.
Затворена тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 115
    Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Какво мислиш за брака?
    А за съжителството на семейни начала?
    Би ли родила дете от мъж, с когото не си подписала?
    А би ли родила дете, чийто баща ти е казал в прав текст да се оправяш сама?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Циганка ли си?
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Какво мислиш за брака? - Брака еее една сериозна стъпка. Не мисля, че някога ще подпиша тези документи... Всичко това за мен е една прекалена показност. Нещо като абитуриентските балове, ако мога така да се изразя, дано ме разбираш. А и за мен тези листове хартия няма да докажат любовта ми към някого, нито пък ще я направят по-голяма и значима. Брака би тябвало да ни учи на отговорност към семейството, трябва да знаем, че сключим ли нещо подобно не можем просто с лека ръка да си кажем "майната му" и да затръшнем вратата оставяйки всичко зад нея. Но в повечето случаи брака завършва с развод, ако ли не, то с доста проблеми... много малко останаха семействата, които наистина са ценни и и умеят да се справят с всичко.

П.П. И все пак, винаги съм искала да се видя в бяла булчинска рокля...

А за съжителството на семейни начала? - Това за мен е по-добър вариант. (: Не обичам много силното обвързване (брака) и живеенето с някой на семейни начела ми допада повече като идея. Мисля, че дори двама души да нямат брак, могат да създадат и отгледат щастливи деца.

Би ли родила дете от мъж, с когото не си подписала? - Да, бих. Документите няма да го направят по-добър баща, нито пък съпруг.

А би ли родила дете, чийто баща ти е казал в прав текст да се оправяш сама? - Ох.... труден въпрос, наистина... Раздвоена съм, защото знам как ще се чувства това дете без баща си, защото съм изпитвала това чувство и не е хубаво. Не е хубаво да не чуеш "обичам те" от баща си, да не го видиш никога... На мен няма да ми е трудно да отгледам детенцето сама, но ще е мъчително за него. Знам какво ще изпита и не искам да го подлагам на това. Обаче, идва и друг въпрос - Бих ли отгледала детето си на цената на всичко с баща, който не го е грижа за него, само за да сме така нареченото семейство? Ох... не знам, дано не ми се случва нещо подобно, наистина. Затова и от сега си отварям очите на 6, когато си търся приятел. Не искам да попадна на нещо таковат и затова съм предпазлива и внимавам.

Град
    Варна...
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Циганка ли си? - Ако кажа да, по-добре ли ще се почувстваш? (: Да, циганка съм, спи спокойно, дишай.

Цитирай Първоначално написано от stefity
    Цитирай Първоначално написано от Whoopdedoo
    много интересна личност си, виждам

а в България ли си живееш или не? - Мда, тук съм си поне докато не завърша средното си образование. (:

ако да харесва ли ти, ако не къде искаш да се преместиш - Е, харесва ми, но съм малка още. И усещам, че когато порастна това място няма да е 'мястото' за мен.

вярваш ли в Бог - Амм не. (: Не искам да оставям проблемите си да се задълбочават, чакайки и молейки се на нещо измислено с надеждата то да ги реши и да ме спаси. Ако всеки използва цялото това време, през което се моли за да реши своите проблеми всичко ще стане по-лесно.

съжалявам, ако се повтарят, не ми се гледа сега - няма проблем ;р
    никой не е казал, че трябва да се молиш и чакаш 24/7, но явно ти така го разбираш, окей :Р

Град
    Варна...
    Е, може и да не съм права, но наистина така виждам нещата... А и повечето познати които имам и които са един вид вярващи при всеки един техен проблем са отправени към бог с молитви и т.н. всичко да бъде наред и да се оправи. А за мен цялото това време е загубено, защото вместо в молби, може да бъде използвано за да се решат точно тези проблеми.

Град
    a melancholy town where we never smile
    Пробвала ли си наркотици ?
    Каква е нагласата ти към нестандартните усещания ?
    Как мислиш - защо хората пият алкохол или взимат наркотици ? Каква е причината да го правят ?
    disintegration will follow
    I've never felt a pain in life so hollow
    I've given up
    I'm letting go
    I'm so scared, of what will follow
    I've never felt a pain in life so hollow
    letting go of everything I used to know

Град
    Варна...
    Цитирай Първоначално написано от SilentGrey
    Пробвала ли си наркотици ? - Само трева, не знам дали се брои.

