- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- на 17 и девствена
Секса е страшно удоволствие ! Но секса с лубимия човек е незаменимо удоволствие и да знаеш че тои ти е първия още повече !Първоначално написано от strahotna_777
И аз съм на 17. Изобщо не се притеснявам от факта, че не съм правила секс. Не съм се и забързала сякаш, чакам да срещна човек, с когото наистина ще искам да го направя.
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
мога да ти кажа едно огромно евалла,за дето си се опазила.Наистина са страшно малко момичетата като тебе,което е много лошо.Един пуъ съм попадал на девствено момиче,което беше на 16 и да ти кажа много яко се почиствах,след като аз й бях първия.Много е долно тва,момиченцата на по 11-12 вече да се проебават и да имат повече стаж от една проститука.Наистина изчакай точния момент,че после да не съжаляваш![]()
Kristiyana
Аз съм в твоето положение и да ти кажа понякога дори се чувствам горда,като гледам какъв е разврат край мен.Не се комплексирай изобщо.Ще имаш достатъчно време да наваксаш,когато срещнеш точното момче за теб,а най-голямата глупост би била да се пуснеш на първия,който ти се изпречи.Иначе искрените ми поздравления,че си имаш принципи.Просто трябва да продължиш да ги следваш,докато дойде моментът.Всичко хубаво от мен![]()
Целунах се за първи път на 17 и...10 месеца. Голям праз. Правих секс за първи път на 20 и....10 месеца. Не съм съжалявала и за момнт, че така се е стекло. Така съм решила и така съм го почувствала. И аз съм си мислела подобни неща, но не съм смятала, че съм сбъркана, защото това е моето решение и аз заставам зад него. На 17 си много, много млада и иобщо никакъв влак не си изтървала. Направи го когато го почувствш. Дори и да е след известно време. Кажи и на момчето. Поради ред причини.
[quote="Punisherrr"]Добре де момиче...Ти сама казваш, че искаш да намериш подходящото момче(и правилно мислиш). => Когато намериш това момче и той те цени заради самата теб, повярвай ми ИЗООООООООООБЩО няма да се притесниш нито ти, нито той, че си девствена. Даже би трябвало да бъде радостен от този така ''срамен'' за теб факт.Първоначално написано от strahotna_777
+ 1до тука съм сугласен ... натам нечетох
Знам как се чувстваш, и аз бях така. Кофти е приятелите ти като си говорят за секс и да споделят лични работи,а ти да няма какво да кажеш. Иначе в това да си на 17 и да си девствена няма абсолютно нищо странно! Аз правих секс за първи път на 18, не мога да кажа, че беше принцът на бял кон но реших, че ми е време и не съжалявам! Имам приятелки, които са на 18-19 и още не са имали сериозни гаджета и не са и правили секс, но това за мен няма никакво значение, защото като хора са страхотни!На всеки му идва времето рано или късно, спокойно няма да останеш девствена още дълго време. Аз няма да кажа да чакаш мистър Идеалния, защото той не винаги се появява, а все пак е тъпо на 25 да се пазиш за него...Но когато се почувстваш готова и наистина го искаш, даже да не си влюбена, давай! :P
ПП Задължително кажи на момчето. Може да си от късметлийките, които не ги боли и няма кървища, ама никой не е застрахован!!!При мен беше касапница, ако не бях предупредила....Пък и няма как да не разбере, а ще му стане тъпо, че не си му казала!
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
ауу.. лелеее край край .. на 17 си и си девствена !!! трябваше да го направиш преди 7 , 8 години(( гордей се с това .. и не го прави с някой непознат.. защото един ден като се сетиш как ти е бил първия път ще те хване още по голям срам .. по голям дори от този че още си девствена :О
![]()
![]()
![]()
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
Писането на кирилица е задължително!
krem4et0
Няма от какво да се срамуващ( аз съм на 16 и съм детствена ).И ти можеш да говориш за секс нищо не ти пречи>Трябва да се гордеещ, че имащ принципи.Когато срещнеш подходяшо момче то ще стане.
