.
Затворена тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 115

на горещия стол е stefity

по нейно желание. Нападайте..

Що пожела да си на стола

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    ^ ми то никой не го слагат принудително...

На колко годинки стана?

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Цитирай Първоначално написано от Serseri91
    Що пожела да си на стола
    Любопитство. (: А и напоследък имам доста свободно време. Ще се постарая да отговарям интересно. [/b]

Супер фен Аватара на m1nik
    Откъде си?
    Име?
    Години?
    Приятел?
    Самоопиши се [характер, външен вид]
    )

Име-ясно е
    Години ?
    От къде си ?

Обичаш ли природата ?
    екстремните спортове ?
    Автомобили ?
    Харесваш ли фешЪнчетЪ ?
    обичаш ли да си в компанията на момчеТА ?
    споделяш ли ?
    непукист ли си ?
    кои градове в БГ са ти любими ?
    би ли желала да промениш нещо в себе си ?
    би ли пренебрегнала приятел/ка заради някои твой принципи ?
    обичаш ли да плуваш ? можеш ли ?
    За какво мечтаеш ?
    ако ти дават голяма сума пари,би ли убила човек (които не познаваш) ?

Град
    Варна...
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    На колко годинки стана? - Амиии навършени 17, след 5 месеца правя бленуваните 18 както се казва.

цел в живота?
    изневерявала ли си? ако не си - би ли?
    от кога си в форума?
    откъде научи за него?
    познаваш ли някой от тук?
    фаворити имаш ли?
    зодия?
    братя/сестри?
    стил на обличане?
    какво не харесваш в себе си - характер?
    )

Град
    Варна...
    Цитирай Първоначално написано от m1nik
    Откъде си? - Варна, морето, сините вълни... (:
    Име? - Стефани Илиева (обичам да си казвам двете имена, звучи ми по-официално.)
    Години? - 17
    Приятел? - Аммм в момента нямам, сложно е.
    Самоопиши се [характер, външен вид] - Да се самоопиша, хм добре. Относно характер - Инат, обичам да си набелязвам цели както и да ги следвам, но съм ужасно вятърничева. С развинтена фантазия, но се научих и да съм здраво стъпила на земята, защото както знаем - фантазията няма граници, но реалността ти ги поставя и ако си свикнал да се рееш в облаците е трудно да се справиш. Не се описах доста добре, но не ме бива в тези неща. (:

А за външния вид - Мисля, че думата 'лъчезарност' ме описва най-точно.

Любим филм + защо
    Любима песен + защо
    На коя държава харесваш името? (или повече от една )
    Любима книга + защо

Какъв стил музика харесваш?

Кой клас беше?

След 12ти към какво си се ориентирала?
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Защо днешните момичета изглеждате по възрастни, отколкото всъщност сте? Навсякъде jailbait
    Audio ergo sum

Видях пост на ArrowsOfDeath и се сетих за един негов въпрос. Ще ти го задам в женски вариант:

Кои 5 форумци не би върнала?
    А известни личности като цяло?

Дом.любимец? Какъв?

Любимо животно?

Ае стига толкова
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Варна...
    Цитирай Първоначално написано от Rounder
    Име-ясно е
    Години ?
    От къде си ?

Обичаш ли природата ? - Че кой не я обича? ;р Доста хора свързват природата и излетите в гората с пиене на алкохол, палене на огън, скара, мръвки и т.н. Аз не го обичам това. Ходя сред природата за да се отпусна, за да легна на тревата и гледайки небето да размишлявам за изцяло мои неща. За мен природата олицетворява спокойствието.

екстремните спортове ? - О, да. Скачала съм с бънджи, но сега целта ми е парашут. Дано стигна и до там.

Автомобили ? - Амиии като малка се интересувах заради баща ми, постоянно бях покрай него като поправяше колата, но с времето интереса ми отшумя, малко съжалявам за което. Иначе обичам големите и стабилни коли, не малките, спортни с ниско окачване, които на всяка втора дупка в града могат да се разпаднат.

Харесваш ли фешЪнчетЪ ? - ЧиИи кой нИ ги харесФа тях? ;р Виж, за мен всеки е различен, а това, че е избрал да преследва нещо наложено от другите за да стане един от тях вече не е моя работа.