Каква е нагласата ти към нестандартните усещания ? - Какво ще рече "нестандартни усещания", дефинирай го по някакъв начин.

Как мислиш - защо хората пият алкохол или взимат наркотици ? Каква е причината да го правят ? - Бих казала любопитство, но едно е да пробваш от любопитство и да спреш, друго е да продължиш с тези неща, така че предполагам варианта с любопитството отпада. Не знам, предполагам за да пробват нещо ново, да изглеждат интересни в очите на някои... Но пък понякога проблема се оказва много по-сериозен и задълбочен.

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Забелязвам, че не споменаваш нищо относно баща си. На какво се дължи това?
    You are broken, I can fix you...

Град
    Варна...
    Цитирай Първоначално написано от bloodfrozen
    Забелязвам, че не споменаваш нищо относно баща си. На какво се дължи това? - Не съм имала зададен конкретен въпрос свързан с него.

Супер фен Аватара на m1nik
    *Ако зависеше от теб, на колко години би искала да се омъжиш?
    *Няколко думи за 2012година
    *Ако знаеше, че ти остават 2 години живот как би ги продължила?
    *Любимо растение?
    *Любим сезон?
    *Има ли хора, които би искала да върнеш в живота си?
    )

Къде си го завряла този телефон, че не ми вдигаш

Град
    Варна...
    Цитирай Първоначално написано от m1nik
    *Ако зависеше от теб, на колко години би искала да се омъжиш? - Не бих искала да се омъжвам.

*Няколко думи за 2012година - Не ми е особено интересна тази дата, не мисля, че имам какво да коментирам по нея, а и изобщо да се коментират бъдещи дати, свързани с каквито и да е било случки си е глупаво.

*Ако знаеше, че ти остават 2 години живот как би ги продължила? - Щях да си ги изживея така, както си живея и сега. Живота ми си е достатъчно динамичен и задоволяващ за мен и не бих го променила... просто през тези 2 години ще знам, че краят ми наближава, но това няма да промени начина ми на живот, не бих искала.

*Любимо растение? - Калии и див рожков.

*Любим сезон? - Есен и лято.

*Има ли хора, които би искала да върнеш в живота си? - Не, не съм губила никой, който да е толкова важен за мен, че да заслужава да се върне... Щом веднъж съм го изгубила, то значи е трябвало да се случи.

Град
    Варна...
    Цитирай Първоначално написано от Serseri91
    Къде си го завряла този телефон, че не ми вдигаш - Може би, ако не ми звънеше посред нощите нямаше да го има този проблем. А, да... телефона беше на топло и тъмно място, така че не се тревожи за него. ;р

Град
    пространството на Дисе
    Какво е мнението ти за секса за една вечер?
    А за секса на първа среща?

Какво мислиш за приятелите с привилегии? Би ли поддържала такива отношения?
    Какво мислиш за аборта? При какви обстоятелства би направила аборт?
    Когато един ден забременееш, ще правиш ли пренатална диагноза? /целта е да се открият аномалии у плода, генетични заболявания/
    Би ли запазила бременността, ако плодът се окаже с Даун? А би ли отгледала това дете?

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Град
    Варна...
    Какво е мнението ти за секса за една вечер? - Хм, понякога човек има нужда от един див, бурен, неангажиращ секс, нали? Е, поне аз съм на това мнение. Все пак, ако мъжа ми допадне защо не? Пък и не се знае какво може да излезе от една такава случка. Може точно този човек да се окаже 'човека' за мен. И разбира се с презерватив, здравето е на първо място.

А за секса на първа среща? - Това не ми се е случвало, но много зависи от срещата все пак. Не знам, ако има някакво доста силно привличане между двамата може и да се случи нещо подобно. Но в момента се чувствам доста малка и невинна за да се отдам на някой още на първата среща ха, прозвуча странно май. (:

Какво мислиш за приятелите с привилегии? Би ли поддържала такива отношения? - Нямам против, но винаги един от двамата започва да изпитва нещо повече от физическо привличане, знаеш... понякога е неизбежно. С дългогодишен приятел ще е трудно да се поддържат подобни отношения, няма да му имам вяра, че ще е само за секса, винаги ще се появи любов някъде. Виж, ако е с човек, който не понасяш, не се разбирате, не говорите и т.н., но секса е страхотен и страстен, е тогава би се получило според мен, защото само секса ще ви свързва, няма да имате нищо друго общо и любов трудно ще се появи.