Е кво лошо има в тва че си пазиш цвтенцето да не се разтвори...Това значи че имаш морал на като повечето на 10 и се лупат като зайци...А аз тва ценя в една жена...Първоначално написано от strahotna_777
леелее аз по твоята логика до сега да съм се емосала ..![]()
![]()
РАДВАЙ СЕ бе момичеее!!!
Изобщо да не ти дреме от мнението на другите? Защо? .. защото си постигнала нещо, което рядко се среща!! ..
Гордей се с това!! ..![]()
Радвай се , че си на 17 и още не си го направила. Имам приятелка която също е на 17 и още не е правила секс , но в това няма нищо лошо аз съм на 14 и мисля че ми е много рано за секс и се надявам поне да стана на твоята възраст и да съм девствена все още![]()
0бичаm gо по дяwолиtее ... [h]
и кво и аз съм така няма да тръгна да еба някви грозилища дето не мога да ги гледам както повечето ми приятели , искам да се насладя максимално , а не да съм пиян и да ръгам в няква дупка без чувства![]()
Писането на кирилица е задължително!
krem4et0
Kойто подбира ... мастурбира
НЕ го прави със случаен просто така!! Ще съжеляваш гаранция ти давам. Изчакай, влюби се, разбери, че си готова и тогава го направи. И защо се срамуваш от това? Знаеш ли колко момичета биха искали да са на твое място именно защото съжеляват за първия си път, а и доста момчета искат приятелки именно като теб. Няма от какво да се срамуваш, а само има да се гордееш. Успех:P
В това няма никакъв проблем.
Гордей се![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
1во няма от какво да се срамуваш,че си девствена...2ро щом не си от момичетата,които го правят заради другите недей да го правиш с 1я срещнат само защото не си срещнала още някой и 3то по-добре е когато дойде моментът да си кажеш,че си девствена все пак ще бъде по-внимателен.
няма за къде да бързаш... когато си наистина готова, го направи и го направи с някой, на когото държиш... иначе ще съжаляваш![]()
Не знам дали вече някои, е дал отговор подобен на моя, тъй като ме мързеше да чета, безкрайно скучната тема но...
Щом си девствена и го намираш за проблем... дискотека > пиеш > забиваш се с първия срешнат > ебе те > проблема ти е решен.
Другия начин - Пишеш ми ЛС > разбираме се > ебеме се > проблема ти е решен.
Ето ти решение на проблемаПървоначално написано от RaptorJesus
![]()
Да не ти пука за мнението на останалите. В днешно време не само, че не трябва да се срамуваш, а трябва да си горда даже, защото са малко вече момичета, които могат да се похвалят със същото на твоята възраст. И недей да правиш глупости... Говоря затова да спиш с някой просто ей така, колкото да се води в статистиката, че си правила секс... Най-добре изчакай подходящото момче. А колкото до притеснението да му кажеш - спокойно и аз бях като тебе и мислех, че ще ми се подиграва като разбере, но същност стана точно обратното - зарадва сеНе си мисли, че всички момчета искат някоя широка като кофа... Все още има такива, които ценят факта, че са избрани за първи на някое момиче
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Имам приятелка на 22 и е девствена. Просто чака подходящия мъж и не се притеснява от това, че не го е намерила още.
Да не ти пука. Да секса е яка тема и за раговори и за действие, но не това те прави печен човек. Ако си стойностен/а сам по себе си, никой не мжое да те принизи. Така, че определено не избързвай със секса. Когато и както го поискаш тогава. А натиска на стадото е нещо безмислено, за това не му се поддавай. И поздрави, че се замисляш за тези въпроси, не са много, тези, които го правят.
хахахахахаха аее хораа спрете да мислите само за секса !!![]()
![]()
И квоо като си на 17 ?!?! да няма някакви граници до кога тряя да стойш девствен![]()
![]()
![]()
![]()
ааее опрайте се малко !!![]()
![]()