цел в живота? - Нямам една цел в живота си. Защо трябва да се ограничавам само с една?
изневерявала ли си? ако не си - би ли? - Да, правила съм го. Но не парадирам и не се гордея с тази моя постъпка.
от кога си в форума? - Хм... чета от 2006 мисля, а даже не помня как и защо съм се регистрирала.
откъде научи за него? - Сигурно от интернет, не помня вече. (:
познаваш ли някой от тук? - Лично познавааам Disrespect и още няколко човека, които не пишат вече отдавна. Иначе съм се засичала с jghgh. А си пиша по скайп с доста хора.
фаворити имаш ли? - Чак пък фаворити хах... не, но има някои хора, които ме впечатляват с мненията си. Например jghgh, HarleyFlanagan, Sham, шадоуче, лейди ди.
зодия? - Стрелец.
братя/сестри? - Мдааа. Брат, на 20. не сме близки, търси ме само когато му опре ножа до кокала.
стил на обличане? - Всеки ден различно ха (: Един ден мога да съм с високи токчета, официално облечена, а на следващия със широки дънки и кецове. (:
какво не харесваш в себе си - характер? - Избухлива съм, твърде много мисля за неща, които изискват просто действия, не харесвам в себе си, че винаги крия коя съм, може би нещо като защитна реакция.