Какво мислиш за аборта? При какви обстоятелства би направила аборт? - Ако забременея под 20 бих направила аборт... не знам, няма да съм готова на тези години, знам го. Детето е нещо сериозно. То всъщност когато и да забременея пак няма да се чувствам "готова"... ще съм уплашена и стресната, което е нормална реакция. Но ако имам мъж до себе си, хора, които ме подкрепят, няма да има причина да абортирам. Ако се случи така, че бащата да е някой чужд за мен, някой, на когото не му пука, но ще иска да отбие номера с издръжки, виждания и т.н.... пак не бих запазила детето.

Когато един ден забременееш, ще правиш ли пренатална диагноза? /целта е да се открият аномалии у плода, генетични заболявания/ - Да, бих искала да съм подготвена ако има нещо подобно у плода, който нося, за да знам какво да правя в бъдеще, с кои лекари да се консултирам, каква информация да търся, каква литература да чета по въпроса за да мога след като се роди бебчето да се грижа за него по най-добрия начин.

Би ли запазила бременността, ако плодът се окаже с Даун? А би ли отгледала това дете? - Да, бих го запазила и бих го отгледала. Няма да съм нито първата майка срещнала се с проблем от такъв род, нито последната. Това дете няма никаква вина за случилото се и не искам да отнемам живота му ей така с лека ръка. А и това е моето дете и винаги ще си остане такова, независимо дали е болно или не, никой и нищо не може да ми отнеме радостта от това да усетя тръпката да съм майка. Може да е трудно, но трудното в повечето случаи е правилно.
    Доста трудни въпроси бих казала... и доста задълбочени, може би отговорих отгоре-отгоре, но наистина не мога да преценя ситуации от такъв вид в момента.

- Дефинирай "красиво".
    - Обичаш ли кафе ? Ако да - кое ти е любимото ?
    - Имала ли си еротична афера с момиче ? А би ли участвала ?
    - Кое ти е по - силната страна ? Сръчност или интелигентност ?
    - Когато гледаш една картина/снимка, детайлите ли гледаш, или цялостната картина ?

Град
    Варна...
    Цитирай Първоначално написано от Serseri91
    - Дефинирай "красиво". - Нещо, което носи радост за душата, и наслада за очите а.к.а. - Аз Хах, шегувам се. Ами красиво... красотата е толкова непостоянна, и не разбирам защо се цени толкова... Но все пак, за мен красиво е малкото дете, невинноста у един човек, начина, по който очите ни блещукат с този техен характерен блясък... не знам, трудно е да се опише красотата. (:

- Обичаш ли кафе ? Ако да - кое ти е любимото ? - Обичам, да. Купувам си прясно смелено кафе и то по-малко, за да не стои и да изветрява в шкафа. Като свърши си взимам пак. Малко, но по-често. Не купувам определена марка, понякога даже смесвам отделни такива и се получават добри комбинации. Обичам го в голяма чаша, като казвам голяма, имам в предвид наистина голяма. С 2 лъжички захар и мляко. Обичам да го пия дълго и продължително, доставя ми някаква наслада.

- Имала ли си еротична афера с момиче ? А би ли участвала ? - Ех, нямала съм, но ужасно много бих искала да пробвам. Имам чувството, че ще е уникално преживяване...

- Кое ти е по - силната страна ? Сръчност или интелигентност ? - Замислих се доста... И мисля, че на везната повече натежава сръчността.

- Когато гледаш една картина/снимка, детайлите ли гледаш, или цялостната картина ? - О, гледам малките детайли, които правят цялостната картина. Малко странно звучи, но... не мога да го обесня. За мен малките неща, които се забелязват трудно правят цялата картина да изглежда по-загадъчна. Детайлите са ми по-интересни от очевидните неща, които се виждат от всеки.

