- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- на 17 и девствена
и какъв е смисъла да правиш секс със някой ,който не обичаш просто ,за да кажеш "правих секс" ..
ама какви хора само![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Ами браво![]()
Мацко да не ти пука! Не си престаряла аз познавам такиво дето са на 23,25г, отначалото им е кофти пред другите като се шегуват и дори тях ги бъзикат,но после разбраха, че никой няма да ги линчува за това, и сега се шегуват заедно с нас, но не е нужно всички да разбират, пък и да знаят голямо чудо те са забавни, откравени и те ги уважават заради тези им качества. Затова се отпусни и се дръж естествено,шегувай се и се закачай с приятелите си,дори да те подхванат за тая тема пакажи им че не се срамуваш от този факт с усмивка и без притеснение,самата ти се настрой така че да приемаш девствеността като нормално нещо. Ще намериш и ти подходящия!!! Успех и горе главата!!!
Абе.. не се излагай..
ЗдрастиПървоначално написано от strahotna_777
![]()
http://nagradionline.info/vote/menace4
Гласувайте и ще получите услуга
Ще бъда и съм влюбен аз,
и така до сетния си час.
Rikh' darman derigno'h darmee
Dak'roh dendror Tha'raa zighmee...
Боже мой.Първоначално написано от nerazbranoZLO
![]()
Ще умреш девствена. ФАКТ!
Аз пък си немам подпис, да ва е яТТТ!
Според мен момичето е последната 17годишна девственица в БГ, в някой райони би била доста ценна![]()
Ае стига глупости.Има много 17 годишни девствени момичета,както и момчета в БГ,просто ги е срам да си признаят.Особено момчетата.
как ше те е срам че си девствена на 17 това даже трябва да те прави по-яка от другите,които на по 14 са почнали.И недей със който ти падне да го направиш,не си мисли че е така.Като си намериш сериозен приятел с него го направи,1вия път ти е все пак
Да наистина не се притеснявай, че си девствена... това не е срамно и така нататък и така нататък... обаче видях един твой коментар, че първия път щяло да бъде красиво и дрън, дрън, дрън... Колкото и да обичаш човека до себе си, няма нито да е яко нито да е красиво а ще е кърваво и ще те боли (съвсем нормално то по това се познава, че си девствена и без да казваш) сигурно си учила по анатомия, че жените имат девствена ципа (съжалявам ако бъркам словосъчетанието) която се къса при полов акт и оттам кръвта... болката от това, че за първи път ще имаш нещо чуждо в себе си (а това означава, че ще е доста тясно :s ) Както и да е... не се впрягай да правиш секс... избери си човека и т.н. но ти казвам красота много няма, даже и да е много нежно...
П.С. Чудя се какво толкова са луднали по тоя секс младежта!!! Но това е друга тема за разговор...
Какво, синко искаш сега от мен - всевишния?Първоначално написано от FuckedUp
http://nagradionline.info/vote/menace4
Гласувайте и ще получите услуга
Ще бъда и съм влюбен аз,
и така до сетния си час.
Rikh' darman derigno'h darmee
Dak'roh dendror Tha'raa zighmee...
Аз не разбирам защо е повод за гордост? Сякаш е нещо УНИКАЛНО и рядко срещано.![]()
Колкото ме дразнят малки пикли, които смятат, че правейки секс са пораснали, двойно повече се смея на тези, които парадират с девственмостта си. Нито едно от двете не е повод нито за гордост, нито за срам.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
В по- ранен етап от живота ми и на мен ми минаваха такива мисли- как като си хвана сериозен приятел и ще му кажа, че съм девствена... ще потъна в земята от срам. Дори си бях набелязала няколко индивида, потенциални първиОбаче после срещнах едно момче, което здраво се постара за да ме спечели. Аз знаех, че наистина ме оценява и че това е човека който заслужава да ми е първи. Не че не почувствах леко неудобство да му кажа, че съм девствена, обаче сега много се радвам, че не съм направила някоя простотия да си легна с някой просто ей така. Не го прави, ще съжаляваш, особено ако обичаш момчето в бъдещата ти връзка и ако той те обича естествено.
Кратко, точно и ясно.Аз не разбирам защо е повод за гордост? Сякаш е нещо УНИКАЛНО и рядко срещано. Laughing
Колкото ме дразнят малки пикли, които смятат, че правейки секс са пораснали, двойно повече се смея на тези, които парадират с девственмостта си. Нито едно от двете не е повод нито за гордост, нито за срам.
Тука го изкарахте едва ли не подвиг... В мойте среди пък девствениците на 17 не са никаква рядкост. И какво от това? Нищо срамно няма в това, както няма нищо срамно в това да правиш секс. При теб пък проблемът не е особено голям, още повече, че нямаш и желание за момента. Объсждайте там опита на другите, пък ти ще споделяш, когато му дойде времето.
За протокола- девствена на 18 с все по-ярко изразено взаимно физическо привличане с определен субект от мъжки пол. И все пак не виждам с какво креватните удоволствия биха променили коренно живота ми...
Don't worry, be happy!
тцтц това си е от зодията бе хорасигурно си риби
![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
хах ми то и аз го направих за първи път на 17 години и честно казано нямаше нищо срамнопо срамното е да срещнеш някоя 13-14 годишна кофа без дъно- това вече си е уникален повод за "гордост"
![]()
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
Spored men ne e sramno da si dewstwena kato si na 17 no w powecheto kompanii na tazi wuzrast (momicheshki kompanii) e neshto kato sramno da si dewstwena no ne trqbwa da ti puka osobeno ... nqma nishto sramno ako ne se chuwstwash gotowas wremeto shte namerish podhodqshtiq chowek i te neshtata shte si stanat
![]()
P.S Sujalqwam za latinicata ne moga da si sloja Fonetika na kompiutura i ne moga da pisha samo na Latinica :S
Belo i Zeleno
Какво ти пука за мнението на другите?!?! Ти живееш за себе си, не за тях. Ти си решаваш какво, къде, кога, как и с кого да правиш ... Сега понеже повечето на твойте години са го правили, дай и ти, пък с когото ще да е ... няма такива неща, тях не ги засяга твоя личен живот. Представи си легнеш си с някоий е така, колкото и ти да си го правила и кво става тогава, какво печелиш от това??? Даваш нещо на някой, който не го заслужава ... :Х Плюс това, дори и след година, две когато си готова за това и кажеш на момчето, че не си го правила той, ако те обича ще те разбере, ако ли не просто няма смисъл да си губиш времето с него ... тва е моето мнение
точно!!!Първоначално написано от Violenza
...........
До скоро и аз бях девствена и изобщо не ми пукаше от този факт, а съм на 18. Просто не бях срещнала правилния човек до скоро, за да му се доверя. Няма нищо срамно в това, че на 17 си девствена. Докато бях девствена мои приятелки са ми казвали, че ми завиждат за това и да не бързам. Така че спокойно, не бързай за никъде, когато срещнеш правилния човек ще си кажеш добре, че не съм го направила просто ей така, защото другите на моята възраст са.
[b]Да не ти пука!!![/b]
Не се притеснявай за нищо ! Когато намериш своето момче тогава. Няма смисъл да бързашПървоначално написано от strahotna_777
![]()