обичаш ли да си в компанията на момчеТА ? - Предпочитам мъже. (: А принципно обичам смесена компания.

споделяш ли ? - Споделям само тогава, когато имам нужда. Не е често, но се случва.

непукист ли си ? - Еххх... така и не се научих да съм непукист, а така ми се иска. В един момент ми омръзва да ми пука за всяко едно нещо което се случва. Твърде много се вглъбявам дори в малки и ненужни неща. Дано с времето се науча да обръщам внимание само на важните за мен неща.

кои градове в БГ са ти любими ? - Мисля, че моят град. След това Свищов, Калофер, Бургас.

би ли желала да промениш нещо в себе си ? - Бих, да. Но знам, че всичко става с годините. Не може един човек да промени драстично всичко в себе си за ден или два, тези неща изискват време. Бих искала да не съм толкова наивна, бих искала да порастна, да съм по-сериозна и отговорна на моменти.

би ли пренебрегнала приятел/ка заради някои твой принципи ? - Нямам много приятели всъщност, а тези, които имам не са ми достатъчно добри. Така че да, в случая принципите и идеалите ми са по-важни от "приятелите".

обичаш ли да плуваш ? можеш ли ? - Научих се едва миналото лято. Обичам водата, както и да плувам, но повече обичам да си лежа на пясъка, огрявана от хубавото и горещо слънце. (:

За какво мечтаеш ? - Хм... труден въпрос. Мечтая за малко неща, фантазирам за повече. Аз съм на мнение, че трябва да мечтаем за реални неща, които са изпълними. Мечтая си да съм отново с майка ми, мечтая си баща ми да стане отново човек, мечтая си след години да не допускам грешките, които са допускали с мен, мечтая за семейство, което да има проблеми, но те да са решими и лесни. Общо взето в момента мечтая за това, но ако се замисля, има много други неща в главата ми.

ако ти дават голяма сума пари,би ли убила човек (които не познаваш) ? - Не. Най-малкото, аз не познавам този човек. Което е още по-фрапиращо за мен. Не знам какъв е бил, какъв живот е живял, дали е лош, добър и т.н. А и съм на мнение, че живот може да се отнема само ако си създал такъв.

*Ако трябва да опишеш живота си до тук с един цвят кой би бил той?
    *Ако трябва да опишеш живота си до тук с една песен коя би била тя?
    *Политически възгледи?
    *Религиозни възгледи?
    *Суеверна ли си?
    *Хоби?
    *Кой е твоят начин да избягаш от реалността?
    *Пишеш ли в други форуми? - ако да, кои?
    *Опиши приятелите си на кратко?
    *Определяш ли начина си на живот като здраволовен?
    *Най-ценното нещо, което си губила..?
    )

Град
    Варна...
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Любим филм + защо - Ох, тези филми Амиии любим филм "The Notebook". Да, лигав, любовен, сърцераздирателен, женски и т.н. ама този филм съм го гледала над 10 пъти и всеки път ми харесва повече и повече. Намирам нещо в него, нещо приказно и все пак реално.

Любима песен + защо - Любими песни нямам, ужааасно много се въртят в главата ми, ще е лудост ако избера само една.

На коя държава харесваш името? (или повече от една ) - Пф... Португалия, Мексико ;р

Любима книга + защо - "Парижката Света Богородица". Защо ли... защото е описателна, истинска, емоционална. Харесва ми как в тази книга е противопоставено мнението на гърците, че всичко красиво е добро, а всичко грозно - зло. Има много неща, които могат да се кажат за тази книга.
    Иначе след тази, на второ място се нарежда "Малката принцеса". От дете я чета и не бих спряла.

Какъв стил музика харесваш? - Ами предимно ретро. От 80-те и 90-те... През последните месеци/година почнах да слушам и рок, но не съм още до толкова запозната с него. Слушам иии хип-хоп, черно, което ми е малко наложително заради танците, които танцувам.

Кой клас беше? - завърших 11-ти.