Град
    Варна...
    Цитирай Първоначално написано от HarleyFlanagan
    Какво мислиш за името Арчибалд Георгиев? - Греша, или намекваш за това, че първото ми име е чуждо, а фамилията българска... Ако е заради това, за което си мисля - кръстена съм на баба ми Стефка, но тя е настояла да не е такова, защото след години, когато порастна името Стефка може да не е толкова актуално и поради тази причина са го преименували на Стефани.... както и да е. За името Арчибалд Георгиев няма какво да мисля... Арчибалд ми звучи твърде префърцунено.

Град
    пространството на Дисе
    Май малко си противоречиш или ми се иска да задълбая на тази тема :Д
    Ако се случи така, че бащата да е някой чужд за мен, някой, на когото не му пука, но ще иска да отбие номера с издръжки, виждания и т.н.... пак не бих запазила детето.
    Тук си категорична, но на предишен въпрос:
    "А би ли родила дете, чийто баща ти е казал в прав текст да се оправяш сама?" си писала малко по-заобиколно.

Какво мислиш за сегашното управление и за проекта АЕЦ "Белене"?

Град
    Варна...
    Май малко си противоречиш или ми се иска да задълбая на тази тема :Д
    Ако се случи така, че бащата да е някой чужд за мен, някой, на когото не му пука, но ще иска да отбие номера с издръжки, виждания и т.н.... пак не бих запазила детето.
    Тук си категорична, но на предишен въпрос:
    "А би ли родила дете, чийто баща ти е казал в прав текст да се оправяш сама?" си писала малко по-заобиколно. - Да, усетих се, как се оплетох доста, но наистина като започна да се задълбочавам по подобни въпроси се обърквам ужасно много... :/ Трудно ми е да взема някакво такова решение като се има в предвид, че не ми се е случило и не знам как бих реагирала ако ми се случи. Съжалявам, че не се справих особено успешно...

Какво мислиш за сегашното управление и за проекта АЕЦ "Белене"? - Не трябва да го спират, явно преследват чужди интереси тук за Белене. Но не съм до толкова запозната с нещата.

Град
    пространството на Дисе
    Такаа, а пропусна да ми напишеш какво мислиш за сегашното управление.

По въпроса за отглеждане на дете с увреждане/Даун- мислиш ли, че то би се реализирало в обществото? Смяташ ли, че обществото е готово да приеме и да помага на тези хора? Не те ли е страх, че, когато един ден това дете остане само /без родители/, не го чака нищо добро?

Град
    Варна...
    Такаа, а пропусна да ми напишеш какво мислиш за сегашното управление. - Не съм до толкова запозната както казах... :/

По въпроса за отглеждане на дете с увреждане/Даун- мислиш ли, че то би се реализирало в обществото? Смяташ ли, че обществото е готово да приеме и да помага на тези хора? Не те ли е страх, че, когато един ден това дете остане само /без родители/, не го чака нищо добро? - Ух, пак въпрос, на който ще се оплета.
    Дали би се реализирало в обществото - Да. От това, което знам за синдрома на Даун е, че макар и да се наблюдава забавяне в развитието, те притежават таланти и дарби, които трябва да бъдат насърчавани. Ако от най-ранна възраст започнат терапии, подпомагащи развитието, то не виждам причина детенцето да не успее да се реализира където и да е било. С подходяща медицинска помощ тези хора могат да водят напълно здрав живот.
    Дали обществото приема тези хора? - Мисля, че хората, които са готови да помогнат на обикновен човек, биха помогнали и на болен от синдрома на Даун, а такива, които не проявяват съчувствие дори към здравите, не биха проявили такова и към болните. Дано разбра какво имам в предвид.
    Един ден, когато остане без родители, най-вероятно то вече няма да е дете, поне така мисля. Предполагам, че ще е трудно, но един такъв човек би се справил с отсъствието на родителите си както може да се справи и един съвсем нормален човек.

Болните от Даун не са толкова различни от нас.

Град
    Варна...
    Цитирай Първоначално написано от sword
    Благодаря за хубавата песен... днес я слушах между другото. (:

But life’s not a wheel
    With chains made of steel

Колко вярно, нали...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове