- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- на горещия стол е stefity
Какво мислиш за брака?
А за съжителството на семейни начала?
Би ли родила дете от мъж, с когото не си подписала?
А би ли родила дете, чийто баща ти е казал в прав текст да се оправяш сама?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Циганка ли си?
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
никой не е казал, че трябва да се молиш и чакаш 24/7, но явно ти така го разбираш, окей :РПървоначално написано от stefity
Е, може и да не съм права, но наистина така виждам нещата...А и повечето познати които имам и които са един вид вярващи при всеки един техен проблем са отправени към бог с молитви и т.н. всичко да бъде наред и да се оправи. А за мен цялото това време е загубено, защото вместо в молби, може да бъде използвано за да се решат точно тези проблеми.
![]()
Пробвала ли си наркотици ?
Каква е нагласата ти към нестандартните усещания ?
Как мислиш - защо хората пият алкохол или взимат наркотици ? Каква е причината да го правят ?
disintegration will follow
I've never felt a pain in life so hollow
I've given up
I'm letting go
I'm so scared, of what will follow
I've never felt a pain in life so hollow
letting go of everything I used to know
Забелязвам, че не споменаваш нищо относно баща си. На какво се дължи това?
You are broken, I can fix you...
*Ако зависеше от теб, на колко години би искала да се омъжиш?
*Няколко думи за 2012година
*Ако знаеше, че ти остават 2 години живот как би ги продължила?
*Любимо растение?
*Любим сезон?
*Има ли хора, които би искала да върнеш в живота си?
)
Какво е мнението ти за секса за една вечер?
А за секса на първа среща?
![]()
Какво мислиш за приятелите с привилегии? Би ли поддържала такива отношения?
Какво мислиш за аборта? При какви обстоятелства би направила аборт?
Когато един ден забременееш, ще правиш ли пренатална диагноза? /целта е да се открият аномалии у плода, генетични заболявания/
Би ли запазила бременността, ако плодът се окаже с Даун? А би ли отгледала това дете?
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Доста трудни въпроси бих казала... и доста задълбочени, може би отговорих отгоре-отгоре, но наистина не мога да преценя ситуации от такъв вид в момента.Първоначално написано от kalpazanka
![]()
- Дефинирай "красиво".
- Обичаш ли кафе ? Ако да - кое ти е любимото ?
- Имала ли си еротична афера с момиче ? А би ли участвала ?
- Кое ти е по - силната страна ? Сръчност или интелигентност ?
- Когато гледаш една картина/снимка, детайлите ли гледаш, или цялостната картина ?
Първоначално написано от HarleyFlanagan
Май малко си противоречиш или ми се иска да задълбая на тази тема :Д![]()
Тук си категорична, но на предишен въпрос:Ако се случи така, че бащата да е някой чужд за мен, някой, на когото не му пука, но ще иска да отбие номера с издръжки, виждания и т.н.... пак не бих запазила детето.
"А би ли родила дете, чийто баща ти е казал в прав текст да се оправяш сама?" си писала малко по-заобиколно.
Какво мислиш за сегашното управление и за проекта АЕЦ "Белене"?
Такаа, а пропусна да ми напишеш какво мислиш за сегашното управление.![]()
По въпроса за отглеждане на дете с увреждане/Даун- мислиш ли, че то би се реализирало в обществото? Смяташ ли, че обществото е готово да приеме и да помага на тези хора? Не те ли е страх, че, когато един ден това дете остане само /без родители/, не го чака нищо добро?
Благодаря за хубавата песен... днес я слушах между другото. (:Първоначално написано от sword
But life’s not a wheel
With chains made of steel
Колко вярно, нали...![]()