След 12ти към какво си се ориентирала? - Ох, малко време остава до завършването. След 12-ти клас майка ми е запланувала да отида при нея в чужбина. Не знам до колко ще е добре за бъдещето ми, но новото и непознатото ме влече, заинтригувана съм от това какво ще ми се случи там. А и нямам нищо ценно тук, което ще ми липсва, освен морето, може би. Пък и в крайна сметка ако нещо се обърка там, мога винаги да се прибера в България.

Град
    Варна...
    Цитирай Първоначално написано от ArrowsOfDeath
    Защо днешните момичета изглеждате по възрастни, отколкото всъщност сте? Навсякъде jailbait - Айде бе... точно на 17 годишно момиче си приличам. ;р

Град
    Варна...
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Видях пост на ArrowsOfDeath и се сетих за един негов въпрос. Ще ти го задам в женски вариант:

Кои 5 форумци не би върнала? - plm, eartshaker, Shazzrah, HarleyFlanagan, spike.

А известни личности като цяло? - O, не знам... не съм до толкова привлечена от някой известен. Но може би Джералд Бътлър

Дом.любимец? Какъв? - Обичам животни! Имам мишка, кучета (мин. пинчер, каракачанска овчарка и немска овчарка.). Отделно сме имали риби, папагали, котки, гущерче.

Любимо животно? - Кон.

Ае стига толкова - да, затрупаха ме

Мега фен Аватара на babity
    Какви танци? Разказвай.
    Кое ти е най - любимото място, на което се чувстваш спокойна и защитена?
    Коя зодия си?
    Въобще вярваш ли в хороскопи и подобни неща?
    Опиши идеалния ти партньор.
    Колко често пиеш? Пушиш ли?
    Пробвала ли си някакви наркотици?
    Кое най - много харесваш в себе си?
    А кое най - много мразиш?
    Гледала ли си филма по Малката принцеса? 'щото мен ме е страх, че ако го гледам може да развали идеалния спомен за книгата
    Какво най - много им липсва на връстниците ти спред теб?

Супер фен Аватара на dead_princess
    Спомням си, че преди време в темата за снимки те бяха питали дали си циганка.

Обиждаш ли се от тези определения?

хубава усмивка имаш btw

Град
    Варна...
    Цитирай Първоначално написано от m1nik
    цел в живота? - Нямам една цел в живота си. Защо трябва да се ограничавам само с една?

изневерявала ли си? ако не си - би ли? - Да, правила съм го. Но не парадирам и не се гордея с тази моя постъпка.

от кога си в форума? - Хм... чета от 2006 мисля, а даже не помня как и защо съм се регистрирала.

откъде научи за него? - Сигурно от интернет, не помня вече. (:

познаваш ли някой от тук? - Лично познавааам Disrespect и още няколко човека, които не пишат вече отдавна. Иначе съм се засичала с jghgh. А си пиша по скайп с доста хора.

фаворити имаш ли? - Чак пък фаворити хах... не, но има някои хора, които ме впечатляват с мненията си. Например jghgh, HarleyFlanagan, Sham, шадоуче, лейди ди.

зодия? - Стрелец.

братя/сестри? - Мдааа. Брат, на 20. не сме близки, търси ме само когато му опре ножа до кокала.

стил на обличане? - Всеки ден различно ха (: Един ден мога да съм с високи токчета, официално облечена, а на следващия със широки дънки и кецове. (:

какво не харесваш в себе си - характер? - Избухлива съм, твърде много мисля за неща, които изискват просто действия, не харесвам в себе си, че винаги крия коя съм, може би нещо като защитна реакция.

Случка, която е преобърнала живота ти .(Ако има такава)
    Любим цитат.
    ★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
    ♥LIL WAYNE♥

Град
    Варна...
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Какви танци? Разказвай. - Хех. Хип-хоп танцувам, то се подразбра де. Преди време реших, че искам да опитам нещо ново (постоянно искам да опитвам нови неща) иии реших да се запиша на танци. Вече 9 месеца танцувам и се чувствам отлично, не мисля да ги спирам скоро, забавляват ме, а и се запознах с нови хора.

Кое ти е най - любимото място, на което се чувстваш спокойна и защитена? - Нека помисля... извън града има една горичка, доста забутана, но пък лесно мога да отида до там. На това място всичко сякаш е в хармония и когато съм там, усещам, че и в мен се зарежда някакво спокойствие. (:

Коя зодия си? - стрелче ;р

Въобще вярваш ли в хороскопи и подобни неща? - Абе... никога не съм вярвала. Може да има нещо 'магично' в цялата работа ама за мен са измислици.

