомняш как си го правила с няква отрепка и да съжаляваш.![]()
![]()