Опиши идеалния ти партньор. - Пф, не съм го срещала и е малко трудно да го опиша. В мислите ми има някакъв идеал, но е трудно да го опиша. Искам в партньора ми да има всичко - приятел, събеседник, страстен любовник, романтик, но винаги готов да направи нещо еротично в който и да е било момент, разбиращ, подрепящ... ех, оплетох се хаха.

Колко често пиеш? - Не много често. По поводи. Но зимата почти всяка вечер пия по една чаша червено вино, домашно направено от мен и баща ми хах, купешкото не го признавам.

Пушиш ли? - Мне, не е за мене тая работа, въпреки, че съм палила веднъж-два, но се чувствам неестествено.

Пробвала ли си някакви наркотици? - Ъммм... трева веднъж даже не знам брои ли се.

Кое най - много харесваш в себе си? - Оооо усмивката! Хахах. Моята усмивка е заразителна, пленяваща, бе, има нещо в нея. Друго, което най-много харесвам в себе си са очите и циците ми ;р п.п. Не знам за външен вид ли ме питаш или характер ама отговарям за външен вид.

А кое най - много мразиш? - Хммм най-мразя задника си хаха Разваля цялата картинка.

Гледала ли си филма по Малката принцеса? 'щото мен ме е страх, че ако го гледам може да развали идеалния спомен за книгата - Оууу недей да гледаш филма, онзи ден се подлъгах да го изгледам и много съжалявам! Трябва да се науча да не гледам филми, които са правени по книги, които съм чела. Филма даже не можа да ме разплаче, докато книгато дори след 30-ти прочит е способна на това.

Какво най - много им липсва на връстниците ти спред теб? - Какво ли... мозък, ей това им липсва. Самоуважение и уважение, задръжки, идеали, цели, достойнство... ужасно много неща липсват, дупката е голяма и едва ли би се запълнила скоро.

Град
    Варна...
    Цитирай Първоначално написано от dead_princess
    Спомням си, че преди време в темата за снимки те бяха питали дали си циганка. - Мдааа, не е било веднъж хах. Едно време се наежвах, почвах да водя безсислени спорове и т.н., ама вече не виждам смисъл.

Обиждаш ли се от тези определения? - Абе... тези определения не съм ги чувала само тук. Когато бях в основното от 1-ви до 8-ми клас всеки де чувах подобни подвиквания от всички. Признавам, няма как едно дете да не се обижда от нещо подобно или пък тези неща да не рефлектират върху изграждането му като човек и личност в живота, но в крайна сметка свикнах с това, а сега, когато израстнах повече осъзнах, че не съм виновна за това какъв цвят е кожата ми, няма как да го променя. Може да не го искам, и да ми създава проблеми, но трябва да се науча да живея с това и да се харесвам такава, каквато съм.

П.П. И не, не съм циганка. (:

хубава усмивка имаш btw

Защо - този аватар :/
    Някакви таланти?
    Купонджийка ли си падаш?
    Коя държава би посетила ако имаш възможност?
    Оптимист/песимист?
    Регистрации в сайтое са запознанства или социални групи?
    Г/д как прекарваш един свой ден?
    Чувствителна?
    )

Град
    Варна...
    Цитирай Първоначално написано от alex4et0y
    Случка, която е преобърнала живота ти .(Ако има такава) - Уф... Аз съм такъв човек, че дори незначителни промени и случки около мен и със самата мен могат да преобърнат живота ми. Живота ми напоследък не е преобърнат, ами се е направо объркан. Не мога да се сетя за някоя определена случка, има много - в семейството, на улицата, в училище... и всяка една от тези случки ме е карала да преобръщам мисленето си, действията и всичко останало. Но хубавото е, че след всяка случка, макар и лоша, аз успявам да науча нещо ново, което за момента може и да не ми помогне, но съм сигурна, че в бъдеще ще ми окаже голяма помощ.

Любим цитат. - "Some people tell me that I need help. Some people can fuck off and go to hell"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си